< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tıp garanti meslek mevzusu hk
-
-
Sana da gunaydin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesai başlamış hocam erkencisin
-
Yalnız hocam 3 5 adam degil 18-20k kadar variz duzeltelim lutfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 18 20k adamda aile zoruyla yazan ve kendisi istediği için yazanlar da vardır bence
-
ozr dilerim hocam eklemyi unutmusum
-
hani ortalama unide asgarinin 2 katına çalışan eemciler olur ya ileride öyle olucam ve böyle biometrik fotomu linkedine koyucam 3/10 tiple
bu adamlar bu hayatta cehennemi yaşıyor. 4 sene boyunca zor derslerle uğraşmış sırf etiketi yok diye ytrrak yürek maaşlar alan adamlar, üstüne de 25 senedir falan yalnızlar.
neyse şöyle söyleyeyim tıpta muhtemelen baya efor veriliyor ve deniyor ki bu çabayı başka bölümde ver kazanırsın ama başka bölümde o garanti yok ki tıpta bitir okulu zaten gayet güzel seviyedeki bir işte başlıyorsun çalışmaya . Ama bakalım mühendislikte staj dahi bulmak zor benim anladığım kadarıyla çünkü çok fazla rekabet var . Garanti mevzusu bu şekildedir.
Bu arada listemin başında ceng ve eem var sanmayın ki bir tarafın savunucusuyum falan .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam haklılık payı var söylediklerinizde ama doktorluğun çalışma şartları nöbeti v.s falan da unutuluyor. Daha geçen gün ege üniversitesinde pls. cer. asistanı mobingten intihar etti. Mühendislik görece daha esnek ve kendinize vakit ayırabildiğiniz bir alan. benim bir arkadaşımın annesi babası doktordu ve durumları çok iyiydi. kendisi tıp asla seçmem doktorların parasını çocukları yer kendileri yemez derdi. Bilkent end yazdı şimdi mezun uzaktan çalışarak keyif yapıyor annesi babası hala hastanede gece gündüz yok
-
Hocam sizce acibademdeki cerrahlar kendini geliştirmiş mi oluyor veya kapasite olarak kocaeli cengtekilerden daha mı geriler :)
Kendini geliştirme işi üzerinden tıp/müh karşılaştırma işi saçma.
Yazılımda sürekli yeni şeyler öğrenmen lazım (benzeri) muhabbet saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 9 Ağustos 2024; 11:27:37 >
https://x.com/yalcdb/status/1782079171197288707?t=PYYuWxaXqAJ4RI2k6nwErA&s=19
Ben doktor olsaydım, çok param olurdu. O kadar param olsa her gün et döner yer, LC Waikikiden dolabımı donatır, Niğdede 2 katlı ev yapar, parayı faize kor, faturalarımı öder, egea alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 9 Ağustos 2024; 12:47:57 > -
Memurluk iyidir yeğen onlara da hak vermek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kocaeli ceng okumak yerine tıp oku zaten a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X