Şimdi Ara

ANTALYA'DA OLAN ARKADAŞLAR YARDIM (Antalya'ya taşınıyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Konyaaltında iş buldum. Şu meşhur Antalya akvaryum civarında. En az bir yıl kalabileceğim yaz-kış demeden ulaşımın çok sürmeyeceği (uyanma problemi)! Ev bakıyorum.

Sahibinden.com üzerinden bakıyorum fiyatlar dengesiz. Fiyatlar nedir ? Otogara yakın 300-400 kotasında sıfır evler buldum ama bana yerlisi tarafından denilen "İzmirin tepeciği gibidir oralar". Şuan bayan bir arkadaşım oralarda kalıyor ve bir sorunla karşılaşmamış. O civarda en fazla yarım saatte toplu taşımayla bahsettiğin yere ulaşırsın dedi.

1) kısaca 300-400 kotasını aşmayacak, temiz, pimapenli, güvenli, ısıtma-soğutmasını klima ile kolayca sağlayabileceğim ev arıyorum

2) bulacağım evin bahsettiğim civara toplu taşımayla ulaşımı rahat olmalı. Max yarım saat uzaklıkta olmalı.

Birçok konuda bana fayda sağlayan dH halkının bu konuda da yardım edeceğine inanıyorum

• Konyaaltında 750 TL'den aşşağı ev bulamazsın. 300-400 arası anca belki otogara yakın olan Fabrikalar ve Dokuma civarında ev bulursun, Ulaşım sorunu olmaz o konuda rahat olabilirsin.
  • Güncel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konyaaltı pahalı olur varsak var uygun evler yol işkence olur uzak

Muratpaşa Etiler mh bak otogar çevresine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinize de teşekkür ediyorum bunlar not alınıyor güncel

• gelme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    Doktor?

• hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    Ekleyeyim şarampol tarafları da uygundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş yapcan? :)

• Ahatlı kültür otogar civarlarına bak ulaşım sıkıntısı olacağını sanmak kolay kolay. En ucuza varsak civarinda oturursun vf01 vf02 gibi tek otobüsle ulaşım saglarsin ama yol uzun olur istersen emek yeni emek karşıyaka mahallerine de bak varsaktan daha yakındır kira konusu değişken biraz tabi ulaşım sikintin çok olmaz tek otobüslegidersin yine

• Hepinize teşekkür ediyorum tecrübeleriniz için Veteriner hekimiyim kendi sektörümde hayalimdeki işi bulduğum için taşınmaktan çekinmedim açıkçası
  • Liman bölgesine bakarsan ucuza denk getirirsen kaçırma derim. Hem Konyaaltına yakın hemde denize yakın. Onun dışında kira konusunda en uygun evler Varsak bölgesi taraflarıdır ama çok uzak olur. Google map üzerinden bakarsan senin için daha iyi olur.
  • -Hitokiri- kullanıcısına yanıt
    Liman bölgesini sahibindende olan ilanlar üzerinden görmüştüm. İnanın şehri hiç bilmediğim için Google Map bana bilmediğim bir lisanı okumaya çalışmak gibi geliyor Mapten baktığım kadarıyla hem iş yerime yakın hemde sahil dediğiniz gibi.... 2 gün sürem var aslında fazlada aceleye getirmek istemiyorum ama mecbur kalacağım gibi. orada olan arkadaşlar çalışıyor bakamıyor malesef. tanıdık vasıtasıyla emlakçı bulduk umarım o yardımcı olur gitmeden
  • Yeni fikirler için güncel

• From death comes life ne demek beyler bilen var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.