Bildirim
Ant-Man (2015) | Marvel (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ultron un orjinal yaratıcısı bu arkadaştı galiba dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN
ultron un orjinal yaratıcısı bu arkadaştı galiba dimi
Posterdeki yaşlı adam Ultron'un yaratıcısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çizgi roman okumayan arkadaşlara garip veya oldukça saçma gelecek bir karakter ama reklam kampanyasını çok iyi şekilde yürütüyorlar. Karınca boyutunda fragman yada poster gibi ve yayınlanan ikinci fragmanda bence oldukça iyi. Umarım bu reklam kampanyasındaki başarılarını filmde de göstermişlerdir. -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurr84
Yok öyle bir şey. Bir tek Falcon için öyle bir söylenti var. -
Bu filmden beklentim yok niyeyse.
Pek bilmediğim karakter olduğundan olabilir sanırım gerçi GOG'deki kahramanlarıda bilmiyodum ama beğenmiştim :) -
-
umarım iyi bi şey çıkar -
karakteri tanımıyodum ama fragman çok güzel olmuş, özellikle sonu çok iyi şuan yakın zamanda en çok merakla beklediğim sinama filmi
-
Falcon film sonunda Avengersa davet eder belki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Evangeline Lily'yi Wasp olarak görebilecekmiyiz acaba? Kendisi heralde gerçek Wasp olan Janet Van Dyne'in kızı muhtemelen. Avengers Earth'a Mhyties Heroes çizgi serisini izlemeye başladım indirip. Wasp çok esprili, eğlenceli ve yaban arısı olmasına rağmen gayet cabbar. En güçlü düşmanlara dalıyor ve küçüklüğünün avantajını kullanıyor. Ant Man'in de dev halini pek kullanmayacaklar gibi geliyor bana. Avengers'in en önemli karakterinin bu kadar geri plana atılması garip geldi. Filmde Bruce Banner ile doldurmuşlar biraz Hank Pym'ın yerini gibi sanki. Merak ediyorum bu filmi ve fragmanın pek çok şeyi göstermeyip gizlediğini umuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtem -- 29 Mayıs 2015; 18:29:22 > -
Ant Man'de kimmiş ya diyenlere
http://trmarvel.blogspot.com.tr/2014/03/ant-man-karnca-adam.html -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtem
. Avengers'in en önemli karakterinin bu kadar geri plana atılması garip geldi
Avengers'in en önemli karakteri Ant-Man sence yani? O da iyiymiş. -
karakterlerinden biri yazacaktım klavyem sürçmüş :) -
-
Gelsin bakalım, merak ettim. Film berbat bile olsa sırf merakımdan izlerim artık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X