Bildirim
Antalya iPhone
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gittigidiyor.com dan baska secenegin yok
brde sahibinden.com a bak antalyada satan biri bulabilirisn -
Dönerciler Çarşısının Orda Bi Telefoncu Var Hmen Dönercilerin sırasında ziraat bankasına gelmeden o satıyordu en son -
tesekkurler arkadaslar.. -
benim daha önce almış olduğum biri var telefonunu verebilirim yardımcı olur. -
cok tesekkur ettim volkan, cok sagol.. -
Bulabildinizmi Antalya'da iPhone ? Bende arıyorum.... -
Türkiye'den veya yurtdışından alınmış, model ve versiyon farkı olmadan garanti dahili ve garanti dışı tüm iPhone ve iPad'ler için hizmet sağlanmaktadır.
Ayrıca;
İş yerimiz, cep telefonu teknik malzemeleri satışı,
cep telefonu lcd ekran çeşitleri, film çeşitleri, şarj
ve tuş entegreleri, şarj soketleri ve diğer malzeme satışını ve tamirini yapmaktadır.
Apple İpHone, HTC, Blackberry, Samsung, Siemens, Nokıa, çin, Benq, Beko, Pantech, Motorola, cep telefonları tamiri alanlarında uzman ve işinin ustası kadrosuyla hizmet vermektedir. firmamızın yetki belgesi ve çalışanlarımızın USTALIK ve USTA ÖĞRETİCİLİK belgeleri mevcuttur.
ANTALYA ÖZGEM İLETİŞİM olarak googleden adres ve telefonumuzu aratabilirsiniz ..0545 398 58 58.. 0242 244 36 46...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fatura olmadan garanti belgesi geçerli mi
- iphone 11 şarjı ne kadar gidiyor
- imei numarasından yer tespiti programı
- ithalatçı garantili iphone
- chatgpt siri kestirme
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- iphone 15 pro lansman rengi
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- ios 18.2 ne zaman gelecek
- ios 18 duvar kağıdı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X