Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynamayıp kötü oyun demek çocukluk beğendim beğenmedim demen için oynaman lazım ayrıca sen sevmezsin başkaları sever ben elimdeki oyunları oynamıyorum sadece anthem bence çok eğlenceli sen de oyna sorunu şu de tartışalım yoksa boi yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap vermek istemiyordum ama Warframe elbette bir seçenek ama Warframe'in ilk halini oynadınız mı? Bu sürece gelirken ne sıkıntılar olduğunu gördünüz mü? Kaç senelik bir oyun olduğundan haberiniz var mı? Sürekli olarak içerik eklendi her gün kullanıcı feedback alındı. Elbette daha iyi olacak. Anthem 6 sene (?)boyunca geliştirildi tabi fakat feedbackleri var mı? Fallout 76'yı gördünüz mü?

Bioware deneyimli yapımcılarla dolu olabilir. Fakat önceden bu tarz bir oyun yapımında bulunmadı. İlk başta yaşanan sıkıntılar çok normal. Ben SimCity 2013'ü ön sipariş ederek almıştım çıktığı gün biz serverlara giremedik. Girdikten sonra oyunda bir sürü server hatası aldık. Forumda server bulup kendi bölgelerimizde şehirlerimizi kuracaktık fakat ben şehre bile girememiştim. Elbette insanlar çok atıp tuttu ama oyun yapmak iki kod yazıp grafik motorunda düzenlemek değil. Multiplayer oyun yapmak deneyim işidir ve Bioware şuan o konuda yoksun. Maalesef en az 6 ay gibi tahmini bir sürede bence yapımcılara giden yüksek feedbackler sonrası oyunun çoğu sorunu toparlanacak.

Bu süre zarfında ben almayı düşünmüyorum elbette. Zira fiyatının yarı yarıya düşeceğini çok iyi biliyorum ve sorunsuz bir şekilde oynamaya başlayacağım. Çoğu şey oturacak ve yeni içeriklerle oyun daha da güzelleşmiş olacak. Tabi isteyen alabilir kişisel zevkler. Fakat benim önceden dediğim gibi keşke geç çıkartsalarmış demekle olmuyor. Kullanıcı feedbacklerine ihtiyaçları var. Sonuçta online bir oyun.

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    La herkes eleştirsin de sen eleştirme. Cahil cahil konuşuyorsun. Pvp olacak ki amaç olsun oyunda lol beyne bak . Battle royale sıçmıklarıyla ömür tüketmekten beyin yanmış. Pvp de adam öldürdün ee amaç ne o zaman cahil? Yaklaşımın saçmalığına bakar mısınız? Hayatında hiç diablo, titan quest falan duydun mu? Oyun hayatına pubg ile başladın sanırım.

• sanrım ben oyunu beğendim. bazı eksiklikleri olduğu aşikar. oyunun genel olarak oynanışını güzel buldum. yalnız bende ses sorunu var bu sorunu yaşayan var mı? baya iyi giderken ses bir anda gitti şaşrdım ama düzelir inşallah . grafik yönünden yerden yere vuranları gördükçe şaşırıyorum çünkü bence oyunun ortamı ve grafikleri güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

ilk olarak oyunu beğendiğin için değil 500 tl verdiğin için oynuyorsun adım gibi eminim ve iade etme hakkın olsa eminim hiç beklemeden iade ederdin

ikincisi bedava olan warframeyi iğnelememişsin fakat anthem 6 yıldır hazırlanan bir oyun + 150 milyon dolarlık bir proje yine warframenin o kadar altında kaldı ki yaptığın iğnelemenin hiçbir anlamı yok

üçüncüsü ea gibi bir firmayı savunduğuna göre ya orda çalışıyorsun ya da tanıdığın biri orda çalışıyor eğer bu ikiside değilse gerçekten nedenini duymak isterim :DDDDDDDD
    150 lira verdim hatta daha az, ben oyunu beğenerek oynuyorum ve memnunum.
    İçerikler zamanla eklenecek benimde hiç acelem yok, henüz hikayeyi bile bitiremedim, yol haritası açıklandı gelecek güncellemeler ve içerikleri ortada.
    150-500 vs için kimseyi savunmam, kendinizle karıştırmayın.

Benim pvp vs beklentim de yok akşam arkadaşlarla dungeon, raid yapmak benim için yeterli, division 2 de alacağım, sıkıldıkça oyundan pH’ına geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 24 Şubat 2019; 17:29:41 >

• aynı şeyi diablo 3 ilk çıktığında diyorlardi şimdi hali ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

ilk olarak oyunu beğendiğin için değil 500 tl verdiğin için oynuyorsun adım gibi eminim ve iade etme hakkın olsa eminim hiç beklemeden iade ederdin

ikincisi bedava olan warframeyi iğnelememişsin fakat anthem 6 yıldır hazırlanan bir oyun + 150 milyon dolarlık bir proje yine warframenin o kadar altında kaldı ki yaptığın iğnelemenin hiçbir anlamı yok

üçüncüsü ea gibi bir firmayı savunduğuna göre ya orda çalışıyorsun ya da tanıdığın biri orda çalışıyor eğer bu ikiside değilse gerçekten nedenini duymak isterim :DDDDDDDD
    Oyunu bedava edindim. VIP Demo - Open Demo ve tam sürüm olmak üzere 60 saati şimdiden devirdim. Olayın para vermekle ilgisi yok, kişisel zevklere hitap ile ilgisi var. Oyunu övmeme lüzum yok, çünkü oyunu kimseye sevdirmeye çalışmıyorum. Lakin bu yaklaşım doğru değil.

Ben mi şansılıyım bilmiyorum lakin oyunda hiçbir sorun da yaşamış değilim; uzun loading screenleri, fps dropları, ses problemleri- hiçbiri. Reddit ve twitter üzerinden de inanılmaz bir community destekleri var. İnsanları dinleyip sürekli iyileştirme yapıyorlar. EA umurumda değil açıkçası. Loot- Open World ve FPS-TPS tipleri oyunları çok seven biri için biçilmiş kaftan bir oyun. Wow da oynadım Diablo da oynuyorum, Apex de oynuyorum ve hepsini oynarken de zevk alıyorum ve zevk almadığım bir oyunun forumuna girip insanlarla münakaşa kovalamıyorum.

Kötü yanlarını bulmak için bakan kimse muhakkak olumsuz şeyler bulur. Bence insanlar başkalarının mutlulukları ile mutsuz olmamalı.

• Yapımcının becereksizliği hocam bioware'de aynısını yaparsa en kötü durumda almayız looter shooter oynayamadım diye ağlamam doğrusu.
  • Ben oyunu cidden çok beğendim. Birkaç arkadaşında belirttiği gibi özellikle uçuş inanılmaz zevkli. Destiny 2`yide uzun süre oynamadım fakat gerçkden bu oyundan daha fazla zevk alıyorum. Önümüzde ki dönmde gelicek olan güncellemeler ile daha da iyi olucaktır.
  • QbLaY!!! kullanıcısına yanıt
    Hocam diline sağlik yahu vallahi konuya giriyorum şöyle kötü boyle olurmuydu neden şunun kadar iyi değil. bu kadar para verilmez. Oyun muhabbeti yapacak birileriyle bir bilgi alışverişi yapmak için giriyorum şuraya ama insanlar nedense bu işe girişiyor. Bir sürü oyun konusu var ilgimi çekmeyen oyunun konusuna girip ya bunu nasil oynuyorsunuz bu para verilir mi diyeyim neyin kafasi anlamadim. Durumu çok güzel özetlemişsiniz. Eleştirilsin kesinlikle karşı değilim fakat oynayan kişileri suçlamak nedir yahu. Konuyla ilgili arkadaşlara ricam olsun tartışmaya luzum yok bence oyun hakkında bilgi paylaşalım.

iyi oyunlar herkese.

• artık amaç falanda olmasın oyun oynansın yetere geldik.metro exodusa bakın.senaryo olsa ne olur adamların resmen oyunu bozuk.
  • Bugün sabah düştü keyfli bir silah. Gm1 rahat oynaniyor ama Gm2 fena.

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Güzel silahmış, darısı bana.

Dün başladım oyuna hoşuma gitti açıkçası neden bu kadar gömüldüğünü anlayamadım, puanlamalar çok garip olmuş. Türü sevenleri çok rahat eğlendirir.
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ne zaman çıktın bu seviyelere, origin id neydi sizin, beraber oynuyorduk sanırım.

• kene. kullanıcısına yanıt
    legendary düşmesi baya zor. Masterwork düşüyor bir seviyeden sonra ama legendary 1 2 gune 1 tane falan. Birde devamli pompali atiyor yahu masterwork yeter da :)) legendary yapmak lazim full herseyi o zaman karakter coşuyor. bu silah baya iyi. GM1 seviyesinde is görüyor. GM2 baya zorluyor.

Sizede kisa zamanda düşer umarim. Dediğiniz gibi türü seven için hoş oyun eksilerine rağmen. End game kismina uğraştığımı düşünüyorum hani bundan sonra leg. kasma görevler tekrarlayip. Stronghold var 2. acilan oda çok hoşmuş. şöyle 2 tane daha lazim Strongholdan.

• Çıktığı günden beri 22lvl'e kadar gelebildik arkadaşla beraber. Kafamıza takılan bir iki şeyi sormak istiyorum belki tecrübe eden olmuştur.

Devamlı yan görevler dahil her göreve 2 kişi giriyoruz. Ben oyun kurduğum zaman açılan görevleri yaptığımızda bazen arkadaşımda da yapılmış oluyor bazen olmuyor. Yine ben oyun kursam bile görevi tekrar yapmamız gerekiyor. Oyunun bu anlamdaki yapısını anlayamadık. Sanki GTA5'te ki gibi her görevi 2 kişi ise yapılan görev diğerinde de yapılmalı diyoruz ama her zaman öyle olmuyor. Görev bazen tek seferde gidiyor bazen gitmiyor. Bunu çözebilen var mı?

Bir de Crafting the dawn shield görevi dax ve matthias'a assist diyor ama bir türlü o görev çıkmıyor. Kalkan için tüm malzemeler de tamam üstelik.
  • quote:

Rwenzori @ 25 Şubat 2019 10:05:55

Hocam sen ne zaman çıktın bu seviyelere, origin id neydi sizin, beraber oynuyorduk sanırım.

Erken erişimde baya oynamıştım 22 LVL kadar gelmiştim.

quote:

Exnuc @ 25 Şubat 2019 14:00:27

Çıktığı günden beri 22lvl'e kadar gelebildik arkadaşla beraber. Kafamıza takılan bir iki şeyi sormak istiyorum belki tecrübe eden olmuştur.

Devamlı yan görevler dahil her göreve 2 kişi giriyoruz. Ben oyun kurduğum zaman açılan görevleri yaptığımızda bazen arkadaşımda da yapılmış oluyor bazen olmuyor. Yine ben oyun kursam bile görevi tekrar yapmamız gerekiyor. Oyunun bu anlamdaki yapısını anlayamadık. Sanki GTA5'te ki gibi her görevi 2 kişi ise yapılan görev diğerinde de yapılmalı diyoruz ama her zaman öyle olmuyor. Görev bazen tek seferde gidiyor bazen gitmiyor. Bunu çözebilen var mı?

Bir de Crafting the dawn shield görevi dax ve matthias'a assist diyor ama bir türlü o görev çıkmıyor. Kalkan için tüm malzemeler de tamam üstelik.

Hocam oyunda sorun olabilir. Oyun hala sorunlu görevlerde takılma v.s çok yoğun oluyor ondan kaynaklıdır.

2. bahsettiğiniz olay garip. O görev elinizde gerekli materyal varsa ve materyali yapıyorsanız görev otomatik çıkıyor olması lazım. Bende de bir NPC ile konuşurken oyun kapanıyordu devamlı o görevi bıraktım öyle güncelleme geldiğinde düzeldi. Umarım sizinde sorunsuz ilerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

quote:

Rwenzori @ 25 Şubat 2019 10:05:55

Erken erişimde baya oynamıştım 22 LVL kadar gelmiştim.

quote:

Exnuc @ 25 Şubat 2019 14:00:27

Çıktığı günden beri 22lvl'e kadar gelebildik arkadaşla beraber. Kafamıza takılan bir iki şeyi sormak istiyorum belki tecrübe eden olmuştur.

Hocam oyunda sorun olabilir. Oyun hala sorunlu görevlerde takılma v.s çok yoğun oluyor ondan kaynaklıdır.

2. bahsettiğiniz olay garip. O görev elinizde gerekli materyal varsa ve materyali yapıyorsanız görev otomatik çıkıyor olması lazım. Bende de bir NPC ile konuşurken oyun kapanıyordu devamlı o görevi bıraktım öyle güncelleme geldiğinde düzeldi. Umarım sizinde sorunsuz ilerler.
    Yani görevler bitmiş olmasına rağmen hala orada duruyor olması bize de bug gibi geldi ama bakalım.

• Yan görev ana görev hepsini günde 2 saat oynayarak ilerliyorum. Ranger la başladım fakst storm un videolarından sonra ona geçtim storm başka oluyor. İlerde clossus ile de oynarım. Bence oyun harika

• Bence de oyun güzel görünüyor, niye bazıları o kadar gömdü bilemedim. İlk birkaç görevi yaptım gerçi sadece ama kendisini oynattı yani.

Aralarda "sen bu oyuna şu kadar para vermişsin ondan laf söyletmiyorsun" diyenler var, ya ben Origin üyeliği ile para vermeden aldım, benim daha da çok övmem gerekmez mi

Beklentiler ve tarz sanıyorum çok şeyi değiştiriyor. Bu aralar milletin çok gömdüğü oyunlara bakıyorum, hoşlandığım tarzda oyunlar ve "ya niye öyle demişler ki, o kadar da kötü değil" diyorum.

Ya da örneğin Metro başlığını okuyorum, bi grup gömüyor, bi grup süper diyor, oyunu oynayayım mı hiç bulaşmayayım mı ne yapacağımı şaşırdım, ama FPS seviyorum diye oynayacağım büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.