Yeni kasamın fotolarını sizlerle paylaşmak istedim.İlerde penceresi üzerinde çalışmalar olacak
Gayet hoş duruyor ama benim kasam daha güzel
öncelikle eline sağlık. iyi ki de kasanın değerini bilen birine satmışım bu yavrucağızı. çok güzel bir soft mod olmuş bence. sırıtmadan cuk oturmuş. aynı sunbeam fan kontrolden bende de var. resimde o kadar iyi çıkmamış gibi ama gerçekte süper duruyor bu kasada. tekrar eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
yorum yapmıyorum o kasayı taşırken sana nasıl yardım ettim....onu bırak o kasayı sana neden buldum sana o kötülüğü nasıl yaptım kendime şaşırıyorum
Melih abi saolasın fanları önplana çıkarmak için ışık hassasiyetini biraz artırdım bu durumda kontrolcunun ışıkları fazla parladı çok güzel kontrolcü dediğin gibi.0-12 v arası ayar yapması çok çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: WoXeD
quote:
yorum yapmıyorum o kasayı taşırken sana nasıl yardım ettim....onu bırak o kasayı sana neden buldum sana o kötülüğü nasıl yaptım kendime şaşırıyorum
Melih abi saolasın fanları önplana çıkarmak için ışık hassasiyetini biraz artırdım bu durumda kontrolcunun ışıkları fazla parladı çok güzel kontrolcü dediğin gibi.0-12 v arası ayar yapması çok çok güzel
Açıkçası bende şaşırdım bana nasıl yardım ettin o konuda diye
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WoXeD
quote:
Açıkçası bende şaşırdım bana nasıl yardım ettin o konuda diye
ayık olmadığı bi gününe denk gelmiştir seçkinin
ön paneldeki kontrolcünün marka ve modeli nedir acaba bi ara ben de bu tip bişey taktırmak istiyorum da...
Tekrar hayırlı olsun abicim, sonunda kavuştun fıstık gibi kasaya
quote:
Orjinalden alıntı: StreamRolleR
woxed bişi sorcam içeri hdd yuvasına takılan fan yuvasından kutudan bir tane çıkar sen 2 . ciyi nerden temin ettin ?
gelince bak acil
Hayırlı olsun güzel kasa, Nanoxia fanlar güzel durmuş
quote:
Orjinalden alıntı: StreamRolleR
woxed bişi sorcam içeri hdd yuvasına takılan fan yuvasından kutudan bir tane çıkar sen 2 . ciyi nerden temin ettin ?
ya sorma antec i aradım len dedim nasıl kasa yapıyonuz eksik bunun kutu içeriği.3 tane yuva koymuşunuz 1 tane aparat var.nasıl olacak bu dedimonlarda tamam abi niye kızıyosun dedi yolladılar 2 tane
şaka bi yana kasada onun 1 tane çıkması bana göre eksiklik.hadi 1 sini hdd lerden dolayı kullanamıyoruz ama 2 tane olmalıydı.fanı nasıl tutturduğuma gelince.fanı aparatın üzerine koyarsan vida deliklerinin oralara delikler geliyor.oralardan plastik kelepçelerle taktım modifiye olayı biraz uydurma birazda el becerisine bakıyor
3 lü hdd kafesinemi kelepçeliyim ?
evet ben öyle yaptım
fan club kuralım dicem 2 kişiyiz forumda kullanan cm cileri susturmak için