Şimdi Ara

Ankara'da taksici çetesinden Martı Tag sürücüsüne tehdit ve dayak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da taksici olduklarını iddia eden grup, özel bir paylaşımlı yolculuk uygulaması adına çalışan bir sürücüyü darp etti. Saldırı anı, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

"ÇOLUK ÇOCUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Görüntülerde, genç adamın çaresizce kendini savunmaya çalıştığı ve saldırganlara "Yapmayın be kardeşim, geçim derdindeyiz. Çoluk çocuk için çalışıyoruz. Evim batacak, niye böyle yapıyorsunuz?" diye yalvardığı görüldü.

Ancak kalabalık grup, sürücünün sözlerine aldırış etmeden şiddet uygulamaya devam etti.

Haberler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Ocak 2025; 17:53:12 >

• Orman kanunu geçerli işte; nasıl bir örgütse bu taksici eşkiyalara Cumhurbaşkanı bile bir şey diyemiyor.

• Taksici Terör Örgütü güvenlik problemidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenimi görüyonuz ankarada biton olay oluyor

• Muz Cumhuriyeti

• ampülcem birazdan gelip savunur, cevap yazmayın kendi haline bırakın

• Demin izledim aşırı tutuldum. Bu kadar kolay olmamalı ya.f

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halk tekelleşmeye karşı çıkmadıkça daha çok ceza ödemeye devam edecektir

• Yüzleri belli inşallah kanunun verdiği en ağır cezayı alır bu caniler.

• Dağ başı mı lan burası ? Varsa bir durum kanıtı ile mahkemeye verirsin. Nerde bu Devlet ? Yanımızda emanet mi taşıyalım illa. Bu adamlara bir şey yapmayan devlet, devlet değildir. Yazıklar olsun.

• taksi mesleği insanları ulaştırmak için var, taksiciler para kazansın diye icat edilmedi bu meslek... eğer taksiciler para kazanamıyorlarsa o zaman başka mesleğe yönelsinler, kapitalizmin ana kuralı budur, müdahale etmek yasaktır... ben bugün motosikletimle yada arabam ile istersem bedava para almadan yolcu taşırım kimse karışamaz...

taksiciler kazanamıyorsa demek ki mesleğe ilgi çoğalmış demektir ve kazancını arttırmak isteyen başka yollara yönelecek artık, kapitalizmin kuralı bu kardeşim... ya sosyalizme geçin yada komünizme geçin ama kapitalizm içerisindeyken şu hareketleri yapmayın zira bu eşkıyalıktır.

isteyen istediğini taşır ve para alıp almaması ona kalmıştır, taksi plakalarının milyonlarca lira etmesi zaten dünyada eşi benzeri olmayan leş bir durum.

maalesef Türkiye artık pislik insanların ülkesi oldu, yemin ediyorum ülkenin temizleneceği günleri iple çekiyorum, her şeyden önce ben insanlığı özledim ülkemde.

• Devletin buna bir karar alması lazım böyle olmaz, millet birbirine giriyiyor.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Siyasi biri olmayan Bülent Ersoy'un bile 100'e yakın plakası olduğu iddia edilir...Siyasi ve bürokratik kişilerin bu sektörde ne kadar faal olduğunu bizim gariban aklımız almaz sanırım...O yüzden kimse birşey diyemiyor bunlara...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Horoz bu evladının martı sürücüsünü saldırıp tehdit etmesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Bu işin arkasında rant var. Bütün bu eşkıyalık o yüzden. Ahtapot kolları Cumhurbaşkanlığını bile sarmış. Nasıl bir lobiye Erdoğan bile bunlara gıkını çıkaramıyor.

Martı Ceosu her yıl 1 milyar dolar vergi vereceğiz diyor ona ragmen bu kan emici sürü ile mücadele edilmiyor.

• Bu saldırıyı yapan 4 kişi TUTUKLANMIŞ...

Ankara'da taksici çetesinden Martı Tag sürücüsüne tehdit ve dayakıha
    Martı TAG sürücüsünü alıkoyup, darp eden 4 taksici tutuklandı İhlas Haber Ajansı
    https://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/marti-tag-surucusunu-alikoyup-darp-eden-4-taksici-tutuklandi-184442876

Ama daha ağır ceza verilmeli mesela taksilerini PLAKALARINI trafikten men edecen görecek o zaman anyayı konyayı.

Yoksa darp ve tehtittnden yatsa yatsa 3 ay yatacak 5 ay yatacak. Böylelerine maddi ceza lazım. Yada Hepsine kişi başı 200-300k para cezası kesecen mum gibi olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 31 Ocak 2025; 23:21:44 >
  • Elliki yüzünden memleket meksikaya döndü

• Saray bunlara teslim olmuş. Uber’in ilk geldiği günleri de hatırlıyorum, bu teröristler resmen yollarda Uber avına çıkıyorlardı. Kaç kişiye böyle koordineli bir şekilde saldırdılar. Az da değil çakallae 1 kişiye 10 kişi dalacak kadar dalaksızlar da. Çete bunlar, terör örgütü gibi bir şey. Saray da tırstı bunlarla uğraşmamak için Uber’i yasaklamayı uygun gördüler. Eski kafa taksicilik bitti artık plaka sahibi organize suç şebekelerinin liderleri bu gerçeği görmeliler. Gelecekte hepiniz Uberleşecek Martılaşacaksınız başka çareniz yok dünyada bu sistem değişti boşuna değişmemekte direnmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.