Şimdi Ara

İstanbul’da kaybolan 13 yaşındaki kız (SS’li) (BULUNDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
33.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
737 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi’de gündem bölümünde gördüm. Buraya da taşıyalım ki bulunma ihtimali artsın arkadaşlar. Ellemeden aynen aktarıyorum, gün içinde düzgün olarak temize çekeceğim. En azından Öne Çıkar butonuna tıklarsanız anasayfada görünsün konu.
    Edit 2: Kızımız sağ salim bulunmuştur arkadaşlar. Detay bilmiyorum tabi. Öğrenince eklerim

Edit: Beyler Öne Çıkarıyorsunuz çok sağolun fakat konuya kimse yazmayınca uplanmıyor dolayısıyla daha zor öne çıkarılıyor. Arada bi kaç kişi uplarsa süreç hızlanır. Saatler önemlidir belki, bilemeyiz. Ben elimden geleni yapıyorum fakat yetişemeyebiliyorum.

herkese merhabalar, bir arkadaşımın çağrısı üzerine başlığı acıyorum. 13 yasında kaybolan bir kız çocuğumuz var maalesef ve aile perişan hâlde haliyle. belki bir gören duyan olmustur umuduyla.

kaybolan çoçuğumuzun ismi sıla bugün show haberde de yer aldı. ailesiyle şirinevler’de yasıyor ve en son bağcılar yüzyıl mahallesinde siyah bir arabaya binerken görülüyor. linklerde yer alan fotoğraflardan gören duyan vardır umarım.

edit: kızımız maalesef 2 temmuzdan beri kayıp durumda.

Show TV yayını:
    Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/n9td5

Arkadaşlar “Öne Çıkar” butonuna tıklamayı unutmayalım lütfen. Ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi. Birisi denk gelmiştir, gelir ya da. Hiçbir şey yapamıyorsak en azından olayı duyuralım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öne çıkaralım
  • Öne çıkardım.Yalnız "siyah araba ve bağcılar" kelimeleri yan yana gelince içimi bir tedirginlik kapladı.Umarım kıza bir zarar vermeden bulurlar.Allah ailesine sabırlar versin
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Bizim görevimiz şimdilik elimizden geleni yapmak hocam çok teşekkür ederiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KADIN 70 YAŞINDA SS 'Lİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.