< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anormal Börek Fiyatları (2. sayfa)
-
-
anormal böbrek fiyatları diye girdim. anormal börek fiyatı mı olur karşim orijinal misin? börek börektir ne kilosu ister 100'e satar ister bine yani bunun normali ne ki anormal diyorsun? pahalı denir ona. alın bunu dışarı.
-
Fastfood ve hazır gıdada anormal bir artış var her hafta 10 10 lira menülere zam koyuyorlar bunu maliyet ile açıklayamazlar resmen keyfi zamlar. Kar marjları yükselsin diye enflasyon yaratıyorlar. İnsanlar nereye yöneliyor orada zam furyası var
Geçen sene 4,50 dolar olan Burger King endeksi bu sene 6 dolara çıkmış. Şimdi birileri kalkar tl değerli der
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 4 Ağustos 2024; 20:9:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizde evde o şekilde yapsak, margarini bassak bizim yaptığımız poça, börekte pastanedekiler gibi lezzetli olur. Işın sırrı zaten o heralde.
-
-
Pastaneler susuz margarin denen pastacılık yağlarını kullanıyor. Büyük tenekede geliyor. Hamurun yarısı kadar yağ oluyor.
Önceden çok alırdım yedikten sonra kalbim güp güp atardı. Artık almıyorum rahatım.
-
Yemek uygulamaları her ay gizli zam yapıyor, gönderim ücreti diye bir dolandırıcılık çıkardılar, üstüne JOKER adı altında sözde indirim yapan restoranlar fiyatlarını %300 fazla yazıyor, üstüne minimum gönderim tutarı artık en dandik yerin 150TL
A lokantasına gidip 100TL'ye yiyeceğiniz bir sandviç bu uygulamalarda 200TL kısaca.
Bir de üstüne 3 yıldır hiç biri vergi vermemiş devlet 80 milyar TL vergilerini affetmiş.
-
Ben de öyle okudum. Fiyatlar uçmaya devam ettikçe bizim kafada artık buralara çalışacak.
-
bu iyiydi...
-
bazen benim de gözüm sürçüyor, bir harf ekleme/çıkarma yapıp konuyu bilinçaltımda ilginçleştirip hemen tıklıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X