Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ile ForumDonanimi Barıştırıyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: martax32

Bu mesaj silindi.
    Şikayetimizi yaptık daha sonrası için ekran kaydını alayım diğer yerlere şikayeti düşüneceğim. Blok!
  • Ne zaman barışılıyor ayrıca bu bölüme gönül vermiş anony ve diğer çevirir gruplarını destekleyen yüzlerce kişinin bir kabahati var mı? 15-20 kişi yüzünden yama ile oyunu oynayacak binlerce insan mağdur oldu, asıl bizim hakkımıza girdiler şikayet edenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martax32

Geç kardeşim hamaseti. Dil eğitimle öğrenilmez. Öğrenmek isteyen çatır çatır öğreniyor konuşuyor. Bide anadilde oynayınca daha iyi havaya girecekmiş. Dil bilen adam dublajlı film bile izlemez işin tadı kaçıyor diye. Sizin tatavanız cebinizin dolmasından başka bişey değil.
    Dil bilmeyen insan da dublajlı izlemiyor zaten bu nasıl bir mantık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şikayet edenlerdeki ne büyük nefret, nasıl bir ezilmişliktir ki içlerindeki gidip yapımcı firmaya bizim insanımız bunu yapıyor şikayetçiyiz derler. Ya da o hakaret edenler... Eleştirirsin, satın almazsın ki benim de eleştirdiğim yanları oldu ama o kadar da değil ya o kadar da değil. Yanlış yaptıkları şeylerin farkındalardı, vardıklarını düşünmüyorsan da bir gün sana da dokunabilirlerdi seni de kazanabilirlerdi belki.. Üstelik durumdan memnun olan, şikayet etmeyen, satın almak isteyen bekleyen insanlar da vardı. Şundan çok eminim bu şikayet eden insanların fiziki dünyada hiçbir etkinliği yok. Tamamen silik karakterler. Bu gibi insanlarla; askerde, iş dünyasında vs çok sık karşılaşıyorsun. Eline yetki veriliyor ve karakterine gram yatırım yapmamış, gerçekten yaşamamış hep çekinmiş, okulda mahallede ciddiye alınmamış bu karakterler; nefret dolu, işgüzar, insanların başarısızlıklarıyla mutlu olan tipler olduklarını gösteriyorlar. Yazık size

• Bunlar, insanların zevklerine karışıp ahkam kesen, sonra da özgürlükçü ve çağdaş kesilen tipler. Dün birkaç tanesi Türkçe oynamak isteyenlere küfür ve hakaret ediyordu. Bir kullanıcı adı alınca yok olduklarını sanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 22 Temmuz 2020; 11:54:41 >
  • Adamlar zaten DH'a gelerek en büyük hatayı yapmışlar,giderek en doğru kararı almışlar ne barışması bu forum adamı kanser eder
  • Ernpatrik kullanıcısına yanıt
    Adamlar senelerini verip 60 dolara oyun çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Rommel

Bu örnek yanlış.onun pazarı ile seninki bir mi?.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denizlion kullanıcısına yanıt
    Zaten arz talebe göre fiyat biçilir arz talep fazlaysa adam fiyatı 200 dolara düşünmeden arttırır. Bu yüzden son seneler de girişimciler arz talep olmayan taraflara yönelip batıyorlar. Ben burada kimseyi suçlu bulmuyorum, ama olay çingene kavgasına dönmesi gereksiz. Bu kargaşanın bu kadar yükselmesinin sebebi iptalin nedeninini gizlemeleri bence.
  • Ne o DHsiz yapamayınca kaynar sular akar oldu her musluktan sanırım. Hem ne barışması arkadaşım , sizi sayı ile mi verdiler bu foruma. Çocukça şeyler yapıyorsunuz.

Bize ne o gruptan bu oluşumdan. Gitsinler nerde ne halt yiyorlar ise yesinler. Böyle ergen konuları da açmayın. Onları isteyen yok , gönüllü diye işe başlayıp daha sonra satarız mantığıyla DH forumu tabiri caiz ise kekleyemezsiniz.

Böyle her şey elinizde patlar. Artık kendi çevirilerini kendi oyunlarına port edip oynasınlar. Birbirlerine ücret öderler en kötü...

• parasızlar yasaklansın paralıda sadece anonymous satsın çevirileri. aylık 50tl olursa uygun fiyat. başkaları daha uyguna yapmaya kalkarsa direk yasaklanmalı
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Bu forum senin tapulu malın değil. Dh ye gelemezsiniz diye yazman sadece komik. Bu forum buraya üye olan herkesindir.

Birde gönüllü diye başlayıp sonradan ücretliye çevirmek derken haklısın. Başta bu yamadan hiç bir ücret istemeyeceğiz dedilerse aslında ücret talep etmemeleri gerekiyordu ama talep ettilerse onlar haksızdır. Ama bir gerçekte var gönüllü olarak insanlar kaç tane rdr2 çevirisi yaparlarki? Bunu unutmayalım en fazla bir kere olur. Sonra o çeviri grubu derki biz yapacagımızı yaptık nasılsa bu işten parada kazanmıyoruz başkaları sahneye çıksın bizden bukadar derler ve piyasadan çekilirler. O yüzden gönüllü çeviri işi diye tutturmayın, devamlılığı olmaz. Daha çok Türkçe oyun görmek için ücretli çeviriye biz oyunseverler olarak destek vermek zorundayız. Ücretli çeviri gruplarıda zamanla profesyonelleşip bizden ücret almak yerine direk oyun yapımcılarından ücret alırlar.

Yani bu iş başta ücretsiz gönüllü çeviri işiyle başlar, 2.aşama ücretliye döner. 3.aşama profesyonel çeviri yani direk oyun yapımcılarıyla çalışırlar. Siz gönüllü diye tutturursanız çeviri grupları gelişmez. İşi baltalamış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Rommel

Çok zekisiniz gerçekten. Arz talep meselesi herşey. Adamlar senelerini veriyor 60 dolara oyun çıkartıyor ama milyon satıyor. Bu yamayı 50.000 kişi alacak mı sanki?
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    Üslubuna dikkat edersen sevinirim, bir sonraki yorumumda kendimi açıkladım. O kadar zekiyseniz çözüm bulun. Tartışma için bile içi boş savlar atmayın ortaya. Market piyasasından önce Fiyatı arz talebe bakarak belirlersin. Acemice yapılan hatalar benim problemim değil. Sizin gibi bir tarafın fanatiği de değilim.
  • Benim anlamadığım animus her ay abonelerinden paraları topluyor. Çevirileri yapıp yayınlamaya devam ediyor. Ubisoft küçük firma mı ?

Bunun kesin bi yolu yordamı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Benim anlamadığım animus her ay abonelerinden paraları topluyor. Çevirileri yapıp yayınlamaya devam ediyor. Ubisoft küçük firma mı ?

Bunun kesin bi yolu yordamı vardır.
    Onlarda projeleri gizleme kararı aldılar. Bakma sen hocam sıra bize gelecek diye en çok onlar diken üzerinde şuanda.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    İlk yazdığın dışındakini okumadım. Bana sözde söylediğim " DH 'ye gelemezsiniz " lafını gösterir misin?

Benim öyle bir hakkım olmadığı gibi , kimsenin de olamaz. Benim yazdıklarımı iyi idrak etmenizi öneririm.

• şimdi bu 2milyon kelimelik dev çeviri çöp mü oldu?

Ücretsiz dağıtılsa, bağış olayı olsa.... yinemi olmaz.
  • Bundan sonra burada olacaklarsa hani kendi kitleleri falan oluşmuş dc faso fiso hani hiç haber vermesinler oyun çıkınca bu link bizim siteye açılıyor detaylar orada desinler parada sitenin icinde yazsın olsun bitsin bu durum iki tarafta küçük çocuklar gibi dalaşıyor.

• dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.