Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir tane de 470+ colossus'um var. 2 gündür ara verdim. Bazı buglar patchlendiğinde döneceğim. 80 saat gameplay'im var ama oyunda bir amaç kalmadı, çok önemli dizayn hataları var ve içerik yetersiz. Tam olarak toparlanması aylar sürer.

Haftasonu Division 2'ye bir şans daha vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

22 şubatta bir patch geldi oyun çıkış yaptı 1 haftadır normal oynuyordum erken erişimde 22 şubattan beri 1 kere giremedim oyuna
    Aynı sıkıntı bende de var, closed alpha, demo ve early access sorunsuz oynadım.

Oyunun çıkışıyla birlikte babalara geldik, bağlanmıyor servera.

Çok kişi muzdarip bundan. Ea ya da bioware ise tek kelime etmiyor.

Benim hype geçti gerçi, div2 ye doğru yol alırım muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Div 2 beta ne zaman açılıyor hocam?
    Normalde div2 alırım diyordum ama kapalı betasını oynayınca satın alma, oynama isteği doğmadı içimde.
    Diğer taraftan anthem görevleri de sıkıcı, cılız, sığ, her görevde 4 tane parça bul, radara bak böyle olmazki.
    Boss fight yapıyorsun bossun bosslukla alakası yok, ne bir saldırı değiştiriyor, ne rage oluyor. Oyuncu var mı yok mu bossun umrunda değil otomatik tekrarlıyor. Division kapalı beta boss ve diğer düşmanlar daha iyiydi, zorluyordu.
    anthem i görünce div2 alınır gibi, gerçi bu tarz oyunlarda nereye kadar bilmiyorum. Deliler gibi ateş et, saldır, loot yap, eşya al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 27 Şubat 2019; 8:4:7 >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Hocam paintten değişiyor, muhtemelen malzeme cinsini değiştirmediğin için boyama yapamıyorsun, zırh parçalarının sol tarafında küre var ona tıklarsan kullanılan malzemeyi değiştirebilirsin, metal görünümlü malzemeler boyanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Div 2 beta ne zaman açılıyor hocam?
    Normalde div2 alırım diyordum ama kapalı betasını oynayınca satın alma, oynama isteği doğmadı içimde.
    Diğer taraftan anthem görevleri de sıkıcı, cılız, sığ, her görevde 4 tane parça bul, radara bak böyle olmazki.
    Boss fight yapıyorsun bossun bosslukla alakası yok, ne bir saldırı değiştiriyor, ne rage oluyor. Oyuncu var mı yok mu bossun umrunda değil otomatik tekrarlıyor. Division kapalı beta boss ve diğer düşmanlar daha iyiydi, zorluyordu.
    anthem i görünce div2 alınır gibi, gerçi bu tarz oyunlarda nereye kadar bilmiyorum. Deliler gibi ateş et, saldır, loot yap, eşya al...
    Zorluk seviyelerine göre değişecektir bence boss fightlari.

Gm seviyelerini görmek lazım. Ben daha hard bile oynamadım. Oyuna az vakit ayirabildigim için olabildiğince hızlı lvl kasma derdindeyim. Bir iki hard stronghold gireyim dedim. Çok fazla vakit alıyor baktım vazgeçtim. Gm seviyelerini görmeden bence bu konuda erken karar verme.

Aynı görev tipleri benim de canımı sıkıyor ve büyük ihtimal bu durumdan haberleri vardır. Eminim ileride daha çeşitli şeyler eklerler.

Bir de aşırı vakti olanlar için şu an oyun yeterince içerik sunamıyor. Ben 22 şubattan bu güne ancak 13 saat oynayabildim. Millet 80 100 saatleri devirmiş. Onlar için durum biraz sıkıntı. Ama dediğim gibi yavaş yavaş oturacaktır herşey.

Ve tavsiyem çoğu oyunu gidim oynamamış yada 3 5 saat demoya girmiş kişilere aldırma.

• Bende 20 saate yaklaştım, yazdıklarım oyun tecrübelerim.
    Zorluk seviyesi yükselir ama karşında mal gibi bir boss olacak yine, ben ilk gündem beri hard oynuyorum, stronghold filan hızlıca bitiriyoruz.
    Ne kadar şikayetçi olsamda oynuyorum ama temel sağlam bioware adam olursa bu temel üzerine güzel şeyler yapabilir, tabi bu da zaman alacak, belki 1 yıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Zorluk seviyelerine göre değişecektir bence boss fightlari.

Gm seviyelerini görmek lazım. Ben daha hard bile oynamadım. Oyuna az vakit ayirabildigim için olabildiğince hızlı lvl kasma derdindeyim. Bir iki hard stronghold gireyim dedim. Çok fazla vakit alıyor baktım vazgeçtim. Gm seviyelerini görmeden bence bu konuda erken karar verme.

Aynı görev tipleri benim de canımı sıkıyor ve büyük ihtimal bu durumdan haberleri vardır. Eminim ileride daha çeşitli şeyler eklerler.

Bir de aşırı vakti olanlar için şu an oyun yeterince içerik sunamıyor. Ben 22 şubattan bu güne ancak 13 saat oynayabildim. Millet 80 100 saatleri devirmiş. Onlar için durum biraz sıkıntı. Ama dediğim gibi yavaş yavaş oturacaktır herşey.

Ve tavsiyem çoğu oyunu gidim oynamamış yada 3 5 saat demoya girmiş kişilere aldırma.

Alıntıları Göster
    Division beta 1-4 mart. Bir gün önce download açılıyor. Yeni görev ve class eklenmiş.

Anthem'de end game çok sıkıntılı şu anda. 3 tane stronghold var. 1'ini zaten pek yapan yok. Grandmaster 1' den öteye gitmenin anlamı yok çünkü loot kalitesi değişmiyor. Fightlar her zorlukta aynı. Sadece düşmanlarda 10x hp 5x dmg falan var. O kadar uğraşıp aldığın loot'un alakasız inscription ile gelip çöp olması da cabası.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Keşke kapalı betayı silmeseydim, açık betada aynı yerler olur diye silmiştim, şu durumda Division 2 ye bir şans daha vermek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Division beta 1-4 mart. Bir gün önce download açılıyor. Yeni görev ve class eklenmiş.

Anthem'de end game çok sıkıntılı şu anda. 3 tane stronghold var. 1'ini zaten pek yapan yok. Grandmaster 1' den öteye gitmenin anlamı yok çünkü loot kalitesi değişmiyor. Fightlar her zorlukta aynı. Sadece düşmanlarda 10x hp 5x dmg falan var. O kadar uğraşıp aldığın loot'un alakasız inscription ile gelip çöp olması da cabası.

Alıntıları Göster
    biliyorum yeri değil de, div2 kapalı alfa oynadıysan eğer, nasıl olmuş? div1 in ctrl+c ctrl+v hali gibime geliyor?

• rubenmartin kullanıcısına yanıt
    1 deki hatalardan arınmış, iyileştirilmiş diyebilirim kendi adıma.

• Bu arada zorluk dereceleri (hard üzeri) çok anlamlı değil, gm1 yaptın 2 de zorluk sadece HP, Dmg vs temelli ise kanser eder, oyun oyna eşya bul yeniden gel, onu geç gm3/4/5/6 farklı kanser türleri eşya al gel yeniden kes.
    Döngü mantıksız geliyor bana, bu oyunun türü bu sevenine güzel gelir ama ???

• rubenmartin kullanıcısına yanıt
    Division 2'nin kendi başlığında daha detaylı anlatanlar var. Ben closed beta oynadım ve beğendim. Atmosfer değişik, aydınlık ama şehri (washington) beğenmedim. New York'un karlı ortamı daha iyiydi. Gameplay olarak temelde aynı ama küçük farklar, yeni classlar, skiller, yeni oyun modeları güzel geldi ve farklı bir oynanış katmış. Mesela Fifa'da da dışarıdan bakana her sene aynı oyun görünür ama hardcore oynayana o küçük farklar bambaşka gelir. Division da biraz böyle olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Bu arada zorluk dereceleri (hard üzeri) çok anlamlı değil, gm1 yaptın 2 de zorluk sadece HP, Dmg vs temelli ise kanser eder, oyun oyna eşya bul yeniden gel, onu geç gm3/4/5/6 farklı kanser türleri eşya al gel yeniden kes.
    Döngü mantıksız geliyor bana, bu oyunun türü bu sevenine güzel gelir ama ???
    "(hard üzeri) çok anlamlı değil" yanlış bilgi. GM 1'in loot tablosu direk çok farklı. Bosslardan garanti Masterwork Skill, Legendary Contract'lardan garanti MW component düşüyor.

Ben Irwin bugün loot sistemini değiştirecek patch'i bir gün içerisinde çıkaracağız diye tweetledi.
  • Selamlar,

Freeplay eventlerin yerleri lazım olan merak eden için.

Anthem (2019) [ANA KONU]
  • Origin Access Premium aldım sadece Anthem'i denemek için. Çok merak ediyorum bağlantı problemerinden başka ne sıkıntısı var acaba oyunun. O kadar gömüldü ki merak ettirdi eğer bu kadar övülseydi merak etmezdim. Sonuçta oyunu kendim deneyim etmem gerek. Apex çok övüldü ama hiç sevmedim mesela belki de Anthem'i çok seveceğim.
  • Anthem ne yazık ki The Division 1'in çıkış dönemindeki yaşadığı duruma benzer bir durum yaşıyor. İyi bir temel atılmış hem de baya iyi bir temel ama üstüne kat çıkmamışlar.
    Oyun kötü bir oyun mu kesinlikle değil. Eksiklikleri mevcut olan bir oyun bunu da artık Bioware bir şekilde hızlı ve stabil halletmeleri lazım. Bir nevi geleceği içinde mecburlar bunu yapmaya. Burada suçu da EA aramamamız lazım oyun senelerce geliştiriliyor ise burada sorumluluk Bioware aittir. Önlerinde büyük örnekler bulunurken basit hatalar ve eksiklik bulundurması her ne kadar yeni bir türe adım atmış olsalar bile Bioware gibi bir firma için garip bir durum. Anthem için işler ilk başlarda yolunda gitmedi gibi ama herşeyin daha iyi olacağına dair umudum yüksek dediğim gibi yeterki Bioware hızlı ve stabil bir şekilde yol alsın.
  • Oyun ilk önce saçma sapan bağlantı sorunlarını düzeltmeli her 2 dungeon içinden biri lag yüzünden oynatmıyor, arada ses sorunu ortaya çıkıp bazen dungeon ortasından sonuna kadar sessiz oynamak zorunda bırakıyor, bu sorun çözülmesi için oyunu kapatıp açmak lazım. End game sonu sadece pve odaklı olmasına karşın uğraş adına pek seçenek yok amaç set üstünü düşürüp puan kasmak bunda sıkıntı yok ama cidden içi çok boş hissettiriyor. Bu güzel oyun için mekanikler böyle heba edilmemeli umarım toparlar ama işleri zor yakında The Division 2 geliyor dostum ile (ilkine göre ortamı asla hoşuma gitmese de) ona geçme ihtimalimiz var çünkü Anthem için max olduk gibi, getirisi arada kafa dağıtmak ve uçma hissi için girip 1-2 dungeon atar çıkarız o kadar...
  • Bugün gelecek loot güncellemesi:

Anthem Loot Update

En baştan olması gereken şeyleri azar azar veriyorlar diye seviniyoruz. Geriye dönük elimizdeki çöpler düzelmiyor, onca bug için bir açıklama da yok hala.

Bugün bağlantı ekstra kötü. Div 2 beta indirdim az önce, 45 gb civarı. Anthem düzelene kadar arada girip bakarım herhalde.
  • 3.05 Gb boyutunda yeni bir güncelleme yayınlandı.

Güncelleme Notları

The tethering timer for missions has been increased. Players should now have more time to catch up to their Squad before seeing a countdown timer.

The Swarm Tyrant encounter in the Tyrant Mine Stronghold can no longer be reset by the entire Squad exiting to the main menu and rejoining the session in progress.

Players are no longer able to reopen chests that had already been looted in Strongholds.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2019; 18:49:44 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.