Şimdi Ara

ANTALYA 3 .Piyade Eğitim Tugay Komutanlıgı ANTALYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
6
Favori
110.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Acemi birliği aynı arkadaşlar oradan KTBK Komd. A. K lığı Kıbrıs.Hİçbirşey bulamadım burayla ilgili

Kıbrıs'la ilgili bilgi çok az. Gidince nereye gitmemiz gerekiyorsa oralara dağıtacaklar kendileri, o yüzden fazla dert etmedim ben. Zaten aradım aradım bilgi yok, yapacak bir şey de yok :)

Hocam antalyadan kıbırsa kaç gün yol izni verirler sence?3 gün verirlerse istanbula dönücem oradan direk uçakla gideceğim.O yüzden sordum
  • Acemide konuşuruz bunları daha detaylı. 2 gün verseler bile evine dönüp ordan gitmek isteyeceksin zaten :) Asıl konu sanırım aileden birilerinin gelip yemin töreni sonrası evci iznine çıkarması olacak. Bir şekilde ayarlayacağız artık. Antalya'dan Kıbrıs'a direk geçişi hayal etmek bile istemiyorum. Beni Kıbrıs'la ilgili asıl sevindiren, dönüşte en kötü 2 gün yol alacak olmamız oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecanonline -- 11 Ağustos 2012; 18:52:25 >
  • bugun itibari ile acemilik biter arkadaşlar :) ilk 3 gün resmen kabus gibi geçse de sonrası o kadar da zor olmayan bi acemilik geçirdik. ancak fatih üstteğmen biz üçüncü bölüklülerin yine korkulu rüyası oldu :) arkadaşlık ortamı ise en azından 4. takım için mükemmeldi ve burdan tüm arkadaşlarıma tekrardan hayırlı teskereler diliyorum. antalyaya acemiliği düşecek yeni arkadaşlara da allah sabır versin diyorum çünkü yok böyle sıcak ve nem.. hele ki kantinciler ve kantin sıralarının allah bin türlü ........ neysee kötü konuşmayacağımm. bir de bazı koğuşların kliması çalışmıyor işte o zaman askerlik çekilmez oluyor.. sıra geldi edremite. bakalım artık..
  • beyler bende 21 eylülde orda olacam bir aksilik çıkmassa genelde hangi illere gidiyoruz usta birlik te ve gelirken ne götüreyim orda ayakkabı filan çalınıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kışlanın içinde hangi banka atm leri var

• quote:

Orijinalden alıntı: melih4423

beyler kışlanın içinde hangi banka atm leri var

Gecen yıl garanti vardi koguslar bölgesinde.

• himm tamam saol birde ilk girişte neler veriyolarlar ona göre fazladan birşey almayayın

• quote:

Orijinalden alıntı: melih4423

himm tamam saol birde ilk girişte neler veriyolarlar ona göre fazladan birşey almayayın

Hocam ben acemiliği orada yaptim. Sana ne verilerse acemilikte vermişlerdir. Usta birlikte bir sey vermezler sana.

Ben boyle biliyorum.

• onu biliyorum da neler verecekler internette bir ton liste var

• Cuma günü acemi olarak bitirdiğim birlik.

1 Tugay olup içinde 4 bölük ve her bölükte 2 takım bulunmakta yaklaşık 800 civarı asker vardır.

Yemeklerini caterig anlaşması ile bir firma getirir ve harikadır.Yaklaşık 28 gün acemilik var.

Garanti atmsinden başka yok.

Giderken hiç birşey götürmenizi önermiyorum istihak olarak bir çok şey veriliyor ayriyeten bot boyasıydı bilmem neyiydi bir çok şeyi almak için askeri malzeme var sivil hayata göre daha ucuz.

Dağıtım olarak genelde Ankara ve Kıbrıs yapıyor doğuyada dağıtımı hayli fazla ama görev olarak hizmetli askeri gibi birşeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReservoirDogs -- 23 Eylül 2012; 18:17:42 >
  • ve sonunda bitti memleketteyim güzel günler geçti 1 . bölük komutanları kadar iyi komutan yok helede tahir ayna komutan gibisi
  • ARKADAŞLAR!

351. DÖNEM ACEMİLİĞİ BURAYA ÇIKANLAR TOPLANSIN.
  • bende geliyorumm memleket balıkesir toplanalım beyler.
  • Ben de varım. Başka var mı acemiliği buraya çıkan?
  • beyler bende varım . O gün toplanalım beraber birliklerimize katılalım. ve 3. bölükten uzak duralım :) ayrıca erken teslim olmayı düşünmüyorum bilginize :)
  • Hazır konu varken yeni konu açan tiplere inat, eski konumuza yazalım :)

Yazılanları birebir yaşadım ve saat 1 gibi katılım yaptığım için her gün aptallığıma yandım :) Malum yukarıda yazıldığı gibi 3. bölüğe düştük arkadaşlarla birlikte ve diğer bölüklere göre durumumuz epey farklıydı. Her ne kadar takım komutanımız şeker olsa da :)
    Yemekten yana sıkıntı çekmeyeceksiniz. Bahar olması avantajınız var, şu açıdan ki aşırı mıntıka yapmak zorunda kalmazsınız ve çok fazla sıcak olmaz ama yağışların fazla olmasından ve eğitim alanlarının da toz toprak olması sebebiyle kirlenebilirsiniz, tabi kirlenmek güzeldir diyenler de var :P
    İçeride ihtiyacınız olabilecek her şeyi alabileceğiniz askeri malzeme kantini var. Çok özel ihtiyaçlarınız dışında bir şey götürmenizi tavsiye etmem kendinize yük etmiş olursunuz. Zaten tonla malzeme verilecek, 2 valiz doldurup gitmeyin :) Küçük bir spor çantası işinizi çok rahat görür.
    Şimdiden hayırlı teskereler dilerim.

• Benim de acemi'lik burası beyler, İletişimde olalım :D
  • benim acemilik ve usta ikisi de burası iyi midir kötü müdür bilemem ama tek bildiğim sıcak olacak hepimize şimdiden hayırlı tezkereler..
  • ben de acemilikte buradayım, hepimiz için hayırlısı olsun
  • acemiliği burada yaptım. zor günlerdi. yazın sıcagında 10 gün istirahat aldım gripten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.