Şimdi Ara

Antalya kablosuz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Antalyada yeni bir internet servis sağlayıcısı var 2013 ocak ayından itibaren internet dağıtımına başlamış isteyen herkese kablosuz internet veriyor hem evine gelip kablosuz cihaz kurulumlarını da yapıyor. Fiyatlarıda sınırsız internete göre çok uygun yalnız şuan sadece meltem ve uncalı semtlerinde var inşallah benim semtimde de gelecek yakında altyapı çalışmaları devam ediyormuş

kullanmak isteyen arkadaşlar Antwifi

• kablosuz internet oldukça ekonomik bir şekilde internete erişmemizi sağlıyor. bende yaklaşık 4 aydır sörfnet kullanıyorum antalyada.
    tahhüt olmadan sınırsız 8mbps pakete sadece 30 tl ödüyorum. oldukça ilgili arkadaşlar kurulumdan sonra da sürekli destek oluyorlar. kablosuz internet konusu anladığım kadarıyla oldukça derin ve konuya hakim kişilerden hizmet almak önemli.
    sörfnet'i de kullanıcı olarak tavsiye ederim.
  • awserd A kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum günün her saatinde 8mbit i alıyor musunuz? Pinginiz değişiyor mu? ve ping değerleriniz nedir?
  • ping değerleri 27-33 ms arasında değişiyor. hızı ise günün her saatinde 7-8 mbps civarında. şimdiye kadar hiç 6mbps bile görmedim. hep 6 ve üzeri çıktı. hatta gece saatlerinde 12-13 mbps leri bile gördüğüm oluyor.

kurulum için geldiklerinde yeterli hız veremeyecekleri noktalara zaten hizmet vermediklerini belirtmişlerdi.
    açıkçası hiç rahatsız edici derece yavaşlık problemi yaşamadım sörfnet ile.
  • ben metronet isimli bir sisteme abone oldum ama çok dengesiz hızlarda internet alıyorum. 100 kb da oluyor 2mb da. Günün yoğun saatlerinde hiç girilmiyor doğrusu yağmurdan kaçarken doluya mı tutulduk diye düşünmüyor değilim. Acaba benim sistemimde bir sorun olabilir mi? Siz hâlâ memnun musunuz sörfnet'ten?
  • @ERIKCI merhaba,

Ben hala memnun bir şekilde kullanıyorum. Çok nadir sorun oluşssa da hızlı bir şekilde çözüm üretildiği için de ayrıca memnuniyet katsayım artıyor.

Metronet bildiğim kadarıyla şu an Turkcell tarafından satın alınıp hizmeti durduruldu. Şu an hizmet aldığın yerin metronet olduğundan emin misin?
  • Online oyun oynayacaksanız hiç bulaşmayın antwifi ye pingden kanser olursunuz. Müşteri hizmetleride çok kötü bazen telefonlara bile cevap vermiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ümraniye'de fiber internet?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AnonymousT kullanıcısına yanıt
    3g-4g-5g wimax, wtth, airfiber bu teknolojilerle hiç bir şekilde stabil ping alamazsın

iyi ping istiyorsan yer altından gelen fiber, bakır kablo üzerinden hizmet veren sağlayıcılardan başka şansın yok
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    5G henüz standartlaşmadı, bu kadar olumsuz olmayın. 5G'de şimdiye kadar hiçbir kablosuz teknolojide olmadığı kadar birçok firma, kurum tarafından ar-ge yapılıyor. Kablosuz teknolojilerin tam manasıyla sınırları zorlanacak 5G ile. Şu anda yapılan erken 5G testlerinde bile 0.5ms ping sürelerine ulaşıldı.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Stabil verebilecek mi önemli olan o
    Su an 4G uzerinden de çok güzel ping değerleri alıyorsun.

Ama aynı baz istasyonundan yüz kişi aynı anda veri indirdiginde yine aynı ping değerine ulaşılabilecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Örnek olarak "Massive Mimo" bahsettiğiniz ihtiyaçtan dolayı 5G'de kesin kullanılacak teknolojilerden sadece bir tanesi.

Şu anda nesnelerin interneti denilen kavram 4G üzerindende verilecek, fakat asıl 5G 'nin bu teknolojiye tam uyumlu olması isteniyor. Yani milyarlarca aygıt 5G şebekeleri üzerinden aynı anda iletişim kuracak ama hiç bir kullanıcı bunu farketmeyecek bile. Böylesine yüksek bir kapasiteye cevap verebilecek bir standart oluşturuluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.