Merhaba, wp grubu kurulduysa bana da yazabilir misiniz ozelden, nisan 21' benim de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba, wp grubu kurulduysa bana da yazabilir misiniz ozelden, nisan 21' benim de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam +1 nisan bedelli |
Antalya sizleri bekliyor :)))) Antalya hakkında merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim |
Bende geliyorum 3 nisan celbine var mı whatsap grubu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende yarın 5 nisan pazartesi giriş yapcağım wp grubuna alabilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haziran bedelli benim de varsa whatsaap grup varsa bana da yazar mısını? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Mesaj attım kardeşimm👍🏻😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde Haziran bedelli kardeşim tanisalimm 👍🏻🙋🏻♂️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulaş bana aynı dönemde gidiyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazzmehmet -- 28 Ocak 2022; 13:5:33 > |
Arkadaşlar merhaba herkese. Bu bedelli kaç gün sürecek. 1 ay diyen var 21 gün diyen var 🙂 gidip gelenler bilgi verebilir mi. Hem Antalya için hem süre için🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |