Şimdi Ara

Antalya da mart ayının son 2 günü halı yıkama yarı fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya mart ayının son 2 günü halı yıkama hizmeti 5 tl yerine 2,5 tl
    Duygu halı temizleme kalitesiyle
    Antalya merkez kampanyamızdır.
    donanımhaber e mahsustur. İnternet sitemizden spariş vermek şartı vardır. Not kısmına donanımhaber yazmanız yeterlidir.
    spariş formumuz irtibat sayfasındadır.
    Duygu halı yıkama mart ayının son iki günü cumartesi ve pazar sabah 08:30 dan akşam 22:00 ye kadar çalışacak ve sparişler kabul edilecektir.
    Siparişler imkanlarımızla sınırlı olup talep fazla gelirse buradan belirterek kampanyayı durdurabiliriz.

• :D alanyada 2 liraydı yeni 2,5 oldu..Ki antalya bu tür hizmetlerde hep daha ucuzdur..
    Vatan gibi 5in üstünü çizip 2,5 mu dedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sefer kaçırdım bu sefer yıkatayım.

Teslimat ne zaman olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

:D alanyada 2 liraydı yeni 2,5 oldu..Ki antalya bu tür hizmetlerde hep daha ucuzdur..

kısa bir google araştırması sonucu gördük ki dediğiniz gibi değil. Alanyada firmalar kampanya yaptığını söylüyor ve fiyatlar 3,5 tl dir. Fiyatlarını web sitelerinde yazan kaliteli firmalardan anladığımız kadarıyla durum bu en ucuzu 3 tl ile carpex diye bi firma.
    Bu durumda bizim kampanyalı fiyatımız alanya için bile çok uygun .Siz eminim kendi çalıştığınız firmanın tarifesini baz alarak bunu söylemişsinizdir. Tabiki haklısınızdır o firma diğerlerine nazaran daha uygun olabilir.

Antalyada 3 ten aşağıya fiyat yoktur.O da sezon dışı olduğu için firmalar fiyatları aşağı çekip kampanyalar yapmıştır. Bizimde zaten kampanyamız vardı ve bu ay 3 tl ye yaptık. Biz de kesinlikle 2,5 tl ye yapmıyoruz. inanmayan arayıp halı yıkama fiyatımızı sorabilirler
    Sakın vatan yada başka bişeyle kıyaslamayın. Bizim yaptığımız bu kampanya yakıt parasından tasarruf edip burdaki farkın müşteriye yansıtılmasından ibarettir. Zira en büyük giderimiz yakıt gideridir. Servisimiz çıktığında bir yerine aynı mahalleden 2 adres alırsa karlı olur. yoksa aksi taktirde asla 2,5 tl ye bu iş kurtarmaz. çok kolay bir matematik hesabı bunu ispatlar.antalyanın çamköy mahallesinden döşemealtı mahallesine mesafe 40 km 40 da geliş 80 birde dönüş 160 buda bizim araç için 80 tl yakıt demek. müşteriden aldınız 50 tl bunun neresinde ticaret? ama böyle bir kampanya yapmışsanız aynı yerden bir müşteriden daha alırsanız 100 tl almış olursunuz 20 tl kar edersiniz. tüm mesele işte bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil5 -- 28 Mart 2013; 10:05:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Geçen sefer kaçırdım bu sefer yıkatayım.

Teslimat ne zaman olur?

Halılar 3 tam gün bizde kalıyor. cumartesi veren arkadaşlar çarşamba günü halılarını teslim alabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil5

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Geçen sefer kaçırdım bu sefer yıkatayım.

Teslimat ne zaman olur?

Halılar 3 tam gün bizde kalıyor. cumartesi veren arkadaşlar çarşamba günü halılarını teslim alabilirler.

Tamamdır cumartesi vereyim siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil5

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

:D alanyada 2 liraydı yeni 2,5 oldu..Ki antalya bu tür hizmetlerde hep daha ucuzdur..

kısa bir google araştırması sonucu gördük ki dediğiniz gibi değil. Alanyada firmalar kampanya yaptığını söylüyor ve fiyatlar 3,5 tl dir. Fiyatlarını web sitelerinde yazan kaliteli firmalardan anladığımız kadarıyla durum bu en ucuzu 3 tl ile carpex diye bi firma.
    Bu durumda bizim kampanyalı fiyatımız alanya için bile çok uygun .Siz eminim kendi çalıştığınız firmanın tarifesini baz alarak bunu söylemişsinizdir. Tabiki haklısınızdır o firma diğerlerine nazaran daha uygun olabilir.

Antalyada 3 ten aşağıya fiyat yoktur.O da sezon dışı olduğu için firmalar fiyatları aşağı çekip kampanyalar yapmıştır. Bizimde zaten kampanyamız vardı ve bu ay 3 tl ye yaptık. Biz de kesinlikle 2,5 tl ye yapmıyoruz. inanmayan arayıp halı yıkama fiyatımızı sorabilirler
    Sakın vatan yada başka bişeyle kıyaslamayın. Bizim yaptığımız bu kampanya yakıt parasından tasarruf edip burdaki farkın müşteriye yansıtılmasından ibarettir. Zira en büyük giderimiz yakıt gideridir. Servisimiz çıktığında bir yerine aynı mahalleden 2 adres alırsa karlı olur. yoksa aksi taktirde asla 2,5 tl ye bu iş kurtarmaz. çok kolay bir matematik hesabı bunu ispatlar.antalyanın çamköy mahallesinden döşemealtı mahallesine mesafe 40 km 40 da geliş 80 birde dönüş 160 buda bizim araç için 80 tl yakıt demek. müşteriden aldınız 50 tl bunun neresinde ticaret? ama böyle bir kampanya yapmışsanız aynı yerden bir müşteriden daha alırsanız 100 tl almış olursunuz 20 tl kar edersiniz. tüm mesele işte bu.

Kaliteden kastınız nedir? Duygu halı yıkama benim aldığım hizmetten daha fazla ne vaad ediyor kalite olarak?
    Evimden alıyor,mis gibi yıkayıp kurutup parfümünü sıkıp ambalajına sararak evime getiriyorlar.Yıllardır 1,5-2 lira arasıydı en son 2,5 olmuş..
    Ben kaliteyim onlar kalitesiz ithamlarıyla meslektaşlarınızı değersizleştirmek esnaflığa yakışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış anlamayın kaliteli dememdeki tek maksat web sitesi olan ve fiyatını sitesinden yazan biraz daha kurumsal firmalar. Kaldıki biz diğer firmalar adına hiçbirşey demedik. Hiçbir firmanın adını da zikretmedik. Tek yaptığım google a girip birkaç alanya firmasının web sitelerinden fiyatlarına bakmak. Bu kadar araştırmayı bu yazıyı okuyan herkes yapabilir. Tabii ki sizin yıllardır 1,5-2 tl ye yıkattığınız şimdi 2,5tl olan firmaların web sitesi de olmayabilir. Sizde haklısınız bölgesel olarak pek çok nedenden dolayı fiyat farkları vardır. Antalya merkez için şimdilik fiyatlar tamda dediğim gibidir. Kısa bir araştırma ile bu da çok kolay yapılabilir. görülecekki 3 tl den 6 tl ye kadar fiyat var ama hiçbir kampanya fiyatı 2,5 tl değil bu Antalya için çok uygun bir fiyat
  • oto koltukta da aynı kampanya olacaktı, nisanda yaparız demiştiniz..
  • tavsıye güncel var mı halı yıkama
  • hangi halı yıkama firmasını tavsiye ediyorsunuz diyorsanız bizi derim :)
  • ben bu firmaya aşırı kirli bir halı yıkattım. inanın simsiyah olan halı bembeyaz geldi. ben tavsiye ediyorum.
  • Duygu halı yıkamaya 2 gün önce evin bütün halılarını verdim sağolsun bugun getirdi. Eşim aradı az önce mükemmel yıkadıklarını söyledi. M2 si 3.5 TL den yıkadı kendisine buradan teşekkür ediyorum Antalya ' da olan arkadaşlar boşuna diğer firmalara vermeyin ben daha önce falaz uğur ve akdeniz halı yıkamaya yıkatmıştım hiç birinden memnun kalmamıştık.
  • Arkadaşlar Çok basit bir şirket kuralımız var. REKLAMA YATIRACAĞINIZ PARAYI MÜŞTERİYE YATIRIN. Memnun kalmış bir müşteri 1000 broşürden karlıdır.
    Tecrübelerime dayanarak broşürün bizim işimizde etkisi 1000/5 Bu gelen müşteri ise tereddütlü
    Referanslagelen müşterilerim bana yeter. Asıl ben size teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.