Şimdi Ara

Antalya Akdeniz üniversitesine giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle beyler üniversite kazananlara hayırlı olsun.

Akdeniz üniversitesinin tutturduk bizde fakat giden varsa sorularımı cevaplayabilir mi? İkinci öğretim İnşaat bölümü.

1- Ortamı nasıl?
    2- Hocalar dersten çok bırakır mı?
    3- yoklama olayı nasıl yani yerine imza atınca sıkıntı falan çıkıyor mu ?

Edit: yurtta kalmıcam eve çıkıcam gider gitmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem48 -- 10 Ağustos 2016; 21:13:25 >

• Hocam antalyanın ortamı iyidir. Öğrenciler genelde kültür dediğimiz mahalle ve caddelerde takılıarlar. Yada üniversite içinde çok güzel kafeler ve ortamlar var üniversite kendine başına bir ülke gibi :D Kızları rahatdir.
  • 7days hayirli ugurlu ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversiteyi tatile gittiğim zaman görmüştüm, teşekkürler verdiğiniz bilgiler için hocam :)
  • 3- soru için o hocadan hocaya değişir.
  • Evet gittim orada kızlar teklif ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bende ordayim yarım dönem için ilk sene dersleri nerde okunuyor inkılap edb mat1 gibi dersler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoş geldin üniversitemize.

1) Ortam bence gayet güzel. Olbia ve Yakut çarşılarında güzel kafeler var ve millet genelde oralarda takılıyor gerek ders arası gerek derslerden sonra. Genellikle günün her saati dolu oluyorlar anlamadığım bir şekilde
    2) Hocalar dersten çok bırakmıyor genelde yani illa bırakıcam diye takan hocalar yok benim gözlemlediğim kadarıyla
    3) Mühendislikler zaten çok kalabalık olduğu için imza çoğu zaman sorun olmuyor fakat gene hocadan hocaya değilşiyor. Ki sen ikinci öğretimsin o biraz daha zor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir
  • kampüsü çok güzel
  • Ghost Buster kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki 2. öğretim harçları ne kadar biliyor musunuz? Herkes farklı bir rakam söylüyor merak ettim cidden :)

Edit: Buldum üniversitenin sitesinden Teknik Bilimler Meslek YO. (İÖ) dönem 385,00 yıllık 770,00 Bilmeyenler içinde burada paylaşayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem48 -- 10 Ağustos 2016; 22:59:20 >
  • Çukurova inşaattayım yoklamada bizimki kadar rahat üni yoktur ama ilk sene pek zorlamazlar pek bi önemli ders yok zaten

• bende akdenizi kazandım
    Bakalım nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident Of Poseidon -- 10 Ağustos 2016; 23:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

benda akdenizi kazandım
    Bakalım nasıl olucak

benda

• Hardwell076 kullanıcısına yanıt
    hocam pardon ya
    saçma olmuş
  • İlk seneden hemen eve çıkmayın derim. Üniversiteye yakın Kültür mahallesi var adamlar bildiğiniz öğrenci gördümü avuçlarını kaşıyolar. Kıç kadar 1+1 ev 650-700 tl. Tabi öğrenci mekanı ve ortam baya fazla.
  • Teşekkürler hocam bilgiler için :)
  • Bak burda kim var arkadaşa yardımcı ol ayıptır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.