Şimdi Ara

Antalyada boy uzatma ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ben 17 yaşıma gireli 2 ay oldu ve boyum 166 cm.bu yaştan sonra fazla uzamam.boy uzatma ameliyatı olmayı düşünüyorum.ameliyatla 175 ya da mümkünse 180 olmayı düşünüyorum.antalyada boy uzatma ameliyatı yapan doktorlar var mı? antalyadaki hastanelerde boy uzatma ameliyatı yapılıyor mu? Antalya ilçelerindeki hastanelerde boy uzatma ameliyatı yapılır mı? yardımcı olursanız sevinirim.

• kardeş senin boyuna ameliyat yapılmaz onu söyliyim çünkü boyun aşırı kısa değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

kardeş senin boyuna ameliyat yapılmaz onu söyliyim çünkü boyun aşırı kısa değil
    ameliyat için çok kısa olman gerekmiyor.boyu uzun olupta psikolojik olarak kendini kısa hissedenleri bile ameliyata alıyorlar.hatta forumda 170 olan biri konu açarak boy uzatma ameliyatı olduğunu söylemişti.ameliyat için kısa olman gerekmez.internette çok araştırdım.her boyda olanları ameliyat ediyorlar.
  • Kardeş eğer dediğin doğruysa ben de düşünürüm aslında ameliyatı benim boy 172 falan ama sanki 180 olsam hayata daha pozitif bakarım gibi geliyor yada daha huzurlu olurum
  • yasin kucuk boyun normal devlet hastanesi ameliyat yapmaz psikoloji servisine gonderirler bi ton ilac kullanirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

yasin kucuk boyun normal devlet hastanesi ameliyat yapmaz psikoloji servisine gonderirler bi ton ilac kullanirsin

ne ilacı kullanırım? boyumun uzaması için hormon ilacı mı? eğer psikoloji ilacıysa bunu yapmazlar.çünkü toplum standartlarında 166 cücelik grubuna giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevotıs

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

yasin kucuk boyun normal devlet hastanesi ameliyat yapmaz psikoloji servisine gonderirler bi ton ilac kullanirsin

ne ilacı kullanırım? boyumun uzaması için hormon ilacı mı? eğer psikoloji ilacıysa bunu yapmazlar.çünkü toplum standartlarında 166 cücelik grubuna giriyor.

Alıntıları Göster
    Boy için en önemli etken genetiktir. Ailende uzun biri yoksa hayatta uzamazsın, hap vesairde boy uzatmaz. Ameliyat, hele böyle bir konu için fazla lüks.. Ve çok acılar çekersin bana sorarsan olma derim.. Dış etkenleri kafana takma spor yap, güzel beslen 21 yaşına kadar uzarsın kardeşim :)

• tuysikletadam kullanıcısına yanıt
    büyüme plakları 17-18 yaşına doğru kapandığından 21 yaşına kadar uzanmaz.ameliyatla 10-15 cm uzatıyorlarmış.uzamam için ameliyat olmam gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

Kardeş eğer dediğin doğruysa ben de düşünürüm aslında ameliyatı benim boy 172 falan ama sanki 180 olsam hayata daha pozitif bakarım gibi geliyor yada daha huzurlu olurum

metin küçükkaya türkiyede bu ameliyatı en iyi yapan doktorlardan biri.istanbulda oturuyorsan metin küçükkayaya danışabilirsin.başka doktorlar ameliyata almasa bile o adam alabilir.çünkü gerçekten işinde uzman.
  • he he olursun ne kadar tehlikeli biliyor musun 000000.1 lik bi hata hayatını bitirir. çok tehlikeli elindekilerle yetinmeyi öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 21 Eylül 2014; 11:20:35 >
  • Hic hayatinda spor yaptın mi? Hic basketbol oynadım mi? Ben sana garanti veriyorum. Düzenli basketbol oyna 1 sene içinde 10 cm uzayacaksin.
    Hic ameliyat olmadın sanırım. Ameliyat sonrasi ağrılar çekilmez olur ve bu ağrılar 6 aya kadar devam eder.
    Ameliyat isini boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

he he olursun ne kadar tehlikeli biliyor musun 000000.1 lik bi hata hayatını bitirir. çok tehlikeli elindekilerle yetinmeyi öğren

boy uzatma ameliyatı eskiden çok riskliydi.artık teknoloji ilerledi.alternatif uygulamalar var.ayak kemiğine vida yerleştirip dışarıdan motorize çiviyle uzatıyorlar.bu yöntem hem daha az ağrılı hem daha az riskli.bu tür ameliyatlar eskiden tehlikeliydi.artık tehlikeli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Hic hayatinda spor yaptın mi? Hic basketbol oynadım mi? Ben sana garanti veriyorum. Düzenli basketbol oyna 1 sene içinde 10 cm uzayacaksin.
    Hic ameliyat olmadın sanırım. Ameliyat sonrasi ağrılar çekilmez olur ve bu ağrılar 6 aya kadar devam eder.
    Ameliyat isini boşver

arkadaşım ben 2 yıldır basketbol oynuyordum.basketbol 10 cm boy uzatmaz.hele bu yaştan sonra hiç uzatmaz.boyumun kısalığından dolayı ve büyük kulüplerin altyapısından yetişmediğimden dolayı basketbolu bıraktım.eğer uzatsaydı geçtiğimiz 2 yılda uzatırdı.bu spor yüzünden psikolojik tedavi gördüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

he he olursun ne kadar tehlikeli biliyor musun 000000.1 lik bi hata hayatını bitirir. çok tehlikeli elindekilerle yetinmeyi öğren

boy uzatma ameliyatı eskiden çok riskliydi.artık teknoloji ilerledi.alternatif uygulamalar var.ayak kemiğine vida yerleştirip dışarıdan motorize çiviyle uzatıyorlar.bu yöntem hem daha az ağrılı hem daha az riskli.bu tür ameliyatlar eskiden tehlikeliydi.artık tehlikeli değil.

git yaptır ne diyeyim laftan anlamıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Hic hayatinda spor yaptın mi? Hic basketbol oynadım mi? Ben sana garanti veriyorum. Düzenli basketbol oyna 1 sene içinde 10 cm uzayacaksin.
    Ameliyat isini boşver

arkadaşım ben 2 yıldır basketbol oynuyordum.basketbol 10 cm boy uzatmaz.hele bu yaştan sonra hiç uzatmaz.boyumun kısalığından dolayı ve büyük kulüplerin altyapısından yetişmediğimden dolayı basketbolu bıraktım.eğer uzatsaydı geçtiğimiz 2 yılda uzatırdı.bu spor yüzünden psikolojik tedavi gördüm

Benim boyun 170 cm civarı. Hic sorun yapmadım. Turkiye Boy ortalamamiz bu civarda. Sende psikolojik.

• hormon araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

hormon araştır
    Neden uzamak istiyorsun boyun çokta kısa değil kaldıki 20-22 yaşına kadar uzayacaksın 1.75'i görebilirsin hadi onu geçtim 1.66'ı neyine yetmiyor bak ben 2 metreyim sen herhalde göbeğime kadar geliyorsun elimde olsa 10 cm verirdim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Neden uzamak istiyorsun boyun çokta kısa değil kaldıki 20-22 yaşına kadar uzayacaksın 1.75'i görebilirsin hadi onu geçtim 1.66'ı neyine yetmiyor bak ben 2 metreyim sen herhalde göbeğime kadar geliyorsun elimde olsa 10 cm verirdim sana

bir insan yukarı bakarken daha çok yorulur.aşağı ya da düz baktığında daha az yorulur.bu boyda kalırsam insanların büyük çoğunluğuna kafamı kaldırarak bakacağım için ileride kamburluk bel fıtığı gibi sorunlarla karşılaşabilirim.benim amacım toplum standartlarına ulaşmak.175 ya da 180 olmak istiyorum.
  • quote:

quote:

bir insan yukarı bakarken daha çok yorulur.aşağı ya da düz baktığında daha az yorulur.bu boyda kalırsam insanların büyük çoğunluğuna kafamı kaldırarak bakacağım için ileride kamburluk bel fıtığı gibi sorunlarla karşılaşabilirim.benim amacım toplum standartlarına ulaşmak.175 ya da 180 olmak istiyorum.

10 cm için ameliyat olacam diyon bence psikolojik sorunların var gerçi daha ergensin ben baban olsam buna kesinlikle izin vermezdim aynı şekilde benim babam lens takmama bile kızıyor.

• quote:

quote:

quote:

10 cm için ameliyat olacam diyon bence psikolojik sorunların var gerçi daha ergensin ben baban olsam buna kesinlikle izin vermezdim aynı şekilde benim babam lens takmama bile kızıyor.

bu tür ameliyatlarda zaten en fazla 10 cm uzatıyorlar.bazen 15-20 cm uzattıklarıda oluyor.bu yaştan sonra 175 olacakmışım gibi konuşuyorsun.ileride uzayacağımın garantisi var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.