Şimdi Ara

Ant-Man (2015) | Marvel (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
13
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak4242

Kevin Feige‘de öyle değil miydi hocam ya. Çizgi romandan çok alıntı yapmıyor diye kalmış aklımda. Şükredin Jon Favreau falan demedim

Kevin Fiege yönetmen değil ki. Yapımcı. MCU'nun başındaki adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Kevin Feige‘de öyle değil miydi hocam ya. Çizgi romandan çok alıntı yapmıyor diye kalmış aklımda. Şükredin Jon Favreau falan demedim

Kevin Fiege yönetmen değil ki. Yapımcı. MCU'nun başındaki adam

Tamam daha fazla rezil etmeyin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryan Gosling kullanıcısına yanıt
    çok komik...
    Karıca adam önemli karakterlerden... tanımıyorsunuz diye küçümsemeyin...
  • Yeni fragman pazartesi geliyor.
  • Trailer Preview

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yellow jacket hank değil miydi
  • Bu fragman güzel olmuş. Beğendim.
  • Ahahahahah son sahne süper olmuş.
  • İlk fragmana göre daha hareketli bir fragman olmuş. Küçücük bir karıncanın neler yapabileceğini gösterecek MARVEL
  • Son sahne

Marvel esprilerin yanında ciddiyet dozunu da arttırıyor gibi son yapımlarıyla.
  • Tren sahnesi çok güzel.
  • Cok iyi olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma bir şey gelmeyecekse ben beğendim demek istiyorum fragman için.

Güzel bi film olur umarım. En azından farklı olacağı kesin :)
  • Ant-man'a bu kadar kötü bakılmasının sebebi ismi ama içeriğine, yani güçlerine falan bakıldığında Ant-man en başarılı ve işlevsel süper kahramanlardan birisi. Nedir bunlar derseniz bir defa küçülebiliyor ama küçüksünüz zaman normal gücünü kaybetmiyor mesela hiç kolay görülemeyecek kadar küçülüp kör bir noktadan saldırıp rakibi folloş edebilir. Ayrıca kendisi karıncalarla iletişim kurabiliyor. Misal savaşırken saldırgan bir karınca sürüsünü musalat edebilir veya kimsenin dokunamayacağı kadar güçlü bir düşmanı karıncanın ısırmasını sağlayarak dikkatini dağıtabilfim veya karıncayı büyüterek direkt saldırtabilir. Ayrıca kendisi büyüyüp devasa boyutlara da ulaşabiliyor. Ayrıca Hank Pym Marvel evreninde çok mühim bir bilim adamı ve karekter açısındanda epey başarılı. Gerçi filmde ant-man Pym değil bir sonraki Ant-Man olan Scott Lang olacak ama Pym'de yaşlı haliyle yer alacak. Birde şu da var bazı arkadaşlar Ant-man olayını parasal açgözlülükle elinde ne varsa hepsini çekelim olayının bir sonucu olarak yorumluyor ama gerçekte Ant-man marvel evreninin en önemli parçalarından biri. Çizgiromanda Avengers'ın 5 kurucu üyesinden biri. Kaptan Amerika henüz buz parçasındayken bile o Avengers üyesiydi. Ayrıca Avengers'ın en önemli düşmanlarından Ultronu kendisi yapmıştır. Yani evrene katılması geç bile oldu hatta önemi epey kısıldı bile diyebiliriz

• İlk fragmanı izledikten sonra internete düşünce izlerim dedim. Ama bu ikinci fragmandan sonra boş vakit olursa sinemada izlenebilecek bir film olmuş. Bana göre ilk 5 e giremez MCU hasılatlarında...
  • abi hank pym yaşlı bu filmde ? ant-man scott diye birisi ne oluyor ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

abi hank pym yaşlı bu filmde ? ant-man scott diye birisi ne oluyor ya ?

Scott Lang çizgiromanda kostümü Pymden çalıp Ant-man oluyor. Ama sonra Pym Scott'un iyi amaçlar için kullandığını görünce onda kalmasına izin veriyor. Ama filmde olayı biraz farklı yansıtmışlar. Scott gene suçlu ama Ant-man kostümünü kendisi çalmıyor, onu Pym seçiyor Ant-man olması için ve ona veriyor. Evet Pym yaşlı epey yani Earth-616'dan bayağı farklı yapmışlar

• Fragmanın sonuna çok güldüm ya fena olmuş
  • Gelsin abi merakla bekliyoruz... Ne kadar marvel filmi o kadar keyif
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.