Şimdi Ara

antalya'da otellerde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bolu da üniversite okuyorum aile ankarada şu an 4. senem üniversite gelecek seneye uzadı 1. dönem, ankarada iş bulmak yerine antalya'da otellerde çalışmayı düşünüyorum. birkaç yerde işveren ajansların ilanlarını gördüm lojman ssk maaş yemek gibi birçok sosyal hakları var ancak bazı insanlar taa oraya kalkıp gittiği halde çalıştığı halde paralarını alamamış bende korkuyorum bu duruma düşmekten çünkü 3-3,5 bin lira borcum var bir yandan hem bunu kapatıp bir yandanda kenara para stoklamak ve 1.dönem bu parayı kullanmak istiyorum. sizce ankara'da mı antalya'da mı çalışmak mantıklı olur ve antalya'da bu çalışıp para alamama durumunu yaşarmıyım sizce

• Antalyada otellerde çalışmış aynı zamanda turizm okumuş biri olarak söylüyorum. Ajansla değil bizzat otele başvurup elemanı ol. Ajans ile paran içerde kalabilir geç ödüyor onlar ne yazık ki. Oteller de paran kolay kolay içerde kalmaz gününe gününe alırsın.Markalaşmış otellerden bahsediyorum Sezonluk çalışırsın ama inşaatta çalışsan daha mutlu olursun ona göre tekrar düşün

Edit : Dehşet imla hataları düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 12 Mart 2018; 22:24:47 >
  • Kardeş SSK yatırırlar su , suenos gibi bilimum otellerde düğün zamanı çalıştım sabah 6da kalkarsın servise biner gidersin 7.30 gibi otelde olursun veya akşam gidersin sabah çıkarsın ama milletin artıgını toplarsın lojman falan hikaye onlar sürekli personel için sana banket falan açtırırlar garsonluk gibi şeyleri yaparsın yalnız garsonluğunda adabı vardır onları bilmiyosan şefler seni sürekli bozar bunlara dayanırsan çalış . günlük 50 55 veya 60 (1 hafta 10 gün sonra) alırsın ben kazandığımı kaleiçine gidip içiyodum diyeceklerim bukadar bide personel yemekleri leş gibi olur sana otelin yemeğinden şefler yedirmezler yemeyi bilirsen yersin çakal olmayı biliyosan çalış saf biriysen girme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 12 Mart 2018; 22:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.