< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antalya - Ankara Hangi yolu kullanayım? (2. sayfa)
-
-
Burdur yolu düzdür takarsın Cruise güzel güzel gidersin hem az yakarsın hem daha güvenli Isparta yolu virajlı sık sık sollamaya çıkarsın.. Sık sık hız yükseltip fren yağıncağın için daha çok yakarsın daha çok yorulursun..
Sık sık kamyon sollamaya çıkmanında neyi sürüş zevki tartışılır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Akşehirden pek adam çıkmıyor şaka bir yana yoluda kötüdür Isparta istikameti tehlikelidir 120km ama ort 2saat surer burdur en düzü ama ben viraj kasmayı sevdiğim için Isparta yolunu kullanırım
Eyvallah
Arkadaşlar İstanbul'dan Isparta'ya gideceğim. (Buraya kadar sorun yok) Daha sonrada Isparta'dan Antalya Lara tarafına gideceğim. Isparta Antalya arası 2 yol var diyorlar. Biri D 650 karayolu öbürü D 685 karayolu bu yolların biri aşırı virajlı ve tek şeritli yolmuş. Benim için önemli olan uzun sürsede yolun düzgün olması. Bilen abiler bana yardımcı olabilir mi acaba. Saygılarımla
-
Afyon-burdur-antalya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk Isparta-Antalya yolu var. Duble değil, manzarası güzel, çok güzel bir yol değil ama çok kötü de değil. Bu yoldan Antalya-Lara tarafına gitmek daha kolay.
Ben illa duble yol isterim dersen de Isparta-Burdur arası 25km'lik yeni açılmış dağ yolu var. O dağ yolu ile Burdur-Antalya yoluna ulaşılır, bu yol duble ve güzeldir. Diğer Isparta yoluna göre 25km daha uzundur. Antalya'ya girişi Lara'ya oldukça uzak bir noktadandır.
Bence Isparta-Antalya yolu daha mantıklı. -
Çok teşekkürler -
Ben ıspartayı tercih etmenizi tavsiye ederim. Zaten yokuş aşağı ineceksiniz yol boyu. Çok sıkıntı yaşamazsınız. Baraj kenarında da bi gözleme yer çay içersiniz. -
2 gün sonra Belek ten Ankara ya gideceğim. Son durum nedir? Hangi yolu tercih etmeliyi? Aracım suv ve araçta eşim ve 2,5 yaşında kızımla gideceğiz
En rahat, en az yoran yol Burdur-Afyon-Ankara yolu, değil mi?
Bu yol üzerinde yeteri kadar yol gösterici tabela var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 4 Ağustos 2022; 22:18:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Sizi en az yoracak olan yol Antalya - Burdur - Afyon - Ankara yoludur. Yolum tamamı 2+2 bölünmüş haldedir. Tabela'lar yeteri kadar var. Kolay kolay yolu kaçırmazsınız.
Antalya - Isparta yolunda halen gidiş-geliş bölünmemiş olan bölümler var. Burdur yoluna göre daha virajlıdır.
Saygılarımla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayadelenium -- 5 Ağustos 2022; 0:34:2 > -
Merhaba,
Teşekkür ederim. Bilgilendirici oldu.
Afyon taraflarında yol düz diye gaza gelmeyin radar kaynıyor oralar.
-
Sağolun uyarı için.
İlk defa bu yolculuğu yapacağım ve ilk defa 3 saatlikten daha uzun bir yola gideceğim. Bu yol molalar haricinde kaç saat sürüyor genellikle? Yolda radar olmadığına ve yolun güvenli olduğuna emin olursam max 140 basarım onun dışında 120’yi geçmem. Sağlığım bu aralar pek iyi değil, mümkün olan en kısa ve zorlayıcı olmayacak şekilde Ankara’ya varmak istiyorum. Çok yorucu olmaması için neler yapılabilir? Önerileri olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 5 Ağustos 2022; 5:59:29 >
Bir de, navigasyon kullanmak gerekirse iPhone’un kendi navigasyonunu mu, Google navigasyon mu yoksa yandex navigasyon mu önerirsiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 5 Ağustos 2022; 5:55:19 >
Ben ikisini de kullanıyorum.
Yandex : Kestirme yollar verebiliyor, hız sınırını aştığınızda uyarması güzel. Fakat dikkat edin kestirme yolu seçerseniz köy yolu falan demeden oradan veriyor.
Google : Eğer bir yer adı aratacaksam, örneğin restoran gibi arama kısmı yandex'e göre çok çok daha güzel. Bu durumlarda kullanıyorum.
Fazla da stres olmamak lazım, yıllar önce haritaya bakarak gidiyorduk sonuçta :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X