Şimdi Ara

Anormal Börek Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum yemek uygulamalarından börek bakıyordum. Epeydir börek yememiştim. Abi en dandik börekçide bile böreğin kilosu 400 TL. İnanılır gibi değil. En kaliteli ununun perakende satış fiyatı 30 TL yav. Bu da küt böreği ha sade. Peynir, patates, kıyma olunca kilosu 480 TL. Üçü de nasıl aynı fiyat oluyorsa, orası da ayrı muamma. Börekçileri de boykot listesine ekliyorum.

• Ramazanla kurban arası ortalama her hafta ete zam geldi hocam, işletmelerde her hafta zammı üstüne koydular. Bayramdan sonra fiyatlar geri aşağı düşmeye başladı bir tane bile fiyat indiren yok hala arttırıyorlar.

Yemiyeceğiz yoksa başka türlü bunlar iflah olmayavaklar.

fiyatlara söylenecek bişey yokta, bence sağlık için yemeyin. katı katı margarinleri basıyorlar içine börek diye satıyorlar (güzel olmasının temel sebebi de bu) gidin ekmek arası peynir koy ye daha iyi. sandivc yapın kendinize. 50 lira maliyeti yok en kralını yapsan evde.

Dışarıdan hiçbir yemek ısmarlamamak, yemeğe çıkmamak lazım, çünkü fiyatlar zaten anormal ve otomatiğe bağlanmış gibi sürekli de artıyor; cidden İsviçre'den pahalıyız. Maalesef tüm yemek sektörü müşteriye geçirme moduna girmiş; hele turistik yerlerde kazık katmerli. Oralarda yemeyin, herkes Yunan adalarına gidip 1/3 fiyatına kaliteli gıda yiyip kaliteli hizmet alıyor, bizim Şark kurnazlarını da bırakın, hepsi batsın; su veren itfaiyenin hortumunu...

• Boşuna kol böreği demiyorlar
  • Dışarıdan hiçbir yemek ısmarlamamak, yemeğe çıkmamak lazım, çünkü fiyatlar zaten anormal ve otomatiğe bağlanmış gibi sürekli de artıyor; cidden İsviçre'den pahalıyız. Maalesef tüm yemek sektörü müşteriye geçirme moduna girmiş; hele turistik yerlerde kazık katmerli. Oralarda yemeyin, herkes Yunan adalarına gidip 1/3 fiyatına kaliteli gıda yiyip kaliteli hizmet alıyor, bizim Şark kurnazlarını da bırakın, hepsi batsın; su veren itfaiyenin hortumunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Ağustos 2024; 12:22:34 >
  • Börek neyse de tavuk döner resmen et döner ile yarışmaya başladı ki et/tavuk fiyat oranı 3/1. 100gr tavuk dönere 130 lira 150gr tavuk dönere 200 lira istiyor bizim buradaki dönerci (Maltepe). Adam tavuğun kilosunu 1.400 liraya satıyor resmen.

Sigaraya 5 lira verdiğim zamanlarda 5 liraya kaşarlı tavuk döner alıyordum. Şimdi sigara 70 küsür lira iken en ucuz kaşarlı döner 250 lira.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Ramazanla kurban arası ortalama her hafta ete zam geldi hocam, işletmelerde her hafta zammı üstüne koydular. Bayramdan sonra fiyatlar geri aşağı düşmeye başladı bir tane bile fiyat indiren yok hala arttırıyorlar.

Yemiyeceğiz yoksa başka türlü bunlar iflah olmayavaklar.

• İçi bomboş poğaça 15-20 liradan aşağı değil çoğu yerde ayrıca.
  • Gerçek su böreğinin fiyatı 900 tl. Pastırmalı kaşarlı böreğin fiyatı 1200 tl.
    Elbette çakma malzemelerle daha ucuzları var.
  • Ekonomiye para girsin diye dünyanın zenginlerine konut satınca börek alırken de onlarla rekabet etmek gerekiyor. Alman kasabalı turist bile istemiyor, biz yabancılar gelince zengin olacağımızı sanıyoruz.

İstediğiniz gibi boykot edin, sıfır etkisi olur. Börekçi de işi bitince müşteri, geçinmek için o fiyattan satmak zorunda. Boykot edecekseniz -insaniyet sınırlarını aşmadan- turistleri edin, gelmesinler.

• börek yemiyorum

BANANE

• Yemek uygulamalarini kullanarak esnafa kaziklanmayin esnaf milleti kaziklayacak ki zengin olacak ben disardan yemek yemem hic.. ne sartlarda uretiliyor hijyen nasil bedava bile yemem fakat cok eskiden boyle kiro ibo tarzi acili lahmacun yeme manyakligim vardi bu igrenc aliskanligi mideyi elime alinca biraktim.. guzel de oldu.. yemeyin kaziklanmayin evde borek yapsin kariniz ya da kendiniz yapin hem de hobi edinmis olursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ağustos 2024; 19:57:8 >
  • Börek pahalıysa pasta yiyin
  • fiyatlara söylenecek bişey yokta, bence sağlık için yemeyin. katı katı margarinleri basıyorlar içine börek diye satıyorlar (güzel olmasının temel sebebi de bu) gidin ekmek arası peynir koy ye daha iyi. sandivc yapın kendinize. 50 lira maliyeti yok en kralını yapsan evde.

• dışarıdaki böbreklerin içeriğinin yarısı yağ. buyüzden lezzetli oluyo ve yedikçe yiyesi geliyo insanın. almayın aldırmayın. kendiniz evde yapın ben yapıyorum. evde yapılan çok daha sağlıklı oluyo.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    artı olarak:

dışarıda satılan herhangi bi yiyeceğin içi yağ doludur. marketteki kekten tutun da dönercideki dönere kadar herşeyin içi akıl almaz derecede zararlı yağ dolu.

ben mantıdan, böreğe, kekten dolmaya kadar herşeyi evde yapıyorum.
  • Sadece fiyat değil porsiyonlarda azaldı şimdinin 1.5 porsiyon böreği pandemi öncesinin 1 porsiyon böreğinin yarısı bile değil.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    Hocam et yokki borekte. Koklatiyodlar onetkilemwz
  • anormal böbrek fiyatları diye girdim konuya. açık şekilde böbreğini satan ve fiyat alan birileri mi var falan diye bakayım dedim. börekmiş.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Maliyeti artan da artmayan da enflasyon var kardeşim diye otomatik zam yapıyor. Eminim birçoğunun korkunç kar marjları var şu an.

ABD'den İsviçre'den pahalı hamburger yiyoruz. Böyle birşey mümkün mü?

• et fiyatı yazan var sanki kyıma var da içinde 10gram belki.

• Börek poğaça ucuz olsa da yenmemeli. Küçük boy tepsiye 1 kalıp margarin koyuyorlar. %90 pirinç pilavı da aynı şekilde dışarıda yemeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.