Şimdi Ara

ANTEN TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi? Airlive wt-2000 turbo-g card ile kullanılacaktır.

EDIMAX EAIO7D 7DBI INDOOR OMNI ANTEN - 34

TP-LINK ANT2409A 9DBi ANTEN - 48

AIRLIVE WAI-102PA 10dBi INDOOR HAREKETLİ (TILT/SWİVEL) PATCH ANTEN (4X MESAFE) - 52

D-LINK ANT24-0700 7dbi ANTEN - 58

NETMASTER 7 DBI WIRELESS ANTEN-DIPOLE(INDOOR) - 25

AIRLIVE WAI-080 8dBi ÇİFT KUTUPLU KABLOSUZ ANTEN - 23

AIRLIVE WAI-101 10dBi ÇİFT KUTUPLU KABLOSUZ ANTEN - 32

Fiyat olarak ve performans olarak hangisi iyi ?

• Yardım edecek bir kul yok mu?
  • kullanıcağın alan nedir?

360 derecelik bir yayın yapıcaksan seçimin omni antenlerden yana olucak
    AIRLIVE WAI-101 10dBi ÇİFT KUTUPLU KABLOSUZ ANTEN

amacın tek yöne kesintisiz bağlantı ise panel anten
    AIRLIVE WAI-102PA 10dBi INDOOR HAREKETLİ (TILT/SWİVEL) PATCH ANTEN (4X MESAFE)
  • Arkadaşım iyi anten diye birşey yoktur. Yapacağın uygulamaya göre doğru seçilmiş anten vardır. Uzun mesafeden tek bir yönden yayın alacaksan omni anten mantarlar, geniş açılı bir yayın yapacaksan patch anten işine yaramayabilir. Aklımda bir proje yok, anteni koyduğum yerde sağa sola çevirmeden uğraşmadan her yöne maksimum performans almak istiyorum diyorsan D-Link, Edimax' ın 7dbi lık antenleri yeterli olabilir.
  • Öncellikle cevaplarınız için teşekkür ederim.Ben durumumu şöyle anlatayım.Modemle benim aramda 3-4 duvar var.Şu anda kartın üzerinde orjinal 2 dblık anten var.Bu şekilde 2 diş çekiyor.Bu durumda hangi anten uygun olur? Kablo çeksem daha mı iyi olur?
  • Kendi denediğim anteni tavsiye edeyim dlinkin ANT 1202 model antenini kullanabilirsin mesafe olarak 2 KM diyorlar ancak uygun hava koşullarını yakalarsan 3 KM ye kadar çıkıyor tabii kullandığın AP de önemli. 4 farklı binada 4 tip aynı anteni kullandım hiç birisi sorun çıkarmadı. Bugüne kadar elime geçen en iyi outdoor anten diyebilirim.
  • Arkadaşlar cat5 kablo çektik.Gerek kalmadı antene.Metresi 500 liradan ucuza getirdim.45 metre yetti.Hepinize cok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çanak anten ve lnb tavsite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.