Şimdi Ara

ANTALYA - KEMER ULAŞIM YARDIMM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi yaz yaklaşıyor. Yaz tatili için Antalyada Kemer de otel yeri ayırttım. Gidiş için eğlenceli olur diye otobüs bileti aldım. Otobüs bizi Kemer ' e kadar götürecek. Kemer den otele de taksiyle gitmeyi düşünüyorum. Asıl sizin bilginize ihtiyacım olan bölüm dönüş. Dönüş için uçak bileti aldım. Kemer den Antalyaya havaalanına nasıl gidilir hiçbir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Kemer merkezden Antalya ya nasıl gidebilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bsahiner2 -- 3 Mayıs 2014; 23:26:35 >

• Antalya belek de yaşıyorum. Hiç kafanı vurma duvara :) kemer antalya arası çalışan araçlar var. Son durak terminalde inersin daha sonra serik arabası var ya ona binersin yada şehir içi terminal çalışan belediye araçları var. Kolaydır ylaşımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesterr

Antalya belek de yaşıyorum. Hiç kafanı vurma duvara :) kemer antalya arası çalışan araçlar var. Son durak terminalde inersin daha sonra serik arabası var ya ona binersin yada şehir içi terminal çalışan belediye araçları var. Kolaydır ylaşımı

Çok sağol yardımın için ama şimdi bak ben Kemer merkezdeyim , havaalanına gidicem ne yapabilirim. daha açık anlatır mısın.
  • Kemer merkezden otobuse biniceksin antalya otogaerda inceksin ordan baska otobusle havaalaanina gitceksin. Bu arada hangi otelde kalacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web_luck

Kemer merkezden otobuse biniceksin antalya otogaerda inceksin ordan baska otobusle havaalaanina gitceksin. Bu arada hangi otelde kalacaksın.

Akka alinda otel , ilk kez gidiyorum ben iyi mi kiriş mevkinde galiba.
  • belirttiğin oteli bilmiyorum ama kemer içinde orange country'i öneririm efsane bir oteldir.
  • Arkadaşlar çok sağolun planımı yaptım teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer fikrini değiştirmek istersen burayı inceleyebilirsin.
    Kemer - Antalya Havalimanı Transfer hizmeti için hocam
    www.rentacarantalya.com
    Rent A Car Antalya - rentacarantalya.com
    http://www.rentacarantalya.com/transfers-3-antalya-havalimani-kemer.html
  • akka alinda güzeldir ben hemen yanındaki pgs world palace da kalmıştım.manzarası denizi çok güzel.zaten kemerin geneli öyle.bir tek kumu çakıllı..iyi tatiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webislander -- 10 Haziran 2014; 20:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

akka alinda güzeldir ben hemen yanındaki pgs world palace da kalmıştım.manzarası denizi çok güzel.zaten kemerin geneli öyle.bir tek kumu çakıllı..iyi tatiller..

Teşekkür ederim :D
  • Merkez derken Kemer otogardan mi binecegiz Antalya otobusune?
    Birine sordum saat kulesinden kalkar falan dedi. Detaylı bilen ve anlatabilecek varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: noisywan

Merkez derken Kemer otogardan mi binecegiz Antalya otobusune?
    Birine sordum saat kulesinden kalkar falan dedi. Detaylı bilen ve anlatabilecek varsa sevinirim.

evet saat kulesı de olur siz nerdeysenız ordan anayola cıkın dolmus usulu zaten yoldan alırlar gecen tüm araclar Antalyaya geliyor zaten kaş demre finike vs ..
  • Soruyu googleda yazınca "forumum benim" diyerek buraya geldim.

Yeni konu açmaya gerek yok hortlatalım gitsin, zaten yaz geliyor.

Bu yukarıda verilen siteyi aradım Antalya Kemer transferine 7 kişilik araçla 250 TL fiyat verdi. Ben de akdeniz transfer diye biryerde 150 TL
    fiyat gördüm (Aslında Çamyuvaya gideceğiz). Nasıl fiyat iyimidir?

7 kişi havalimanı-Çamyuva arası sanırım otogar üzerinden gidilebiliyor. O kadar yorulmaya değmez heralde.
    Bilenlerden yardım lütfen.
  • Şimdi bir de kemer transferi için bir hesap yapalım. Yine üç kişi olarak düşünürsek. Havalimanından otogara yada migros avm yanındaki kemer otobüs durağına ulaşmak için havaş a toplam 30 tl vereceksiniz. Kemer dolmuşlarına da üç kişi için 30 tl. Sonrasında otele ulaşmak için en az 20 tl. Toplam 80 tl verdiniz ve antalyanın meşhur sıcağında 90 dk minumum yolculuk yapıp kalabalık ve ter kokulu yolculuk sonunda otelinize ulaşırsınız. Tabii tatilinizin başlangıcı böyle olursa devamı nasıl olur düşünmek bile istemiyorum. Transfer firması ile yolculuk yapmayı tercih ederseniz bu size 20 tl fazla vererek yani 100 tl ye kırkbeş dk yolculukla otelinizin kapısına gitme fırsatı sunuyor. Hemde size özel klima lı ve son model araçlarla. Düşünün taşının ve karar verin sizce de mantıklı ise lütfenhttp://www.cilektransfer.com adresini ziyaret edin.

Bu mesaja eklenen görseller:

ANTALYA - KEMER ULAŞIM YARDIMM!! ANTALYA - KEMER ULAŞIM YARDIMM!! ANTALYA - KEMER ULAŞIM YARDIMM!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.