Şimdi Ara

Antalya Lara Nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalyaya tasinma durumumuz var.
    Kesinlesti gibi hatta, laraya tasinacagiz.

Antalya'da nasil bi yerdir burasi, duden parki felan var oraya yakin terracity yakin. barinaklar diye geciyomus sanirim. bir de merkeze uzakmis galiba o kotu oldu.

bilen biri aydinlatirsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHeL -- 24 Aralık 2015; 14:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antalya güzeldir hocam.2 ay kalmistim orada.Ulasimi felan da cok rahatti.Insanlari zaten diger yerlere göre daha rahat.Ben de bazen düsünmüyor degilim Izmir yerine Antalya'yi mi yazsaydim diye :)

• Merkeze uzak felan değil Antalya da 20dk da her yere gidiyorsunuz zaten.Lara'ya gelecek olursak genelde lüks bir semt.Porsche ve akranlarını çok rahatlıkla kırmızı ışıklarda görebileceğiniz bi yer.Antalya'nın belki de yaşanılacak tek yeri
  • Fişşeqdir ha

• 1 otobusle konyaaaltina,varsak a,otogora,sehir merkezine rahat ulasirsin.yazin zaten civil civil lara.
    Uni okuyacaksa, konyaalti tarafi daha makbul olur senin icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Merkeze uzak felan değil Antalya da 20dk da her yere gidiyorsunuz zaten.Lara'ya gelecek olursak genelde lüks bir semt.Porsche ve akranlarını çok rahatlıkla kırmızı ışıklarda görebileceğiniz bi yer.Antalya'nın belki de yaşanılacak tek yeri

luks oldugunu duymustum.
    teyzem eskiden dokumadaydi ve vasat biyerdi kardesim. cok kotuydu oralar hic sevmedim. ama simdi o da larada bikac kere gitmistim laraya hosuma gitmisti acikcasi. yeni gelisen bi yer sanirim

• Şahsen 6 yıl Antalya larada yaşadım yazın ölümcül sıcağı dışında çok güzel yer ama iş konusunda çok üç kağıtçılar var bilgin olsun

Soru soracaksan adamı benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 24 Aralık 2015; 15:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

1 otobusle konyaaaltina,varsak a,otogora,sehir merkezine rahat ulasirsin.yazin zaten civil civil lara.
    Uni okuyacaksa, konyaalti tarafi daha makbul olur senin icin.

uniyi baska yerde okuyorum.
    antalyada ailem yasiyacak

• Merkeze antalyalilar için uzak istanbulda ikinci senem şu anda antalya içinde her yer bana yurumelik geliyor lara dedeman antalyanın elit kesim yeri diyebiliriz insanlar olarak ama bi çok işini çarşıda halledersin merkeze başka yerlere gidip durursun özledim antalyayı bütünlemelere kalmasamda gitsem keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

Şahsen 6 yıl Antalya larada yaşadım yazın ölümcül sıcağı dışında çok güzel yer ama iş konusunda çok üç kağıtçılar var bilgin olsun

uc kagitcilar derken

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

Şahsen 6 yıl Antalya larada yaşadım yazın ölümcül sıcağı dışında çok güzel yer ama iş konusunda çok üç kağıtçılar var bilgin olsun

uc kagitcilar derken

örneğin paranızı ödememezlik edebilir veya mümkün olduğunca geciktirebilirler

• 1.5 yıldır Antalyada yaşıyorum, soruları alayım :D
    -Lara, İstanbul'un etileri gibidir. Diğer yerlere göre pahalıdır. Fakat yaşanabilecek en güzel yeridir. Merkeze uzaklıgı falan dert etme, zaten merkezden lara'ya geliyor herkes, merkeze ayda 1 işin düşer, onda da kaleiçine gidersin barlara meyhanelere falan.
    -Eski lara yolu ve düden park güzeldir. Bisiklet ve yürüyüş için idealdir.
    -Lara plajlarına daha yakınsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

1.5 yıldır Antalyada yaşıyorum, soruları alayım :D
    -Lara, İstanbul'un etileri gibidir. Diğer yerlere göre pahalıdır. Fakat yaşanabilecek en güzel yeridir. Merkeze uzaklıgı falan dert etme, zaten merkezden lara'ya geliyor herkes, merkeze ayda 1 işin düşer, onda da kaleiçine gidersin barlara meyhanelere falan.

lara yuruyus yolunu biliyorum cok guzel yer
    hep boyle zengin kesim yuruyus yapiyordu :D nike airmaxler adidas esofmanlar ipod shufflelar vs.
    ya yasancak yerse guzel iste

sen nerde kaliyorsun dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

1.5 yıldır Antalyada yaşıyorum, soruları alayım :D

lara yuruyus yolunu biliyorum cok guzel yer
    hep boyle zengin kesim yuruyus yapiyordu :D nike airmaxler adidas esofmanlar ipod shufflelar vs.
    ya yasancak yerse guzel iste

sen nerde kaliyorsun dostum?

dostum ben kepez ve konyaalti arasındayım tam. Yani üniversitenin hemen üstü :) iş yerimde Muratpaşa'da, senin merkez diye tabir ettiğin civarlarda :) harbiden bu tarafta pek hayat yok gece kondular yıkılmış daha yeni şehirleşiyormuş :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.