Şimdi Ara

Antalya da oto cam filmi taviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalya da aracıma cam filmi uygulatmak istiyorum. dikkat etmem gereken, işçiliği iyi olan dükkanların ve ürün markalarının tavsiyelerini bekliyorum. taviye beklediğim bir diğer konuda marka lı olan filmler gerçekten fark ediyorlarmı, 80-100 liraya amerikan çizilmez cam filmi yeterlimidir, yoksa marka ürünlere mi yönelmeliyim.

• Yeni sanayide 06 Aksesuar var 5006 sokakta orayı tavsiye ederim. 100 TL'ye 5 sene önce cam filmi cektirdim, ne çizilme ne soyulma oldu.
  • Yeni sanayide Garaj Oto var. Konu aksesuarda asla vazgeçmem. Antalyada olsam gıderdık beraber neyazkkı izmirdeyim

Edit : cam filmindede 3M den şaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 8 Kasım 2013; 11:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yeni sanayide Garaj Oto var. Konu aksesuarda asla vazgeçmem. Antalyada olsam gıderdık beraber neyazkkı izmirdeyim

D-Assault tavsiyen için teşekkür ederim.

Hondatugral gitmişle beraber teşekkür ederim. 3M markasını bolca duydum, Lumar ve solargard markaları hakkında , yada 3 m nin birçok çeşit ürünü var hangisi tercih edilmeli peki? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esinti87

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yeni sanayide Garaj Oto var. Konu aksesuarda asla vazgeçmem. Antalyada olsam gıderdık beraber neyazkkı izmirdeyim

D-Assault tavsiyen için teşekkür ederim.

Hondatugral gitmişle beraber teşekkür ederim. 3M markasını bolca duydum, Lumar ve solargard markaları hakkında , yada 3 m nin birçok çeşit ürünü var hangisi tercih edilmeli peki? :)

3m ın her urunu guzel ama cam fılmınde dıkkat etmen gereken içeriye ısıyı almayıp ışığı alması bu sayede aracın iç aksamına güneş vursa bile cehennem gibi olmuyor. Özellikle yaz aylarında Antalya gibi biyerde kapıyı açınca bile suratına vuran sıcaktan arabaya bınmeye korkuyor ınsan bu 3m in en guzel özelliği bu bence. Yapışkanlı ürünlerde benim için vazgeçilmez bir markadır zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.