Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anthem ve birçok xbox oyunlarında %30 indirim mtcgame.com'da!!
  • Origin premium üyesiyim. Anthem legion of dawn versiyonu oynuyorum. Şuan origin patch yapıyor. Acaba bu ilk gün yaması mı? Yarın oyunun normal sürüm çıkışında tekrar bir patch yapar mı? Çünkü yarın kotalı interneti olan bir yere gitmem gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 12 de açılıyormu oyun?
  • beyler tam açılış saati nedir oyunun
  • Oyunun sorunu ne?

@EnisKirazoglu
    Anthem’i sevmek istiyorum. Hem de çok sevmek istiyorum. Ama oyun kendini sevdirmemek için elinden geleni yapıyor :( Bioware adına güvenip hikaye sunumu ve tek kişilik deneyim namına çok bir beklentiniz olmasın. Hatta hiç olmasın.
  • Pre-Order olarak oyunu indirmeye başladım origin id'si paylaşan arkadaşlara istek attım , Herhangi bir discord kalanı kurulduysa katılmak isterim

Benim ID: CnKYgT
  • Origin her açtığımda arkadaş listende "invisible" görünüyorum, bunu "online" olarak düzeltebileceğim bir ayar var mı? Sıkıldım her seferinde online' a çevirmekten.
  • Oyun açılmış bilginize dostlar iyi oyunlar
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    açılmamış daha saat 2 de açılacak arkadaşlar
    origin : osmanelz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 22 Şubat 2019; 0:15:59 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    ben girdim hocam masaustunden oyunu calistirmayi deneyin

Anthem (2019) [ANA KONU]

• Bende oyuna başladım, optimizasyon sıkıntılı gibi, yeşilliğe bakıyorum 30 lavlı yerlere bakıyorum 60. Oyunu high ayarlarda açtı ama FPS 30' ları görüyor şimdiye kadar, aslında dengesiz bir fps, şehirde kafamı sağa sola çevirmem ile 60/30 arasında değişiklik gösteriyor.

Ne yapmam lazım, grafik ayarlarında gereksiz olan, kapatmam gereken ayarlar var mı?

i7 2600K / Gtx970 / 16 GB Ram / Oyun SSD ' ye kurulu.
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Bende açılmıyor iyi oyunlar
  • Konu ölü.

• Oyun 8 saat önce tam anlamıyla açılmış originin yalancısıyım oyunun %70'lik kısmını indirdim oynanabilir kısmını da oynadım.
    Açıkçası benim hoşuma gitti keşke daha önce satın alsaydım . Bu oyunu forum üzerinden takip etmemiz olanaksız olacak Discord ve Whatsapp grubu kurmak mantıklı olacak düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnkYgT

Oyun 8 saat önce tam anlamıyla açılmış originin yalancısıyım oyunun %70'lik kısmını indirdim oynanabilir kısmını da oynadım.
    Açıkçası benim hoşuma gitti keşke daha önce satın alsaydım . Bu oyunu forum üzerinden takip etmemiz olanaksız olacak Discord ve Whatsapp grubu kurmak mantıklı olacak düşüncesindeyim
    Aynen hocam, bir discord olsada orada toplansak müsait freelancerlar ile görevden göreve akarız, forum ilke yetinirsek yalnız oynarız.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Demodan beri burada oynayan arkadaşlar olduğu için daha önceden kurulmuş olabileceğini düşünüyorum , kurulmadıysa kurarız hepsini
  • CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    Yok hiçbir şey yapılmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anthem özelinde Discord server kurdum arkadaşlar dileyen gelebilir.
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/FXreTV

• Eline sağlık hocam katılımı gerçekleştirdim, tek eksiğimiz artık WhatsApp kaldı

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.