Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sona dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

üzerine bindiği at sineği sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ant-Man (2015) | Marvel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Ant-Man (2015) | Marvel

Filmin villain'ı bu mudur şimdi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol bol Hank Pym görürüz umarım filmde.
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Villain iyi görünüyor. Adı T harfiyle falan başlıyor galiba. Göğüs kısmında T harfi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Villain iyi görünüyor. Adı T harfiyle falan başlıyor galiba. Göğüs kısmında T harfi var.

Hocam T değil de Y olması lazım Villain'ın ismi Yellow Jacket

Benim Y-T anlayışım farklı demek ki

Daha egzotik bi isim bulsalardı keşke ya

• quote:

Benim Y-T anlayışım farklı demek ki

Daha egzotik bi isim bulsalardı keşke ya

Çizgi romandan uyarlama olunca onların da isim üzerinde pek oynama yapmaları mümkün olmuyor. Erken geldi YJ ben daha farklı bir düşman bekliyordum. Pek Ant-Man hakkında bilgim yok ama
    Hank Pym'de Yellow Jacket kimliği altında maceralar yaşadığını hatırlatıyor gibiyim
    .

Kevin Feige'i bu yüzden seviyorum. Onun yönettiği MARVEL filmlerinde çizgi romandan bağımsız ilerliyor bazı konular. Filmlerde tamamen çizgi romana bağlı kalınmasını tasvip etmiyorum ben
  • quote:

Kevin Feige'i bu yüzden seviyorum. Onun yönettiği MARVEL filmlerinde çizgi romandan bağımsız ilerliyor bazı konular. Filmlerde tamamen çizgi romana bağlı kalınmasını tasvip etmiyorum ben

Kısmen katılıyorum dediğinize çizgi romanları birebir beyaz perdeye taşımak hem işin heyecanını kaçırıyor hem de zorlama oluyor. Ant-Man güzel olacak, en azından benim beklentilerim o yönde

• Ant- Man nedir Ya Hu? Öyle kahramanın filmi mi çekilirmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Ant- Man nedir Ya Hu? Öyle kahramanın filmi mi çekilirmiş?

Ne olacak hocam Marvel ise çekilir.

Karınca Adam denince küçümsediğinizi çıkarıyorum buradan. Ama şu anki Ultron ile ilgili bir karakter. O yüzden tamamen bağımsız bir film olmayacak. Bundan sonra da bi daha Infinity War'da görürüz ancak diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Karınca Adam denince küçümsediğinizi çıkarıyorum buradan. Ama şu anki Ultron ile ilgili bir karakter. O yüzden tamamen bağımsız bir film olmayacak. Bundan sonra da bi daha Infinity War'da görürüz ancak diye düşünüyorum.

Belki ileride daha doğrusu Infinity War filmine kadar büyüyebilme özelliğini de kazanır. O zaman daha ciddi bir havası olacağını düşünüyorum. Hiç olmazsa karıncadan da adam mı olurmuş denmez

• quote:

quote:

Marvel ise çekilir mantığı bence yanlış! Şahsen ben bu kahraman filmlerinden bıkmaya başladım. Eskiden ne güzel tek tük çıkardı bunlardan... Şimdiki teknoloji sayesinde CGI sağol(ma)su(ı)n!!! ...oku çıktı artık!
    Ha derseniz ki aynı kahramanların tekrar çekimlerini mi;Güzelim Raimi'nin Spiderman'i dururken Amazing Spiderman'i çekildiği (yetmezmiş gibi bir daha çekilecek!!!) gibi izleyelim? O zaman cevabım : "Yaşasın Ant-Man" olur.

Biraz karışık oldu ama Mobilden ancak bu kadar!!!

• quote:

Kevin Fiege'in yönettiği? Joss Whedon demek istedin heralde. Ayrıca Yellow Jacket'in ismini hiçbir yönetmen değiştirmezdi. Çok saçman bir durum olurdu ortada.

• quote:

quote:

quote:

Marvel ise çekilir mantığı bence yanlış! Şahsen ben bu kahraman filmlerinden bıkmaya başladım. Eskiden ne güzel tek tük çıkardı bunlardan... Şimdiki teknoloji sayesinde CGI sağol(ma)su(ı)n!!! ...oku çıktı artık!
    Ha derseniz ki aynı kahramanların tekrar çekimlerini mi;Güzelim Raimi'nin Spiderman'i dururken Amazing Spiderman'i çekildiği (yetmezmiş gibi bir daha çekilecek!!!) gibi izleyelim? O zaman cevabım : "Yaşasın Ant-Man" olur.

Biraz karışık oldu ama Mobilden ancak bu kadar!!!

Kahraman filmlerinden bıkan ilk insan olabilirsin hocam. Şahsen ne kadar çok çıkarsa o kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Filmi yapılacak o kadar konu ve o kadar kahraman var ki.

• Yorumların yüzde 90 ı olumsuz olmuş. Amma velakin unutulmamalıdır ki bu işin pirleri yapıyor bu filmi. Hollywood ve işin içinde marvel var. Adamlar bizim gibi bu işe duygusal bakmıyorlar. Filmin matematiğini biliyorlar. Kurallarını bildikten sonra da her film iş yapar. Superhero nun ne olduğu pekte önemli değil. Eldeki malzemeyi verimli kullanmak önemli. Ve marvelde bu işi en iyi yapanlardan. Eminimki bu filmden sonra bi çoğu ufak kardeşimizin favori kahramanlarından biri olacak ant man. Tutulacaktır ve devam serisi de gelecektir. Oyunu kuralına göre oynadın mı her film iş yapar. Infinite war da da büyüme özelliği de gelecek karakter şahlanacak. Diğer kahramanları tanıdığınız için seviyodunuz. Bunu da seveceksiniz. Sinema severler ve eski sinemacılar beni daha iyi ankayacaktır.

• Death52 kullanıcısına yanıt
    Kevin Feige‘de öyle değil miydi hocam ya. Çizgi romandan çok alıntı yapmıyor diye kalmış aklımda. Şükredin Jon Favreau falan demedim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.