Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ile ForumDonanimi Barıştırıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yaptıkları 30 tl hamlesi normaldi ama ilk başta yapmaları gereken oydu.çok geç kaldılar.
  • 20 temmuz kayıtlı hesapları ve linçlemelerini gördükçe masumca gelmiyorlar artık bana, satıcı isen müşteri ile neden sidik yarıştırırsınki yasal değilse şikayet edin goygoyu ile kışkırtma gibi bişe oldu böle şimdide sözüm ona ihtar yemişler gibi görünüyor ama açıklamadıkları için o bile bana inandırıcı gelmiyor hala, çok açgözlü girdiler piyasaya yok gamepass yok 50 tl falan , bana kalırsa almak isteyenleri süründürüp kötüye (daha kazık fiyata) ikna etmekde olabilir amaçları .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 21 Temmuz 2020; 0:33:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an tüm çeviri gurupları burdan çekilse daha iyi olur gerçekten en azından rahatlar buralar gerçekten iş saçma sapan bir şeye dönüştü gitsinler kurtulalım.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam barışmam. Çok net. İsterse bin kere özür dilesinler, bir daha mı tövbe moduna geçsinler zerre umrumda olmaz. Adam tamam yanlış bir karar verdik düzeltiyoruz dedi siz rockstara şikayet edim de ananızı bellesin bı sizin modunda devam ettiniz... Fiyat politikasıyla ilgili tepkilere değil de şikayet olayına bayağı kırılmışlar... Konuyla 500 km alakası olmayan Apexin bile forumdan çekilme nedeni bu. Bir başkasının silin konularimi zorla tutamazsınız diye isyan etmesinin sebebi bu. Alakasız adamların bile zoruna gitmişken yaptığınız varın gerisini siz düşünün.

• denizlion kullanıcısına yanıt
    3-5 değil 100lerce. Bir anda yüzlerce şikayet gidiyor Öteki türlü 3 mesaj için rockstar gibi firmalar bu kadar çabuk reaksiyon vermez.

• denizlion kullanıcısına yanıt
    3-5 değil 100lerce. Bir anda yüzlerce şikayet gidiyor Öteki türlü 3 mesaj için rockstar gibi firmalar bu kadar çabuk reaksiyon vermez.

• "açıklama yapacak durumda olmadığımız için açıklama yapamıyoruz"

ama biz her şeyi youtuber lardan öğreniyoruz
    anonimus dh ye ne kadar değer veriyor görün....
  • nuriboyka N kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle. Şimdi bu arkadaşların şikayet edildiği vs şirketin bunu yayinlatmadigi hukuki süreç vs var olsaydı bunun açıklanamayacak bir sebep olduğunu düşünmüyorum. He eğer gerçekten öyle ise de şikayet edene acıkmak lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Savaşı kazanan biz olduğumuza göre Sevr'i imzalatalım arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

o tren kaçalı çok oluyor arkadaşlar. onların da var hatası, forumun da var. ama gencecik çocukları milyon dolarlık davalar ile karşı karşıya bıraktınız. hem de emeklerine salça olarak.

hiç kimse telif işine girmesin. talep varsa arz da olur. gidin hıncınızı oyun firmalarından çıkarın, sizlere iyi kötü bir şeyler sunup da ceplerine harçlık koymaya çalışan insanlardan değil.
    İyi yandan bakın. Yamayı yayınlasalar bundan 3-5 bir şey kazansalar ve Take2 o zaman yasal yollara başvursa donlarına kadar ellerinde hiçbir şey kalmazdı. Telif işi çok riskli, ev araba bıraktırmaz 3 kuruş kazanacağım diye. Bu yaşta hayatları kayar. Hayırlısı olmuş.
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış olmuş. "İşimize gelirse alırız gelmezse almayız" değil. Doğrusu "İşimize gelirse alırız gelmezse şikayet ederiz" olacak. Çünkü yapılan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

"açıklama yapacak durumda olmadığımız için açıklama yapamıyoruz"

ama biz her şeyi youtuber lardan öğreniyoruz
    anonimus dh ye ne kadar değer veriyor görün....
    Hayır eleştiri yapanı gördüm de sizin gibisini ilk defa görüyorum. Her konuda sayısız mesajınız var.

• aman diyim, aklı olan tüm çeviri grupları buradan çekilmeli. salın burayı, translate yamalarla bedava takılsınlar. türkçe yama çeviri işlerinin başındaki en büyük bela bu forumdur. zaten anonymous, çeviriye devam ediyoruz ama donanımhaber'de olmayacağız deseler şuraya tıklamaya dahi tenezzül etmem.
  • Mümkünse tüm çeviriciler piyasaya küsüp çeviri işini bıraksınlar ki genç nesil hazıra alışmadan ingilizce öğrenip kendini geliştirebilsin. Bunların yaptığı çeviri büyük çerçevede zarardan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Mümkünse tüm çeviriciler piyasaya küsüp çeviri işini bıraksınlar ki genç nesil hazıra alışmadan ingilizce öğrenip kendini geliştirebilsin. Bunların yaptığı çeviri büyük çerçevede zarardan başka bir şey değil.
    Kardeş ne kadar İngilizce bilirsen bil bir oyunu kendi ana dilinde oynadığın zaman onu daha iyi özümser ve oyunun atmosferine daha rahat girersin. Eğer insanlara İngilizce öğretmek istiyorsanız Türkçe çeviri yapan arkadaşlara değil ülkeyi kim yönetiyor, eğitimi kim yönetiyorsa gidin onlara söyleyin. Bir insana çocukluktan beri düzgün eğtim verirsen o çocuk zaten o dili rahat öğrenir. Tabi onlara söyleyemediğiniz için burada gariban, genç insanlara bunları söylemek daha kolay oluyor demi!

• Geç kardeşim hamaseti. Dil eğitimle öğrenilmez. Öğrenmek isteyen çatır çatır öğreniyor konuşuyor. Bide anadilde oynayınca daha iyi havaya girecekmiş. Dil bilen adam dublajlı film bile izlemez işin tadı kaçıyor diye. Sizin tatavanız cebinizin dolmasından başka bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Geç kardeşim hamaseti. Dil eğitimle öğrenilmez. Öğrenmek isteyen çatır çatır öğreniyor konuşuyor. Bide anadilde oynayınca daha iyi havaya girecekmiş. Dil bilen adam dublajlı film bile izlemez işin tadı kaçıyor diye. Sizin tatavanız cebinizin dolmasından başka bişey değil.
    İşte dediğim gibi bir nik arkasına geçip tanımadığın bir insana "sizin tatavanız cebinizin dolmasından başka bişey değil" diyebiliyorsun. Buradan bile nasıl bir şey olduğun ortaya çıkıyor sen önce git aynaya bak kendini eleştir sonra gel akıl ver. Bir daha da "cebini dolduruyorsun" şeklinde iftiravari laf atma kardeş tamam bak efendi efendi uyarıyorum seni!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 21 Temmuz 2020; 16:16:39 >
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    ağır saçmalıyorsun. dublajlı film ile ne alaka, kaldı ki dil bilmeyip dublajlı izlemeyen de çok kişi tanıyorum. benim ingilizcem gayet iyi ama oyunlarda varsa kesinlikle türkçe yama ile oynuyorum.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    ağır saçmalıyorsun. dublajlı film ile ne alaka, kaldı ki dil bilmeyip dublajlı izlemeyen de çok kişi tanıyorum. benim ingilizcem gayet iyi ama oyunlarda varsa kesinlikle türkçe yama ile oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.