Şimdi Ara

'ANORMAL HİKAYELER' +18 KISA KORKU-GERİLİM HİKAYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Yeni hikayeler ile karşınızdayım. Bu başlıkta ben ve bir arkadaşım Yazdığımız korku hikayelerini Sizler ile paylaşacağız. Eğer hazırsanız, Rahatsız bir yere oturun, Işıkları kapatın Ve okumaya başlayın. (ŞOV-MAS-GO-ON!) .

Severseniz, lütfen hikayelerimize destek olun. Bir oy bile bizim için önemli. BURADAN

'ANORMAL HİKAYELER' +18 KISA KORKU-GERİLİM HİKAYELERİ
    -KARANLIĞIN İÇİNDEKİ-

1-ÖLÜLERİN DANSI

Şu anda mezuniyet balosuna benzer bir yerdeyim ve sap sap oturuyorum. Neden buradayım ve nasıl buraya geldim hiç bilmiyorum. Şu anı tarif etmem gerekirse, yuvarlak bir pistte yaklaşık 10-15 kişi dans ediyor, ben ise en köşedeki masada sigaramı yakmış onları izliyorum. İlginç olan ne biliyor musunuz ? Burada ki dans edenlerin bir kaçını eski okulumdan tanıyorum ve geriye kalanların çoğu ise tanıdığımı sandığım insanlar. müzik hiç bitmiyor, acıklı bir müzik durmadan çalıyor. giderek kötü kokmaya başlıyorum, ve pistten gelen o iğrenç yanık kokusu giderek koyulaşıyor. midem bulanıyor, nefes almam zorlaşıyor, hava giderek kararıyor. üstüme karanlık çöküyor.

o sırada omuzlarıma binen ağırlığı hissediyorum. arkama bakıyorum, bu olamaz! eski aşkım kollarını bana uzatmış 'dans edelim' diyor 'dans edelim' 'dans edelim' 'dans edelim' sürekli tekrarlıyor. Ayağa kalkıyorum, onda bir gariplik var hissedebiliyorum. o da benim gibi kötü kokuyor. ama başka bir şey var... 'Müziğe bırak' 'Müziğe bırak' 'Müziğe bırak' sürekli tekrarlayıp beni pistin başladığı siyah çizgiye çekmeye çalışıyor. kendisi siyah çizgiye geçip beni de kollarımdan doğru kendine çekiyor 'sonsuza dek dans edelim' ağzını açıp gülümsüyor. ağzından iğrenç bir koku geliyor, dişleri kurumaya başlıyor ve teker teker yok oluyor. kızı itiyorum ve var gücümle siyah çıkış kapısına koşuyorum. müzik kesiliyor ve eski sevgilim dahil herkes bana bakıyor. ve arkamdan koşuyorlar. kapı ile aramda çok az mesafe var... onlar ise bana yetişmek üzereler... son saniyede açık kapıya atlıyorum. her yer kararıyor...

gözlerimi açtığımda sedyedeyim. başımda iki doktor var, etraf aydınlık ve hava o kadar temiz ki. gücümü toparlayıp bana bakan doktora soruyorum "Ne oldu bana".

"Okul otobüsünüz kaza yaptı ve yangın çıktı... sen hariç herkes yanarak öldü. Çok şanslısın evlat."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-022D8C501 -- 12 Aralık 2015; 22:48:18 >

• korkmadım bir de komedi sektöründe şansını dene derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

korkmadım bir de komedi sektöründe şansını dene derim

SEÇ BEĞEN AL !
    SEÇ BEĞEN AL !
    http://www.imdb.com/genre/horror

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Anormal Hikayeler" başlığı hoşuma gitmedi.

Cevaptan sonra okurum.

• ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

"Anormal Hikayeler" başlığı hoşuma gitmedi.

Cevaptan sonra okurum.

benim hoşuma gitmişti ama, önerileriniz varsa alabilirim.

• Updurrrahman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandır girmiyodum dhye ondan cevap yazamamıştım, başı güzel meraklandırıyor tabi ama ban kalkınca devamını bekliyorum.

• Csb olduğunu bilince güzel olmuyor önemli olan Csb olduğunu hissettirmeden olabilir mi lan yoksa dedirtmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.