Şimdi Ara

Antalya havalimanından şehir merkezine nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın akşam Antalya'da olacağım da otobüs kartı falan da yok .Havalimanından merkeze dönen tramvay otobüs falan var mı ? Bir de bu otobüs veya tramvay noktalarında tek binişlik kart satılır mı ?

• Taksi var 30 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SScolariSS S kullanıcısına yanıt
    Tek binişlik kartın kalktığından emin misiniz bir yerde 5 tl ye otobüste satıldığını duymuştum ama bir de biraz bakındım da tramvay varmış sanırsam doğru mu ?
  • Hocam 800 numara var havalimanı otogar çalışıyor şehir merkezine gider yanlış bilmiyorsam havaş var ya 30 dakika ya da saatte bir 10 tl ücreti var şehrin merkezinde 5m migros var oraya gidiyor onun dışında tramvay var ama çok iş görmez her türlü şeyi sorabilirsiniz bana antalya ile ilgili

Edit: kullan at kartların satışı devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel. -- 21 Eylül 2016; 23:27:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixel. kullanıcısına yanıt
    Ben bu Atatürk Eğitim araştırmanın oraya gideceğim Bayındır Mahallesine,Bayındır parkı falan varmış.Bana 600 numaralı otobüs dendi.Bir de arkadaştan otobüs kartı buldum ama bakiyesi yok havaalanında doldurabileceğim bir yer var mı ? Eğer varsa doldurabileceğim bir yer kullan at ile uğraşmayayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.