Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onuda yaparız buyurun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katıldım WhatsApp grubuna

• Angry Joe'yu delirtmiş oyun. 5 dk loading 4 dk gameplay diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bende oyuna başladım, optimizasyon sıkıntılı gibi, yeşilliğe bakıyorum 30 lavlı yerlere bakıyorum 60. Oyunu high ayarlarda açtı ama FPS 30' ları görüyor şimdiye kadar, aslında dengesiz bir fps, şehirde kafamı sağa sola çevirmem ile 60/30 arasında değişiklik gösteriyor.

Ne yapmam lazım, grafik ayarlarında gereksiz olan, kapatmam gereken ayarlar var mı?

i7 2600K / Gtx970 / 16 GB Ram / Oyun SSD ' ye kurulu.
    Çözünürlüğü yazmamışsınız ama 1080p'de bile bu sistem high'da zorlanır bu oyunda. Aşağıdaki linktekileri öncelikle uygulayabilirsiniz:

Anthem FPS Fix

Ayrıca bir arkadaşımda Rivatuner üzerinden FPS'yi kilitlemek çok farketti.

• ekledim ilk sayfaya grupları, bu arada aktif olarak oynayan & ilk mesajla ilgilenmek isteyen varsa devredebilirim konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ekledim ilk sayfaya grupları, bu arada aktif olarak oynayan & ilk mesajla ilgilenmek isteyen varsa devredebilirim konuyu.
    Melkor üstat var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Çözünürlüğü yazmamışsınız ama 1080p'de bile bu sistem high'da zorlanır bu oyunda. Aşağıdaki linktekileri öncelikle uygulayabilirsiniz:

Anthem FPS Fix

Ayrıca bir arkadaşımda Rivatuner üzerinden FPS'yi kilitlemek çok farketti.

Alıntıları Göster
    Demo' da ultra/high karışık oynadım, fps 40 altına düşmediği gibi 50-60 seviyesinde dolaştı, şehirde 30 fps olması oyunun sorunu bence. Demoya göre alıyoruz oyunu şuan daha optimize olması lazım ama adamlar iyice saçmaladı.

Driver kontrol edip, linkteki yöntemlerde dahil olmak üzere bir şeyler deneyeceğim..

Teşekkürler.

• Nvidia driver' ı ile sorun çözüldü high ayarlarda 45-50 fps civarı oynuyorum, aa ultra' da onu indirsem daha iyi olur sanırım.
  • Angry joe , yükleme ekranında kaybedilen sürenin oyunu oynarken geçirilen süreden uzun olduğunu söylüyor. Demoda da öyleydi, kanser olmuştum görevlerde. Ara yüz bok gibiydi, hala öyle. Origin basic’in 10 saatlik denemesini doldurmak için bile katlanamadım oyuna. Bu kadar para gömüyorlar oyunu yaparken, nasıl böyle bir kepazelikle oyuncuya sunuyorlar ürünü anlamak mümkün değil. Dragon age için üzülüyorum ben , bari anthemden biraz para kazansalar da bioware fişi tamamen çekmese.

• Demoyu oynadım ilk gün yaması ile sorunlar çözülmüş oyunu çok beğendim çok eğlenceli bence 3 4 defa betada yükleme olurdu 1 defa oldu oyunu oynarken
  • Bu yıl çıkan her oyunu gömme gibi bir moda mı var Metro Crackdown 3 Anthem... Anlaşılan hepsi hayal kırıklığı bitmeden çıkartılmış oyunlar.
  • Division 2, DMC5 ve Sekiro bu 1 ay içinde çıkacak oyunlar. Hepsi de güzel notlar alacaktır. Division ve DMC daha demo-betalarından belli hazır, tam oyunlar en azından. Sekiro'da ise From Software var. Yayıncı Activision olsa da Bloodborne, DS serisini çıkarmış adamların ölüsü 80'lik oyun çıkartır yine.
  • merhaba arkadaşlar oyunu indirdim rtx özelliği henüz oyuna eklenmedi mi?
  • Milleteki takım arkadaşını beklemeden önden gitme merakı nedir acaba, düşse de kaldırmayacağım böyle adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Milleteki takım arkadaşını beklemeden önden gitme merakı nedir acaba, düşse de kaldırmayacağım böyle adamları.
    Açlık, acelecilik, ben merkezcilik. Günümüzün modaları.
  • bu inceleme siteleri hayatlarında hiç diablo, mmorpg grind oyunları oynamamış herhalde hep düşük vermişler nedense bunlar bu işten anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miorled

Anthem özelinde Discord server kurdum arkadaşlar dileyen gelebilir.
    https://discord.gg/FXreTV
    Discord linki geçersiz olmuş kalıcı bir link paylaşır mısınız?

Bu arada fps düşmesi yaşayanlar aa, motion blur, post processing ve depth of blur ayarlarından birini ya da birkaçını bir tık düşürürseniz çok bir fark olmadan düzelme yaşayabilirsiniz. Bana yaramıştı. Ekran kartlarına da yakın zamanda fix gelir diye umuyorum. En azından AMD için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 23 Şubat 2019; 13:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Discord linki geçersiz olmuş kalıcı bir link paylaşır mısınız?

Bu arada fps düşmesi yaşayanlar aa, motion blur, post processing ve depth of blur ayarlarından birini ya da birkaçını bir tık düşürürseniz çok bir fark olmadan düzelme yaşayabilirsiniz. Bana yaramıştı. Ekran kartlarına da yakın zamanda fix gelir diye umuyorum. En azından AMD için.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

buyrun.
    Discord
    Discord - Free voice and text chat for gamers
    https://discord.gg/bArjtT

• @Crimson Knight
    Mass Effect 3'te EA IGN'e para verdi diye skandal olmuştu. Şimdi de para vermedi diye skandal olursa gülerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Açlık, acelecilik, ben merkezcilik. Günümüzün modaları.

Alıntıları Göster
    Kaldırmıyorum bende oyun boyunca kalıyor yerde. :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.