Şimdi Ara

ANTALYA-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/(44+) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
7
Favori
30.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forum dh olarak 20 kişi olduk sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko_DesinGer

Arkadaşlar kayıt tarihi ösym sitesinde 3-7 eylül arası yazıyor ben bu 4 gün aralığında istediğim gün gidebilirmiyim kayıt yaptırmaya ?

acaba tek bir günde mi kayıt yaptırcaz?
    internetten kayıttan da bahsediliyor
  • Alanya nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: spice boy

Alanya nasıldır

netten fotolarına bak ilçe bakımından büyüktür.
    muğladan,aydından iyidir yani..
  • antalya'nin turistik ilceleri turkiye'nin her yerinde oldugu gibi bozulmakta ve yozlasmakta. hem kulturel/manevi hem de mimari ve doga yonunden. ben ilcelere her gittigimde tarihi eserler uzerinde spray boyayla yazilmis yazilar, yerlerde cam kiriklari copler, doga katliami, en guzel konumlarda gecekondular ve turistleri rahatsiz hatta taciz eden insandan bozma yaratiklar gorup dehsete dusuyorum ve uzuluyorum.
    ha bunlar disaridan gelecek ve universite okuyacak insanlar icin problem olmayabilir. bunlari umursamiyorsaniz yine cok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

antalya'nin turistik ilceleri turkiye'nin her yerinde oldugu gibi bozulmakta ve yozlasmakta. hem kulturel/manevi hem de mimari ve doga yonunden. ben ilcelere her gittigimde tarihi eserler uzerinde spray boyayla yazilmis yazilar, yerlerde cam kiriklari copler, doga katliami, en guzel konumlarda gecekondular ve turistleri rahatsiz hatta taciz eden insandan bozma yaratiklar gorup dehsete dusuyorum ve uzuluyorum.
    ha bunlar disaridan gelecek ve universite okuyacak insanlar icin problem olmayabilir. bunlari umursamiyorsaniz yine cok iyidir.

Konyaaltı tarafında da mevcut mudur bu tipler.Gerçi Ankara'dan geliyorum şehrin yüzde 60'ı gecekondu ve apaçi,alışkınım ama..

• Ben de akdeniz üni kazanan biri olarak. Antalyada yaşıyorum zaten arkadaşlara yardımcı olurum her hangi sorunuz falan varsa mesaj atmanız yada whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz

Beyler bir de üni başlayınca artık yaptıgımız ortamlara göre kız ayarlayalım birbirimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 18 Ağustos 2012; 18:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

antalya'nin turistik ilceleri turkiye'nin her yerinde oldugu gibi bozulmakta ve yozlasmakta. hem kulturel/manevi hem de mimari ve doga yonunden. ben ilcelere her gittigimde tarihi eserler uzerinde spray boyayla yazilmis yazilar, yerlerde cam kiriklari copler, doga katliami, en guzel konumlarda gecekondular ve turistleri rahatsiz hatta taciz eden insandan bozma yaratiklar gorup dehsete dusuyorum ve uzuluyorum.

Konyaaltı tarafında da mevcut mudur bu tipler.Gerçi Ankara'dan geliyorum şehrin yüzde 60'ı gecekondu ve apaçi,alışkınım ama..

degildir.

soyle de bir geyik var; zamaninda konyaaltindaki arazileri verimsiz diye kizlara vermisler. buyuk oranda dogru olduguna inaniyorum cunku ev sahipleri genelde antalya'nin yerlisi hanimlar. birden cok apartmanlari olabiliyor. onlar disinda emekliler, sabah ise gidip aksam donenler var. sokaklar plaj haric bombos. adam gorsen sanlisin.

• Akdeniz Biyomedikal MYO
  • Alanyada yurt yok diyolar apartlardamı kalıcaz
  • Bu arada Antalya kışın nasıl?
    Canlı mı yoksa kuş uçmaz-kervan geçmez bir yer mi?
  • Ankara' dan Alanya ya giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

Bu arada Antalya kışın nasıl?
    Canlı mı yoksa kuş uçmaz-kervan geçmez bir yer mi?

kongreler var,bide kayak yeri varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kisin tabii ki yazin oldugu gibi canlilik yok bu demek degil ki western filmlerde oldugu gibi insanlar eve kapaniyor. herkesin aklina gelen bodrum, marmaris gibi yazlik bolgelerin kisin oldugu durum olsa da oyle degil. sonucta buyuksehir, turistler plajda keyif catarken insanlar essek gibi 50 derece sicakta takim elbiseyle ise gidiyor. kisin da bu degilsmiyor.
    marttan itibaren kasimin ortasina kadar denize gidebilir, plaj'da veya beach parkta ickilerinizi yudumlayabilirsiniz. ocak, subat hafif serin oluyor. onun disinda aynen devam.

en onemlisi de mutlaka klima alin, klimali yurtta kalin, klimali taksiye binin, klimali mekanlada gezinm klimali otobuse binin klima, klima, klima, klima, klim.. kli... k...
  • Yurdu nasıl acaba?
  • Tıp fakültesinin tam kayıt günü ve evraklar nerde yazıyor.Acilen uçak bileti almam gerek yoksa pahalanır bilet.Otobüs burdan 12 saat ve aşırı virajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: müendis

Yurdu nasıl acaba?

Merkezdeki yurtlar iyi diye duydum ama Alanyada yurt yokmuş :(
  • Akdeniz tarih hadi hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: coruja

Akdeniz tarih hadi hayirlisi

Aynen.Akdeniz - Tarih.
  • Alanya İşletme Fakültesine gidecek olanlar varsa yardımlaşalım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.