Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

tmm haci akariz beraber kaybolma :D

Pamukkaleyi de mi kazandın eş zamanlı :)
  • benim kuzen o. ortam yapiyo iste gitmeden :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

İşte güzel sanatlarla iç-içe olmamız süper olmuş.. :)

hocam antalya-ruslar falan... bilmem anlatabiliyo muyum? yani böyle bi durumda fakültenin kızlarına kafayı takman boşa enerji kaybı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

hocam antalya-ruslar falan... bilmem anlatabiliyo muyum? yani böyle bi durumda fakültenin kızlarına kafayı takman boşa enerji kaybı.

O cümleyi kurarken cinsiyetçi yaklaşmamıştım aslında...
    Keza ilk izlenimlerime göre "karı kız" için gidiyorsanız, doğru yer gibi durmuyor Akdeniz Üniversitesi.

• Vay arkadaş,aileden uzaklaşıyoruz Akdeniz'i kazandık dedik babam Antalya-Emniyet Müdürlüğüne atandı ya.Allah kahretsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O cümleyi kurarken cinsiyetçi yaklaşmamıştım aslında...
    Keza ilk izlenimlerime göre "karı kız" için gidiyorsanız, doğru yer gibi durmuyor Akdeniz Üniversitesi.

eğitim için gidiyorum da, deniz-kum-güneş de işin tuzu biberi.

• Arkadaşlar,ANTALYA POLİS EVİ,Konya altına 10 dakika mesafedeymiş,Üniversite de öyle denildi burada.Bu ikisi birbirine yakın mıdır ? Geldiğimde burada konaklasam tüm işlemleri halledene kadar 2-3 gün sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Arkadaşlar,ANTALYA POLİS EVİ,Konya altına 10 dakika mesafedeymiş,Üniversite de öyle denildi burada.Bu ikisi birbirine yakın mıdır ? Geldiğimde burada konaklasam tüm işlemleri halledene kadar 2-3 gün sorun olur mu ?

Ne sorun olcak senin acından gayet iyi olur hem sehri de gezmiş olursun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

quote:

Arkadaşlar,ANTALYA POLİS EVİ,Konya altına 10 dakika mesafedeymiş,Üniversite de öyle denildi burada.Bu ikisi birbirine yakın mıdır ? Geldiğimde burada konaklasam tüm işlemleri halledene kadar 2-3 gün sorun olur mu ?

Hocam yakın mı bu polis evi yani okula ve çevresindeki yurtlara ?
    ilk gün kayıt işlemlerini tamamen halledip,ikinci gün bir yurda kaydolup dönmeyi düşüyorum.
  • KONUSTUĞUM KİŞİLERİN ÇOĞU HAZIRLIK ZMN KAYBIDIR DENİYOR.BEN DE ÜNİ.NİN İLK YILINDA ÖYLE MESLEKİ SEVIYEDE İNG. ÖĞRENİLEMEYECEĞİ KANISINDAYIM.GEREKİRSE O 1YILLIK ZMN DAHA SONRA KURSLA HALLEDİLEBİLİR.HAZIRLIK SORULARINI NETTE BULABİLİRMİYİZ ACABA? SANIRIN EYLÜLÜN 2.HAFTASI OLUR MUAFİYET SINAVI

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

quote:

Hocam yakın mı bu polis evi yani okula ve çevresindeki yurtlara ?
    ilk gün kayıt işlemlerini tamamen halledip,ikinci gün bir yurda kaydolup dönmeyi düşüyorum.

Arabayla 10 dakika falan sürer en fazla.

• arkadaşlar ben tarih bölümünü kazandım. bu böülümde hazırlık var mı yoksa bile istersek hazırlık okuyabılır mıyız? ben hazırlık okumak istiyorum. 4 sene tarih okumak bana çok çekici gelmiyor.Ayrıca ek ders gibi baska dersler alabılır mıyız? mesela ben yabancı dil öğrenmek istiyorum rusça ya da ingilizce derslerıne gırebılır mıyım?
  • hazırlık için klavuza bakabilirsin de tarih bölümünde tercih ediliyormu hazırlık.pek cazip gelmiyor
  • Eğer hazırlık okuyacaklar varsa çalışmayı sevenler gitsin çünkü okuduklarımdan anladığıma göre az bişey öğrenip geçenlerde var dili söküp geçenlerde var hemde aynı üni. nin hazırlığından.Bu tamamen bize kalmış eğer çalışırsanız söküp çıkarsınız çalışmazsanız sökemeyipte çıkabilirsiniz :) Bu seferdede gerçekten 1 yıl zaman kaybı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

Eğer hazırlık okuyacaklar varsa çalışmayı sevenler gitsin çünkü okuduklarımdan anladığıma göre az bişey öğrenip geçenlerde var dili söküp geçenlerde var hemde aynı üni. nin hazırlığından.Bu tamamen bize kalmış eğer çalışırsanız söküp çıkarsınız çalışmazsanız sökemeyipte çıkabilirsiniz :) Bu seferdede gerçekten 1 yıl zaman kaybı olur.

acaba muafiyet sınavı örneğini nerdn bulabiliriz akdenizin

• valla bende bulamadım ama çok zor değil diyolar.Ama yinede yarısı kalıyo diyolar ... Artık ilk sene deniz kum sefasımı yapıyolar nedir :)
  • dışardan gelen yapabilir ama doydum deniz,kuma. :D 1yıl zmn kaybı gibi geliyor bilmyrm. Nette bazı okullarn sınav örnekleri var ve ciddi kelime,gramer bilgisi gerektiriyor gibi.

• Kazanan herkesi tebrik ederim ben de Turizm Fakultesi Konaklama İşletmeciliği bölumune yerleşmis bulunmaktayım.
  • Yok mu Alanya İşletme Fakültesinde ikinci öğretim okuyacaklar?
  • Akdeniz hukuk kazanan başka yok mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidetron -- 21 Ağustos 2012; 2:43:42 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.