Şimdi Ara

Antenli Wireless Adaptör kurulumu nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben gold bilgisayardan tp link wn722n antenli usb wireless adaptör aldim bilgisayarima bagladim.sürücüyü yükledim.ama kablosuz modemimi bulamadi antenini nasil cevirecegim siklastiracakmiyim gecsek mi olacak anten nasil kurulacak bi anlatan olursa sevinirim

• sorduğun soruyu ve "anteni kurmak" ile neyi kastettiğini anlamadım lakin, anteni dibinden tutup adaptöre takarken saat yönünde çevirdiğin takdirde güzelce takılacaktır eğer sormak istediğin buysa, ki pek ihtimal vermiyorum bunu sorduğuna....
  • Modeminin wireless özelliği açık durumda mı, bi onu kontrol et bence.
  • tp link wn722n antepli usb wireless adaptörüm var. dediginiz gibi saat yönüde cevirdim scan dedim bisey bulamadi bide bi durum var.tp link kurulum klavuzuna baktigimda 1. usb wirelless modelini secin diyor ancak benimki onun bir yanindaki model acaba kullanim klavuzuna göre mi kurmaliyim sorun bundan olabilirmi
  • dediklerinizden hiçbir şey anlamadım. anten takılı mı, değil mi? daha ne kadar basitleştiririm bilemem; adaptör şu an şu halde mi?

yoksa şu halde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 16 Mart 2011; 17:15:01 >

• ferdinand hocam 2.resimdeki pozisyonda kullanim klavuzuna bakiyorum 6 tane wireless adaptör var 1.sini secmis kurulumda ama ben kendi modelim olani sectim 1.si benimkinden degil.ondan olabilirmi
  • sürücü yüklemenizde mi sorun var? windows masaüstünde sağ alttaki kablosuz ağ simgesine baktığınızda sürücü sorunu veya hatası mesajı alıyor musunuz? eğer öyleyse sürücüyü tamamen silip yeniden, ve tüm ayarları otomatikte bırakarak sürücü kurulumu yapın. yine etrafta hiçbir modem bile göstermiyorsa (nüfusun dağınık olduğu ücra bir yerde yaşamıyorsanız çevrede mutlaka birkaç yabancı modem bulması gerekir) ürün arızalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.