Şimdi Ara

Antepte öğrencilik hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar antebe yerleşiyorum antepte öğrenci hayatı yaşayanlar var mı bir kaç sorum olacaktı?

• Kafana Molotof yeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar antepte kız arkadaşımla evde kalsam bir sorun olur mu?
  • kalırsın kime ne senin özelin ama aile apartmanında oturtmazlar seni gerçi bu heryerde böyledirde antep güzel şehirdir sen yorumlara bakma hayatında antepi görmeyen adamlar antebi hakkari,şırnak gibi sanıyor
  • Antep'teyim istediğini sorabilirsin
    Türkiye'de üniversitenin rahat okunabileceği 10 ilden biridir

• Antepte oturuyorum Tr nin en gelişmiş 6.ili burayı Doğu daki diğer illerle karıştırma adamlar dağın ortasında nehir yapıp canlandırdı önceden suyu çok az olan kirli olan ufak bi göleti bile adamlar çok guzel bi mekan haline getirdiler ulaşım dersen tramvay var metroda yapılacak avm desen 3 tane 200 civarı mağazalı avmler var son zamanlarda cafe vb yerler de arttı yani hiç bir şekilde canın kolay kolay sıkılmaz tatlı desen daniskası var yemek dersen acayip pahalı bi kaç restoran var ama emin ol 5 10 tlye yiyeceğin dürüm daha lezzetli nohut dürüm var mesela 2 3 lira o hepsinden güzel ormanlar var antepte haftasonu bu orman girişlerinde acayip kuyruk olur nedeni ise herkes mangalını alır ve piknik yapmaya gider ormana zaten ormanın üstünde duman tabakası gibi bi tabaka oluşur anlarsınki herkes piknikte :) şahsen benim için araba galerileri vs onemlidir guzel arabalari severim bu yondende sıkıntı yok lambo ferrari bentley havada uçuşuyor lambonun aventador u bile var 645 bin euro :D biraz zengin bi memleket yola çıkınca 3 5 tane Porsche görmen normal bişey yani bence güzel ama bi istanbul değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul ile kıyaslamayaraktan diğer büyük şehirlerden hiç bir farkı yoktur. Çok zengin bir şehirdir en büyük 2. Sanayi burdadır. 6. Organize sanayi kuruluyor.(belki kuruldu) Gece hayatı da yavaş yavaş canlanmaya başladı( kesinlikle alkol seven gece kulubünde takılan biri değilim) büyük kafeler içki mekanları var. Çok pahalı mekanlarda var çok ucuz mekanlada. Üniversitesi güzel. Halk biraz sıkıntıdır. İnsanları aşağılamak gibi olmasın ancak cahil ona buna laf atan ile çok kültürlü medeni insanlar yan yana geliyor bu baya sıkıntı. Gaziantepte sıkıntı bu yönden oluyor. İzmirde sarmaş dolaş kızla takılırsın bir şey denmez ama burada diyebilirler. Ben bizzat tramvayda öpüşenlere tanık oldum kalabalıkta kimse ses çıkarmadı devir değişti. Ben de gaziantepi yazdım. Mutluyum şehrimden memnunum. Soruları alabilirim.

Edit: Eksileyen arkadaşlar neyden rahatsız oldular bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 25 Temmuz 2015; 16:08:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kobre80 K kullanıcısına yanıt
    hk. yazan insanlar çok itici. hakkında yazmak çok mu zor? araştır biraz okumadım sorunu ama eminim arastırsan bulursun. Hakkındaya hk yazan birinden beklenilmeyecek bir hareket o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearlK

Antepte oturuyorum Tr nin en gelişmiş 6.ili burayı Doğu daki diğer illerle karıştırma adamlar dağın ortasında nehir yapıp canlandırdı önceden suyu çok az olan kirli olan ufak bi göleti bile adamlar çok guzel bi mekan haline getirdiler ulaşım dersen tramvay var metroda yapılacak avm desen 3 tane 200 civarı mağazalı avmler var son zamanlarda cafe vb yerler de arttı yani hiç bir şekilde canın kolay kolay sıkılmaz tatlı desen daniskası var yemek dersen acayip pahalı bi kaç restoran var ama emin ol 5 10 tlye yiyeceğin dürüm daha lezzetli nohut dürüm var mesela 2 3 lira o hepsinden güzel ormanlar var antepte haftasonu bu orman girişlerinde acayip kuyruk olur nedeni ise herkes mangalını alır ve piknik yapmaya gider ormana zaten ormanın üstünde duman tabakası gibi bi tabaka oluşur anlarsınki herkes piknikte :) şahsen benim için araba galerileri vs onemlidir guzel arabalari severim bu yondende sıkıntı yok lambo ferrari bentley havada uçuşuyor lambonun aventador u bile var 645 bin euro :D biraz zengin bi memleket yola çıkınca 3 5 tane Porsche görmen normal bişey yani bence güzel ama bi istanbul değil

hacı bizim antep demi bu? amerika eyaleti değil yani?

• adım başı bmw var. herkes zengin cidden. ama ev dışında her şey ucuz. kebaba ete baklavaya kadayıfa dondurmaya doyacaksın. dünyada daha çok yemek çeşidi olan ve tatlı- et yemeğini daha iyi yapan yer yoktur. recep ustada nohut dürümü 3.5 tl. kiralar pahalı cadde üstü 4+1 evler 1-1.5 trilyondan satılıyor. ibrahimli de oturursan baya ev kirası ödersin. ama ibrahimli cidden nezih bir yer 19 yaşındayım 17 yıldır oturuyoruz bir tane siyasi olay olmadı. hayat 10 da biter ramazanda sahura kadar ciğer yeriz ama üni etrafında gece hayatı vardır her türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

quote:

Orijinalden alıntı: PearlK

Antepte oturuyorum Tr nin en gelişmiş 6.ili burayı Doğu daki diğer illerle karıştırma adamlar dağın ortasında nehir yapıp canlandırdı önceden suyu çok az olan kirli olan ufak bi göleti bile adamlar çok guzel bi mekan haline getirdiler ulaşım dersen tramvay var metroda yapılacak avm desen 3 tane 200 civarı mağazalı avmler var son zamanlarda cafe vb yerler de arttı yani hiç bir şekilde canın kolay kolay sıkılmaz tatlı desen daniskası var yemek dersen acayip pahalı bi kaç restoran var ama emin ol 5 10 tlye yiyeceğin dürüm daha lezzetli nohut dürüm var mesela 2 3 lira o hepsinden güzel ormanlar var antepte haftasonu bu orman girişlerinde acayip kuyruk olur nedeni ise herkes mangalını alır ve piknik yapmaya gider ormana zaten ormanın üstünde duman tabakası gibi bi tabaka oluşur anlarsınki herkes piknikte :) şahsen benim için araba galerileri vs onemlidir guzel arabalari severim bu yondende sıkıntı yok lambo ferrari bentley havada uçuşuyor lambonun aventador u bile var 645 bin euro :D biraz zengin bi memleket yola çıkınca 3 5 tane Porsche görmen normal bişey yani bence güzel ama bi istanbul değil

hacı bizim antep demi bu? amerika eyaleti değil yani?

antep değil gaziantep ve adam haklı. sen karşıyakada oturuyorsan biz ne yapalım kardeş. ibrahimli karataş emek sarıgüllük gayet nezih yerler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.