Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntisi olan varsa yazsin burda antalyali abilerime yardim ediyim antalya benden sorulur

Saka bi yana ciddiyim antalyayi en iyi ben gezdiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya işletme fakültesi turizm işletmeciliği bölümüne kayıt yaptırmak için bu fakülteye mi kayıt yaptıracağız yoksa merkez kampüsüne mi?
  • Her turlu soru itinayla cevaplanir

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Her turlu soru itinayla cevaplanir

sitede gerekli evraklar ve kayıt günü yazmıyor.Nerden bulacam bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Her turlu soru itinayla cevaplanir

sitede gerekli evraklar ve kayıt günü yazmıyor.Nerden bulacam bunları

Haa pardon ben belirtmeyi unutmusum antalya ile ilgili konularda yardimci olabilirim o islerden anlamam

• Akdeniz tip sıralama 4796

• quote:

Tıp fakültesinin tam kayıt günü ve evraklar nerde yazıyor.Acilen uçak bileti almam gerek yoksa pahalanır bilet.Otobüs burdan 12 saat ve aşırı virajlı

elini çabuk tut derim ben aldım 4üne
  • arkadaşlar benim sorum daha farklı antalyada ev fiyatları nasıl ortadan hallice olanları özellikle? 3+1 bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

arkadaşlar benim sorum daha farklı antalyada ev fiyatları nasıl ortadan hallice olanları özellikle? 3+1 bu arada

Uniye yakin mi istiyosun dagdami istiyosun sehirdemi istiyosun bi suru fiyat var

3+1 diyince ortaya cikan belli bi fiyat yok

• quote:

quote:

Tıp fakültesinin tam kayıt günü ve evraklar nerde yazıyor.Acilen uçak bileti almam gerek yoksa pahalanır bilet.Otobüs burdan 12 saat ve aşırı virajlı

belli bir gün oluyor diye biliyorum

• quote:

quote:

quote:

''2012-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içinde başvurmaları gerekmektedir.''

• Sorularınız varsa sorabilirsiniz bende geçen sene kazandım hazırlıktım bu sene 1. sınıfa başlayacağım . Zaten büyük ihtimal okulda beni görürsünüz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

''2012-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Eylül 2012 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içinde başvurmaları gerekmektedir.''

tamamda tıp için bir gün,başka bölüm için başka gün

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Sorularınız varsa sorabilirsiniz bende geçen sene kazandım hazırlıktım bu sene 1. sınıfa başlayacağım . Zaten büyük ihtimal okulda beni görürsünüz.

Hocam,Tarih kazandım bende,hazırlık var mı ? Ayrıca kayıt işini anlatabilir misin,resmi websitesi gerekli ayrıntıları vermemiş.
  • Rekreasyon.

Benim merak ettiğim konular ise öğrenci olarak iş bulabilirmiyim? Yani büyük şehir ve part time iş seçenekleri vardır diye düşünüyorum o yüzden umarım da yanılmam. Varsa bilen eden memnun olurum
  • arkadaşlar antalyada önerebileceğiniz özel yurtlar varmı? 2 kişilik olanları makbul olur tanısdığım eskişehirde 2 kişilik uyrtta kalıyodu daha iyi oluyor diyor.Ayrıca üniversiteye uzaklığınıda yazarsanız süpero lur.Bide arkadaşlar benim sonuçta kayıt tarihi böyle girilmiş 03/09-07/09/2012 ben 7 sindemi gitmem lazım kayıt için yoksa 3 ü ile 9 u arasındaki herhangi bi tarhitemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterangel -- 19 Ağustos 2012; 8:47:32 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=GeLfKvxTup8&feature=related

Bence pişman olacağız gibi duruyor... Çevre mühendisliği... Kayıt yaptırmamayı bile düşünmedim değil, bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Rekreasyon.

Benim merak ettiğim konular ise öğrenci olarak iş bulabilirmiyim? Yani büyük şehir ve part time iş seçenekleri vardır diye düşünüyorum o yüzden umarım da yanılmam. Varsa bilen eden memnun olurum

Dostum, iş hiç sıkıntı olmayacaktı, bunu zaten biliyordum.
    Fakat şimdi yutup'ta bir video izledim;http://www.youtube.com/watch?v=yDFoNB2zWVA
    Artık hiç bir soru işaretim kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

arkadaşlar antalyada önerebileceğiniz özel yurtlar varmı? 2 kişilik olanları makbul olur tanısdığım eskişehirde 2 kişilik uyrtta kalıyodu daha iyi oluyor diyor.Ayrıca üniversiteye uzaklığınıda yazarsanız süpero lur.Bide arkadaşlar benim sonuçta kayıt tarihi böyle girilmiş 03/09-07/09/2012 ben 7 sindemi gitmem lazım kayıt için yoksa 3 ü ile 9 u arasındaki herhangi bi tarhitemi?

Dostum... Tarih okumak şöyledir; 1. yazan gün, 2. yazan aydır. Bu bağlamda orada ifade edilen de 3 - 7 eylül arası gelin kayıt yaptırın demek. bunun neresini anlayamadın, inan bilmiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

Sorularınız varsa sorabilirsiniz bende geçen sene kazandım hazırlıktım bu sene 1. sınıfa başlayacağım . Zaten büyük ihtimal okulda beni görürsünüz.

Hocam,Tarih kazandım bende,hazırlık var mı ? Ayrıca kayıt işini anlatabilir misin,resmi websitesi gerekli ayrıntıları vermemiş.

Dostum hazırlık sadece belli bölümlerde var diğerleri isteğe bağlı istersen okuyorsun :) mutlaka Uni nin sitesinden kayıt için gerekli olan bilgiler ve evraklar duyurulacaktir size gun vereceklerdir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.