Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
1
Favori
37.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyloge

Antalyada bayaa yere yapıyorlar herade.
    Carrefour ve Metropolün arka tarafları yoğunluğun olduğu yer galiba.
    Acaba ben mi başlattım bu fikri :D
    4 ay önce email yazmıştım ve merkeze yapın diye email atmıştım

evet o taraf komple tamamlandı muratpaşa belediyesinin aşağısındaki vakıfbank'ın arka sokaklar komple döşendi yavaş yavaş fenere doğru geliyor :D bende defalarca aradım mail bıraktım site yöneticimiz konuştu falan filan sonunda oluyor :D
  •  Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!!

Carrefourun otoparkına koymuşlardı bende çekiyim dedim.
  • biraz daha aşağıya fener'e bi tabela koysalar çok mutlu olcak :p :D
  • Ne zaman gelicek bu fiber tam olarak ? Hala tık yok, Bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeGaSuS@01

quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

her zaman zengin kesimlere hitap ediyolar bütün mahalle sokaklara döşemezler kablo net bile sadece konyaltı lara taraflarında var veya doğu garajı yüzüncü yıl gibi yerlerde kırsal kesime hiç bişey yok

Fiberin altyapısı çok pahalıya patlıyor oyüzden her yere döşemiyorlar nerden en çok abone elde edebilirlerse oraya gidiyor superonline. Bence gayet normal bir durum.

konyaalti ve lara'da uydunet yok. fiber optik bile uzun bir sure cok sinirli olacak. antalyada atakoy, beylikduzu tarzi uydukentler yok.(bi nebze meltem mah) turkiye geneline bakarsak ttnet disinda alternatifi olan bir avuc sansli azinlik.

• fener'da uydunet oldukça yaygın olarak kullanılılyor umarım gelir buraya..
  • larayada döşendi millet
  • diyarbakır'da eylül ayında merkezde superonline fiber optik calısması gordum. lakin hizmet hala verilmiyor. burokratik işlemlerden midir nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system07

larayada döşendi millet

astura getiremediler ya akılsızlar getirseler deli para kırarlar :D 746 haneli bir site :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 29 Ağustos 2010; 16:08:47 >
  • quote:

her zaman zengin kesimlere hitap ediyolar bütün mahalle sokaklara döşemezler kablo net bile sadece konyaltı lara taraflarında var veya doğu garajı yüzüncü yıl gibi yerlerde kırsal kesime hiç bişey yok

Sadece toplu konutlara yapılıyorr ve ben o kadar da zengin biri değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Sadece toplu konutlara yapılıyorr ve ben o kadar da zengin biri değilim

devir değişiyor artık normal kesim insanlar sitede oturmaya başladı zenginler müstakil evlerde villalarda oturuyor. Artık çok ugun fiyatlara insanlar sitelerde oturuyo. TOKİ KİPTAŞ evlerinde zaten çok zengin kesim kalmıyor

• evin arkasini kazmaya basladilar. bir turkiye klasigi olarak su borulari patladi tabi herhangi bir tabela olmadigi icin emin degilim ama galiba fiber calismasi, turuncu kablolar falan

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!!

gorunen evler de 3 katli. burada site adi altinda sadece tek tuk 2 apatmanli olusumlar var. muhtemelen sadece gectigi ile kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 18 Eylül 2010; 15:04:20 >

• Hayırlı olsun diyelim bulunduğum yere gelmesi dileğiyle.
  • antalya'yi bilenler icin soyluyorum; 12 eylulde oy verirken toros kolejinin orada calismalar suruyordu. bugun il saglik mudurlugune kadar geldi. 1 gunde bitecek neredeyse cok hizli calisiyorlar. isciler sicaktan suurlarini kaybetmisler muhtemelen sorulara ''hee'' seklinde yanitlar veriyorlar.
    bugun sabah 5'te evin onunde olumlu kaza oldu. sesten stresten uyuyamadik derken bunlar basladi gurultuye. suyu ve elektirigi bozdular. elektirik anca geldi ama su yok. aksama meteor dusmesse iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 18 Eylül 2010; 17:30:04 >
  • Hayırlı olsun
  • hurmaya da gelir mi acaba?
  • Antalya muratpaşa ile ilgilenen Superonline Abone Merkezleri

FİBERANT
    Adres: Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu Cd. Ayhan Kadam Ap. No:52 K:3 D:12 Muratpaşa / ANTALYA
    Telefon: 0 242 312 0 789
  • Arkadaşlar toros mahallesinde oturan bi abim var. Superonline dan birileri gelip sitenize ücretsiz kurulum yapalımmı diye sormuşlar. Belge falan bişiler vermişler. Bu fiber iyidir dimi? Hiç değilse ttnet ten ürk telekomdan kurtuluştur dimi.
  • kacirilmayacak firsat. ttnet bakim calismasi adi altinda ayda 6-7 defa saatlerce interneti kesip duruyor. her seferinde de daha kotu oluyor. daha adsl2 destekleyen santralleri bile yok o bolgede. ankara, istanbul'da yasamiyorsan pingler de fekalet
  • uncalıda arkadaşım kullanıyor şuan onların sitesine bağlandı 1 hafta kadar oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.