Şimdi Ara

Antalya Fiber İnternet BAŞLADI!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
1
Favori
37.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydolan

Aşağı yukarı Antalyanın %70 ne kabloları döşediler. Uncalı bölgesinde çalışmaya başlamış. Arkadaşımın evinde 50 megabit hızla internete girmeye başladıda. Işıklar bölgesine ne zaman gelir acaba?

Başka bölgelerde kullanamya başlayanlar varmı?

Ben gürsu'da oturuyorum 2010 aralığından beri kullanıyorum ve memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

Yavaş Yavaş geliyor ya heryere. Niyeyse Antalyaya neden bu kadar uğraştılar ya ? her tarafa döşüyorlar. diğer illerde her yere döşemediler, ancak antalyada her yere döşüyorlar. ilginç :D bizim şansımız mı artık bilemicem...

Antalya, İzmir , Ankara, İstanbul böyle büyük şehirlere öncelik veriyorlardır. Malum adam yatırım yapıyor. X miktar yatırımla ulaşabileceği en yüksek kullanıcı sayısı bu şehirlerde.
  • demek istediğim istanbulda bile her yerde yokken antalyada niye heryerde fiber ağı var ?

o olay yani :)
  • Superonline ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasındaki anlaşmayı öğren anlarsın.
  • dikkatinizi cektiyse bu konu acildigindan beri, bayagi genisce bir alana altyapi gelmis olmasina ragmen ''ben kullaniyorum'' diyen hala 3-5 kisi var.
    kablolar cekildiginden beri yoneticilerle, site sakinleriyle gorusuyorum. nihayet 1.5 ay once apartmana switch mi ne koyuyorlarsa koydular fakat ne arayan var ne soran. telefonla aradigimda da elemanlarimiz tanitim yapacak zaten dediler. ben taahhutu bitmisken son faturayi odeyip ttnet hattimi kapattirip 1 hafta bekledim. telefonu acinca bu klasik cevap yerine tahmini bir sure istedim onu bile soylemiyorlar. artik ttnet ile devam ediyorum. 60tl/16 megabit ve hiz dusmuyor. zaten tas catlasa 50 gb civari indirme yapiyorum. bu durumda bir avantajlari da yok.
    sonucta kendi planlarina gore haraket ediyorlar ve bu kadar talebi karsilamakta zorluk cekiyor olabilir belki ama hic degilse muster hizmetleri azicik yardimci olabilirdi.
    neyse ben ttnet'ten memnunum onlar da kendi halinden memnun.
  • Binalarda her daireye mi kablo çekiyorlar? Yoksa sadece isteyen abonelere mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejfatih

Superonline ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasındaki anlaşmayı öğren anlarsın.

hocam bunu yazacağına burda söyleseydin ya :). neymiş arasındaki anlaşma ben nerden bileyim yahu.
  • quote:

Yavaş Yavaş geliyor ya heryere. Niyeyse Antalyaya neden bu kadar uğraştılar ya ? her tarafa döşüyorlar. diğer illerde her yere döşemediler, ancak antalyada her yere döşüyorlar. ilginç :D bizim şansımız mı artık bilemicem...

Mersin`in heryerine döşediler hatta bugün 11 Mart 2011 de ilk sinyal geldi. Bizim apartmanda swicth var 2 ay içinde bizede gelecek. Kurtuluyoruz TTNET den
  • 1 MOBESE
    2 ALTYAPI PAYLAŞIMINA KARSILIK SINIRSIZ KAZI İZNİ
    3 TAMAMEN DUYGUSAL OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejfatih

Superonline ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasındaki anlaşmayı öğren anlarsın.

hocam bunu yazacağına burda söyleseydin ya :). neymiş arasındaki anlaşma ben nerden bileyim yahu.
  • biz alabilecekmiyiz bakalım, hala ses yok şirinyalı mahallesinde oturuyorum. hiç aranızda bu superonline de felan tanıdığı olan yokmu ya yada forumda superonlinede çalışan yokmu
  • quote:

biz alabilecekmiyiz bakalım, hala ses yok şirinyalı mahallesinde oturuyorum. hiç aranızda bu superonline de felan tanıdığı olan yokmu ya yada forumda superonlinede çalışan yokmu

Şirinyalı'da kazılar edevam ediyor.Zaten Antalya'nın Batı bölgesi genelde evlerde sonlanacak fiber.Pop noktalarıda hazır.Yakın zamanda hizmete girecek Şirinyalı.Cuma günü itibari ile Toros bölgesinde aktiflendi.Yakın zamanda öncelikli olarak Liman ve Mazı Dağı projeleri var.Tabi beraberinde Bülent Ecevit Bulvarı bölgesinede gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

biz alabilecekmiyiz bakalım, hala ses yok şirinyalı mahallesinde oturuyorum. hiç aranızda bu superonline de felan tanıdığı olan yokmu ya yada forumda superonlinede çalışan yokmu

Şirinyalı'da kazılar edevam ediyor.Zaten Antalya'nın Batı bölgesi genelde evlerde sonlanacak fiber.Pop noktalarıda hazır.Yakın zamanda hizmete girecek Şirinyalı.Cuma günü itibari ile Toros bölgesinde aktiflendi.Yakın zamanda öncelikli olarak Liman ve Mazı Dağı projeleri var.Tabi beraberinde Bülent Ecevit Bulvarı bölgesinede gelecek.

Hmm teşekkürler detaylı açıklama için dostum. çok makbule geçti. peki bir tarih varmı yani ? şimdi ben vdsl2 yada adsl2 geçmeyi düşünüyorumda. Biraz daha sabredeyim eğer bu yıl gelecekse, önümüzdeki yıl felan olacaksa beklemeyeyim geçeyim. Bu konuda bilgin varmı tahmini olarak süre yani ?

çok teşekkürler,

• @Aydindril

Bu saydıklarım bu yıl içerisinde aktif olacak
  • quote:

@Aydindril

inşallah dostum. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. bide şu apartman yöneticisi olayını kaldırsalar direk bireysel başvurabilsek süper olacak. apartman yöneticisiyle felan muhattap olmak istemiyorum bi fiber internet bağlatmak için...

iyi günler,
  • @Aydindril

Apartman yöneticisine mecbursunuz.% 51 çoğunluğu sağlayamazsanız apartmana hiçbirşey yapılamaz.% 51 apartmanca imzalayıp yapılacak kazı ve işler için bir onaydır.

Not:Toros'da bekleyenler bu hafta aktif olarak kullanmaya başlayacaktır.
  • quote:

@Aydindril

Hocam döşemealtı hakkında bir bilginiz var mı?
    merkeze uzak ama inşallah gelir
  • @jerilyas

Mazı dağında bir çalışma vardı ve bitti.Döşemealtı'na kadar gidiyor mu bilmiyorum.Daha oraya gitmedim.Uncalı,Toros ve Liman daha çok biliyorum.
  • quote:

@Aydindril

Apartman yöneticisine mecbursunuz.% 51 çoğunluğu sağlayamazsanız apartmana hiçbirşey yapılamaz.% 51 apartmanca imzalayıp yapılacak kazı ve işler için bir onaydır.

Not:Toros'da bekleyenler bu hafta aktif olarak kullanmaya başlayacaktır.

Anladım çok teşekkürler. Peki biz şimdiden başvuralımmı fibere ? imza felan toplayayımmı ben yani ? yoksa kazılarımı beklicez ?

teşekkürler,
  • Forumdaki yazılarınızı okudumda ne kadar haklısınız Fiber olayı resmen bir düzmece bence . Bakın ben 2 sene öncesinde Antalya /Altınkuma taşınmadan önce Antalya/GÜLLÜK PTTsinin orada ikamet etmekteydim ve 3 sene boyunca kablonet kullanmıştım çok ama çok memnundum . Son 2 senedir altınkumdayım ilk taşındğmızda TTNet almıştım Lanet ettim TTNet e bıkmıştım artık sinyallerinin gitmesi vs ve en büyük bahanem SINIRSIZ internetinde bir sınırının olmasymış 8MB e kadar int. hızı vardı 1M anca buluyordu 110 GB indirim yapmıştım ve ay sonu 65 TL fatura gelmişti nedenini sorduğumda sınırı aştığım söylendi ve gözüm döndü :D SINIRSızlarınında demek bir sınırı varmış REZİL bir firma!! Herneyse Şuanda doping internet kullanıyorum 9.ayımdayım ve çook memnunum hiç kopmada olmuyor !!! ÇOK iyi TTNet den önce Lütfen Doping internet e de bakın derim TORRENT & online oyun oynayan biri olarak çok memnunum . ŞEHİR içindeyseniz UYDU NET dışındaysanız eğer Doping deneyin derim iyi akşamlar dilerim ....

• Merhaba,dün akşam itibari ile Fiber superonline bağlandı.Uncalıda oturuyorum,10 Mpbs limitisiz aldım ve tüm testlerde download hızı en düşük 9Mpbs ,wirless ile 6-8 mbps civarı.(10.800 çıktığını da gördüm) Çoklu indirmelerde 70-200 kbps arasında değişken bir download hızı var ki,10 yıldır internet kullanıcısıyım ev için süper..
    Apartman girişinde Huawei fiber omni switchten Cat6 kablo ile eve bağlanıyor.Merakla webtv hizmetinin başlamasını ekliyorum.
    Hız isteyen fiber bağlatmalıdır..Tavsiye ediyorum..10Mb için 49 tl,3 ay ücretsiz,modem bedava...sabit ücret 48 tl..24 aya bölünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.