Doğru mu bilmiyorum ama kaynak ATAKIZ on Xtwitter Ülkesini #şeriat ile yöneten İranlı Molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızının düğününden görüntüler…
Halk’a “saç telin görünmeyecek” diye baskı yapanlar ve aileleri batı dünyasında demokrasi ve özgürlüklerin tadını çıkarıyor.
Siyasal İslam ikiyüzlülüğü tam olarak budur! https://twitter.com/ATAISIK_/status/1699884932502311180 |
İranlı Molla'nın kızının düğününden şok görüntüler
-
-
Demin konuştuk , aptalları cahilleri kandırıp dolandırıp zengin olmak bence yüz kızartıcı suç vs değil hakediyor ki o hayatı yaşıyorlar
Bizim millette böyle , demin AKP'li ile konuştum altında Broadway var ben sol partiye oy vermem diyor :) beter olun lan dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olay doğrum ama çok eski muhabbet.
2017 yılında olmuş düğün. Kız doğma büyüma ABD'de yaşayan birisiymiş. Ve kendi şahsi giyim markası varmış. Kız baya marjinal birisi. Sosyal medya paylaşımları flan baya rahat babası ile alakası yok ve İran ilede alakası yok. Hayatında belki İran'a bile gitmedi kız.
onedioAhlak Polisi Protestoları Devam Ederken İran Mollası Ayetullah Ahmet İrvani’nin Kızının Düğünü Gündem Olduhttps://onedio.com/haber/ahlak-polisi-protestolari-devam-ederken-iran-mollasi-ayetullah-ahmet-irvani-nin-kizinin-dugunu-gundem-oldu-1097438Sosyal medyasından bir foto.
-
Bu devirde babası değil molla evliya olsa sahip cikamaz kizina
Oyle bir cag ki ona buna sürtünmek populerlik olmus namus bitmis din bitmis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Demin konuştuk , aptalları cahilleri kandırıp dolandırıp zengin olmak bence yüz kızartıcı suç vs değil hakediyor ki o hayatı yaşıyorlar Bizim millette böyle , demin AKP'li ile konuştum altında Broadway var ben sol partiye oy vermem diyor :) beter olun lan dedim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X