Şimdi Ara

Nicolas Cage'ten Korku Filmi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oscar ödüllü Nicolas Cage'in yeni projesi belli oldu! Hollywood'un emektar yüzü Mom and Dad isimli korku-gerilim projesinde başrolü üstlenecek.

XYZ Films'in yapımını üstleneceği projede senaryo ve yönetmen koltuğu da Crank'in senarist-yönetmeni Brian Taylor'a emanet olacak. Mom and Dad kaynağı belirsiz bir toplu histeri sonucunda kendi çocuklarına yönelik şiddetle birer canavara dönüşen ebeveynlerinden kaçarak 24 saat boyunca hayatta kalmaya çalışan 2 kardeşi konu alacak. Tim Zajaros ve Christopher Lemole ise filmde yapımcı olarak yer alacak. Filmin yönetmenliğini üstlenen Taylor, "Bu tam Nic'e göre bir film. İnsancıl, komik ve korkunç. Bir yandan tamamen gerçeğe yatkınken bir yanıyla da tamamen uçuk. Bir yönetmen olarak, Nic Cage'in yazdığınız karakteri canlandırmasına eşdeğer bir mutluluk olamaz" diye konuştu.

Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

KAYNAK

• tadından yenmez. aksiyon adamı ama gelir üstesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda birbirinden kötü filmlere imza atan Nicolas Cage'in yer alması planlanan bu filmin güzel olması dileğiyle.
  • Bu adamın bir tane kötü filmi yoktu.sonra neden boyle bozdu bilemedim(son filmleri)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen yine kötü olur. Halbuki savaş tanrısı ne muhtesem bir filmdi. Adam cıtayı dusurdukce dusurdu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nicolas Cage abimiz oyunculuğuna o kadar güvenirmiş ki kariyerinde torpil olmasın diye Copolla soyadını kendi rızası ile kullanmamış. Gerçekten harika filmlerde oynadı. Ta ki yüksek miktarda parasını dolandırılıp kaybedene kadar. Ondan sonra tüm projelere evet dedi ve son 5 yılda rol aldığı filmler ortada. Tamamına yakını çöp.
  • Bu reis kendi kendini bitirdi ne hallere düştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: domaskinos

Nicolas Cage abimiz oyunculuğuna o kadar güvenirmiş ki kariyerinde torpil olmasın diye Copolla soyadını kendi rızası ile kullanmamış. Gerçekten harika filmlerde oynadı. Ta ki yüksek miktarda parasını dolandırılıp kaybedene kadar. Ondan sonra tüm projelere evet dedi ve son 5 yılda rol aldığı filmler ortada. Tamamına yakını çöp.

hayalet için öde filmi nedir öyle sırf nicolas reiz var diye sonuna kadar izledim resmen saçmalığın dibinde çay demlemişler
  • Next hariç iyi bir filmini görmedim.
  • Son çıkan filmleri 2 tanesi dışında maaleaef vasat ama aksiyon filmlerini severwk izliyoeum sonuçta çocukluğumun kahramanlarından biri benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Next hariç iyi bir filmini görmedim.

Adaptation.
    Wild at Heart
  • Artık bu arkadaşımızı takip etmeyi bıraktım seviyeyi iyice düşürdü saçma sapan filmlerde rol alıyor hep.

Umarım eski günlerindeki gibi kaliteli projelerle devam eder kariyerine
  • Bu dolandırılma olayı yüzünden kalitesiz filmlerde adı geçer oldu yazık oldu reyize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Son çıkan filmleri 2 tanesi dışında maaleaef vasat ama aksiyon filmlerini severwk izliyoeum sonuçta çocukluğumun kahramanlarından biri benim için.

bu adma ve john travolta, televizyonda dublajli filmine denk gelsem film iyi kotu fark etmez zevk veriyor, cocukluktan sanirim
  • para durumları ve kişisel inanç durumları yüzünden çöktü baya ama yine de idare ediyor, iyi aktördür severim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.