Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hunterangel

arkadaşlar antalyada önerebileceğiniz özel yurtlar varmı? 2 kişilik olanları makbul olur tanısdığım eskişehirde 2 kişilik uyrtta kalıyodu daha iyi oluyor diyor.Ayrıca üniversiteye uzaklığınıda yazarsanız süpero lur.Bide arkadaşlar benim sonuçta kayıt tarihi böyle girilmiş 03/09-07/09/2012 ben 7 sindemi gitmem lazım kayıt için yoksa 3 ü ile 9 u arasındaki herhangi bi tarhitemi?

Dostum erkekler için özel yurt sayısı sınırlı. Bende ilk sene apartta kalmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Sorularınız varsa sorabilirsiniz bende geçen sene kazandım hazırlıktım bu sene 1. sınıfa başlayacağım . Zaten büyük ihtimal okulda beni görürsünüz.

1) ön kayıt gibi bişy varmı netten, ne yapmalıyım?
    2)3-7 diyor fkt belli bir günü mü var kayıtlar için?
    3)muafiyet zormu, soruları nereden bulabilirim?
    4)eylülde oluyor sanırım muafiyet. 2. bir muafiyet sınavı oluyr mu acaba yıl ortasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Rekreasyon.

Benim merak ettiğim konular ise öğrenci olarak iş bulabilirmiyim? Yani büyük şehir ve part time iş seçenekleri vardır diye düşünüyorum o yüzden umarım da yanılmam. Varsa bilen eden memnun olurum

Dostum, iş hiç sıkıntı olmayacaktı, bunu zaten biliyordum.
    Fakat şimdi yutup'ta bir video izledim;http://www.youtube.com/watch?v=yDFoNB2zWVA
    Artık hiç bir soru işaretim kalmadı.

hocam naasıl izlenimlerin?

eskişehrin 2eylül kampüsünü yazacaktım fkt akdenz yazdım.

2eylül ölü gibiydi..

• quote:

arkadaşlar antalyada önerebileceğiniz özel yurtlar varmı? 2 kişilik olanları makbul olur tanısdığım eskişehirde 2 kişilik uyrtta kalıyodu daha iyi oluyor diyor.Ayrıca üniversiteye uzaklığınıda yazarsanız süpero lur.Bide arkadaşlar benim sonuçta kayıt tarihi böyle girilmiş 03/09-07/09/2012 ben 7 sindemi gitmem lazım kayıt için yoksa 3 ü ile 9 u arasındaki herhangi bi tarhitemi?

özel yurtlar,fiyatları,aylık anlaşma var mı acaba.

yardım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Rekreasyon.

Benim merak ettiğim konular ise öğrenci olarak iş bulabilirmiyim? Yani büyük şehir ve part time iş seçenekleri vardır diye düşünüyorum o yüzden umarım da yanılmam. Varsa bilen eden memnun olurum

Dostum, iş hiç sıkıntı olmayacaktı, bunu zaten biliyordum.
    Fakat şimdi yutup'ta bir video izledim;http://www.youtube.com/watch?v=yDFoNB2zWVA
    Artık hiç bir soru işaretim kalmadı.

Sağolun hocam

• quote:

3-7 Eylül arasında kayıt yaptırabilirsin. Kayıt için gerekli olanlar sitede var.
  • Ne zaman netleşir harçlar ve ücretleri ? Kayıt için gerekli belgeler ne zaman yayınlanır ? Beklemedeyiz halen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Ne zaman netleşir harçlar ve ücretleri ? Kayıt için gerekli belgeler ne zaman yayınlanır ? Beklemedeyiz halen..

Akdeniz Üni sitesinden yayınlandı diye biliyorum gerekli belgeler Alanya İşl Fakültesi için bakmıştım ben.Turizm İşl. kazandım iö hazırlık okusammı okumasammı diye düşünüyorum ama okuma taraftarıyım.İnternette okudum memnuz değiliz diye duydum Alanya İşletme Fakültesi için siz ne düşünyosunuz bilen var mı oraları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

makina mühendisliği. hazırlık almancaymış napacaz makinacılar . bu arada okul nasılmış bilgisi olan var mı genel olarak ?

Almanca olduğunu nereden duydun sen? İnternetten araştırdım, yabancı dil İngilizce / Almanca diye geçiyor. Büyük ihtimalle İngilizce'dir ama ya.

Aslında ben tercih yaparken bakmıştım, ona göre tercih yapmıştım ama tam olarak hatırlayamadım şimdi. Eğer tercihlere yazdıysam da demek ki araştırmışımdır zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Alanya İşletme Fakültesine gidecek olanlar varsa yardımlaşalım.

bende turizmdeyim iö.bu sene hazırlık okumayı düşünyorum ama bakalım.Akdenizin turizm eğitimi için bi bilgi duydunmu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamaluba

quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Sorularınız varsa sorabilirsiniz bende geçen sene kazandım hazırlıktım bu sene 1. sınıfa başlayacağım . Zaten büyük ihtimal okulda beni görürsünüz.

1) ön kayıt gibi bişy varmı netten, ne yapmalıyım?
    2)3-7 diyor fkt belli bir günü mü var kayıtlar için?
    3)muafiyet zormu, soruları nereden bulabilirim?
    4)eylülde oluyor sanırım muafiyet. 2. bir muafiyet sınavı oluyr mu acaba yıl ortasında?

Dostum Uni nin sitesinde açıklanır her şey muafiyet sınavı için kayıt yaptırman gerek senenin basında oluyor ama ortasında var mı onu bilmiyorum heralde yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Halen 2012-2013 sezonu kayıtları için bir açıklama yok sitesinde.
  • Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakultesi kampusun içerisinde mi yoksa başka mı yerde?

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Birde kalacak yer açısında aklımda pek bir bilgi yoksa kyk çıkmasını mı beklemeliyiz,özel yurtlara mı bakmalıyız,apartta mı kalmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.
  • Üniversite civarında bir kaç günlüğüne ucuz bir pansiyon falan var mı? Arkadaşlarla ev tutup,eşya döşeyeceğiz. Bu süreçte konaklamamız için pansiyon mu önerirsiniz, yoksa günlük ev mi kiralayalım? Uygun yerler biliyorsanız buradan ya da PM yoluyla bildirebilir misiniz?
  • Diğer bölümler için bilmiyorum ama makine müh. için isteğe bağlı hazırlık sınıfı varmış okuyan bi öğrenci söyledi.Ve gitmemizi tavsiye ediyor çünkü erasmus prgoramı dahilinde bildiğim kadarıyla sadice almanyadaki okullarla anlaşma var staj hariç.Ama tabi hazırlıkta sıkı çalışmak lazım almancanın öyle kolay bi dil olduğunu sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Jeoloji müh. (Hiç beklemiyordum aslında) Benide ekleyin listeye.

Mühendislik fakültesi, güzel sanatlar fakültesi ile aynı binayı paylaşıyor ve kampüsün içinde.

İşte güzel sanatlarla iç-içe olmamız süper olmuş.. :)
  • ben de tarih bolumunu kazandım giden varsa muhabbet kuralım sımdıden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrcsgives

ben de tarih bolumunu kazandım giden varsa muhabbet kuralım sımdıden

Tarih
  • tmm haci akariz beraber kaybolma :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.