Şimdi Ara

Antalya'da köpeği ezen cani yakalandı ve serbest bırakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polisin yakaladığı 07 JH 433 plakalı aracın sahibi ve sürücüsü E.K., 17 Temmuz günü saat 12.00 sıralarında seyir halindeyken yolun sağında bulunan köpeklerin aracına koşarak havladıklarını, köpeklerden birinin ayağının üzerinden geçtiğini zannettiğini, yaklaşık 50 metre ileride durduğunu, olay yerinde 5- 6 köpek olduğunu ve tekrar geri dönemediğini olayda herhangi bir kastının olmadığını söyledi. Şüpheli E.K. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı. İşlemlerin ardından sürücü serbest bırakıldı.
    Kabahatler kanunundan yargılanacak ve az biraz para cezası ile kurtulacak bu şerefsiz. Bu ve bunun gibilere ne zaman hakketikleri bir ceza ve yaptırım uygulanacak ? Eline ne geçti o hayvancağızı ezdinde ? Yazıklar olsun suratına tükürülecek 2 ayaklı yaratık seni.

https://www.youtube.com/watch?v=YFsVVyuQ2ns

• Ben söylemiştim diğer konuda ceza almayacağını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden yazık

• Adam bilerek ezmemişki kardeş, köpek kendisi girmiş arabanın altına hem ne olcaktı bi köpek için müebbet mi yiyicekti adam, hem köpegin özelligi ne kardeş anlat, sinek ten karıncadan farkı ne, onları rahatça öldürüyoken köpek öldürmek suç oluyor?

• Geçtiğimiz aylarda küçük bir kızın kafasına kilit taşı ile vuran şahıs ceza almadan serbest bırakıldı. Buna hiç şaşırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

Geçtiğimiz aylarda küçük bir kızın kafasına kilit taşı ile vuran şahıs ceza almadan serbest bırakıldı. Buna hiç şaşırmadım.

Yalan algı oluşturmaktan ne zaman bıkacaksınız acaba.

Düzgünce söylesene şunu..

Adam %40 zihinsel engelli olduğu için akıl hastanesi kontrolünde serbest bırakıldı.

Ne zamandır bizim kanunlarda akıl hastaları hapse atılıyor.

Bizi geçtim hangi ülke de akıl hastalarını hapse tıkıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Geçtiğimiz aylarda küçük bir kızın kafasına kilit taşı ile vuran şahıs ceza almadan serbest bırakıldı. Buna hiç şaşırmadım.

Adam %40 zihinsel engelli olduğu için akıl hastanesi kontrolünde serbest bırakıldı.

Yalan mı? Serbest bırakıldı işte. Topluma zararlı bireylerin serbest bırakılması doğrumu sizce? %40 akıl hastası diye suç işlemesi serbest mi? Akıl hastanesi gözetimli serbestlik falan geç bunları. Kimsenin umurunda olmadan sokakta serbestçe gezecek. Bir gün küçük bir çocuğa tecavüz etse şaşırırmıyım? Elbette hayır! Hükümet sayesinde herşeye alıştık. Fetoculer yüzünden hepishanelerde boş yer yok suçlular bu sebeple serbest bırakılıyor bunu sende biliyorsun..

• quote:

quote:

quote:

Yalan mı? Serbest bırakıldı işte. Topluma zararlı bireylerin serbest bırakılması doğrumu sizce? %40 akıl hastası diye suç işlemesi serbest mi? Akıl hastanesi gözetimli serbestlik falan geç bunları. Kimsenin umurunda olmadan sokakta serbestçe gezecek. Bir gün küçük bir çocuğa tecavüz etse şaşırırmıyım? Elbette hayır! Hükümet sayesinde herşeye alıştık. Fetoculer yüzünden hepishanelerde boş yer yok suçlular bu sebeple serbest bırakılıyor bunu sende biliyorsun..

Yav adam akıl hastası. Hastanede olması gerekiyor. Hapiste değil.

Desen ki bu adamın akıl hastanesinde olması lazım. Mesajını tenezzül edip alıntılamazdım bile

Ama senin derdin belli. Adamın durumundan hiç bahsetmeden mahkeme serbest bıraktı deyip geçmişsin. Amacın belli.

• Serbest bırakıcaksan niye yakaladın

• quote:

quote:

Akil hastanesi kontrolunde.Yedin sende bunu ya da işine gelmedigi icin boyle bir yorum yapiyorsun.Sen bende ezsem hic birsey olmayacakti merak etme.Bu ulkedeki adalet sistemi ağır ve rezalet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalian12

Adam bilerek ezmemişki kardeş, köpek kendisi girmiş arabanın altına hem ne olcaktı bi köpek için müebbet mi yiyicekti adam, hem köpegin özelligi ne kardeş anlat, sinek ten karıncadan farkı ne, onları rahatça öldürüyoken köpek öldürmek suç oluyor?

ulan adam bile bile köpeklerin üstüne üstüne sürüyor ne konuşuyosun sen , o hayvanların yaşamaya hakkı yok mu ?
    3 kuruşluk aklınla bunu mu düşünebildin?
  • İtalian12 İ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kötüye gittiğimizin farkına vardım ve seni artılayanlar olmuş o güzel aklınla yallah ARABISTANA

• quote:

quote:

Algı operasyonu bunlar hep. Doların artması mesela, hep FED'in oyunları. Şu Amerikalı ve Çinliler bir bıraksa parayla uğraşmayı Türkiye gün yüzü görecek ama...

Akıl hastaları hapishaneye tıkılmaz benim de bildiğim, akıl hastanelerinde tedavi edilirler, o adamı da büyük ihtimalle Amerikalı ajanlar çıldırtmıştır paralara yaptıkları aynı numaralarla. Lanet olsun.

• Herkes serbest kalıyor

teröristler , tecavüzcüler vs vs

Ne biçim ülke haline geldik ya?
  • Akıl hastası ise nasıl ehliyet aldı bu?Yarın bir gün kaldırımdaki yayanın üzerine de sürer arabayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Boss

quote:

quote:

Algı operasyonu bunlar hep. Doların artması mesela, hep FED'in oyunları. Şu Amerikalı ve Çinliler bir bıraksa parayla uğraşmayı Türkiye gün yüzü görecek ama...

Akıl hastaları hapishaneye tıkılmaz benim de bildiğim, akıl hastanelerinde tedavi edilirler, o adamı da büyük ihtimalle Amerikalı ajanlar çıldırtmıştır paralara yaptıkları aynı numaralarla. Lanet olsun.

yav he he

• Bak dalgana çoban ali

• tımarhnede yaşıyoruz bu ülke moklaşıyor git gide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde akepeden birisi bakan mı artık kim bilemem. Hapishaneler doldu taştı yetişemiyoruz diyordu... Normaldir serbest bırakmaları. Cami yerine hapishane yapsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.