Şimdi Ara

Antalya'da çekimleri yapılan Jason Statham başrollü Guy Ritchie filminden ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'da çekimleri yapılan Jason Statham başrollü Guy Ritchie filminden ilk fragman geldi

Snatch, Sherlock Holmes ve The Gentlemen gibi filmleri yöneten, kendine has bir yönetmenlik tarzı olan Guy Ritchie'nin yeni filmi Operation Fortune'dan ilk fragman geldi.

Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Spider-Man filminin senaryosu sızdırıldı: Sosyal medyada dikkat edin

Daha öncesinde Five Eyes olarak bilinen filmin ismi geçtiğimiz aylarda Operation Fortune olarak değiştirilmişti. Filmin bizler için en ilgi çeken tarafı ise filmin çekimlerinin bir bölümünün Antalya'da yapılmış olması. Film, dünya için büyük tehlike arz eden ölümcül bir silahın ticarileştirilmesini önlemek için görevlendirilen MI6 ajanı Orson Fortune’un hikayesine odaklanacak.

Filmin vizyon tarihi 21 Ocak 2022. Filmin fragmanında da Antalya'da geçen sahneleri görebiliyoruz. Guy Ritchie'nin yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant, Cary Elwes ve Josh Hartnett gibi isimler bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Operation Fortune Türkçe Fragman

• Bu ülkenin tadını biz Türkler dışında herkes çıkarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim, çok eğlenceli görünüyor.

• aubrey plaza için izlenir

• Sahnelerin nerede çekildiğini merak edenler şurdan bakabilir:

• Servet Operasyonu mu? Allah aşkına, çevirmen kimdi ve Fortune'ın burada özel isim olduğunun farkında değil mi? Şunu yapmayın işte, yapmayın.

• Hiçbir şekilde bizden iz göremedim. bilmiyorum fragman diye mi dikkat edemedim ama hiç Antalya'da çekilmiş bir hali yoktu. Bari Antalya'da çekiyorsunuz biraz gerçekten Türkiye'de olduğunu gösterseydiniz.

He pardon biz kendi ülkemizi daha gezemediğimiz için oranın Antalya olduğunu fark etmemişim jfkdn

Ama film güzele benziyor :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Porfador P kullanıcısına yanıt
    Güzel analiz etmiş bravo

• Guy R. Sağlam yönetmendir. Ortaya imdb den en az 7 civarı not alan bir film çıkacaktır. Bu da hem izleme keyfi hem de ülke tanıtımı adına güzel bir olay.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Basit bi' Hollywood filmi gibi. Klasik Amerikan alaylaması her diyalogda karşımıza çıkıyor. Trailer kapağı da Türk filmi kapağı gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guy ritchie benim de sevdiğim bir yönetmendir, filmini merakla bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umraım bizi arap olarak göstermemişlerdir

• sarmadı dublajlı olur umarıö

• mami61off kullanıcısına yanıt
    1 yıl önce yorum atmışım ve 1 yıldır arıoruö bu filmi meğer ertelenip duruomuş bende nasıl korsan bulamıorum saşırıodum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami61off -- 27 Aralık 2022; 18:37:45 >
  • Güzel filmdi. Zaten bu adamın filmlerine bayılıyorum. kendine has bir tarzı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.