Şimdi Ara

Anormal Börek Fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla böbrek diye okudum. Dedim noluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anormal böbrek fiyatları diye girdim. anormal börek fiyatı mı olur karşim orijinal misin? börek börektir ne kilosu ister 100'e satar ister bine yani bunun normali ne ki anormal diyorsun? pahalı denir ona. alın bunu dışarı.

• Fastfood ve hazır gıdada anormal bir artış var her hafta 10 10 lira menülere zam koyuyorlar bunu maliyet ile açıklayamazlar resmen keyfi zamlar. Kar marjları yükselsin diye enflasyon yaratıyorlar. İnsanlar nereye yöneliyor orada zam furyası var
    Geçen sene 4,50 dolar olan Burger King endeksi bu sene 6 dolara çıkmış. Şimdi birileri kalkar tl değerli der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 4 Ağustos 2024; 20:9:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam bizde evde o şekilde yapsak, margarini bassak bizim yaptığımız poça, börekte pastanedekiler gibi lezzetli olur. Işın sırrı zaten o heralde.

• realitych R kullanıcısına yanıt
    Börek bir yana genel olarak yeme-içme sektörü için demiştim hocam.

10$’a burger menü yiyorsak bu kabul edilebilir bir şey değil.

Twitter’da Oğuz diye biri tantuni endeksi yapmıştı, ekleyeyim. Böyle saçmalık olmaz yani, adamlar meredeyse tavuk dönerin kilosunu 1500-2000 liraya getiriyorlar, kafayı yediler.

Anormal Börek Fiyatları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Pastaneler susuz margarin denen pastacılık yağlarını kullanıyor. Büyük tenekede geliyor. Hamurun yarısı kadar yağ oluyor.

Önceden çok alırdım yedikten sonra kalbim güp güp atardı. Artık almıyorum rahatım.

• Yemek uygulamaları her ay gizli zam yapıyor, gönderim ücreti diye bir dolandırıcılık çıkardılar, üstüne JOKER adı altında sözde indirim yapan restoranlar fiyatlarını %300 fazla yazıyor, üstüne minimum gönderim tutarı artık en dandik yerin 150TL

A lokantasına gidip 100TL'ye yiyeceğiniz bir sandviç bu uygulamalarda 200TL kısaca.

Bir de üstüne 3 yıldır hiç biri vergi vermemiş devlet 80 milyar TL vergilerini affetmiş.

• MRTFR kullanıcısına yanıt

Ben de öyle okudum. Fiyatlar uçmaya devam ettikçe bizim kafada artık buralara çalışacak.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

bu iyiydi... Anormal Börek Fiyatları 

• boogiee90 kullanıcısına yanıt

Anormal Börek Fiyatları 

bazen benim de gözüm sürçüyor, bir harf ekleme/çıkarma yapıp konuyu bilinçaltımda ilginçleştirip hemen tıklıyorum... Anormal Börek Fiyatları 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.