Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme 3 gb olsada öncesinde dosyalar taranıyor ve bu süreçte oyun dosyaları tekrar yazılıyor.Bu nedenle güncelleme yapmadan önce diskte 50 gb kadar boş alan bırakın.Oyunun boyutu şu an 100 gb oldu ve güncelleme sırasında 50 gb lık bir veri yazıldığını belirtmek isterim.Muhtemelen güncelleme sonrası bu ek dosyalar silinecektir fakat diskte yeterli boşluk yoksa güncelleme tamamlanmıyor.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    SSD de o kadar yer yoksa ne yapıyoruz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Yer açmanız gerekir yoksa güncelleme hata verip tamamlanmıyor.

Anthem (2019) [ANA KONU]

Güncelleme sonrası boyutu şuan 103 gb ve tamamlanıncaya kadar eklediği dosyaları silmeye başlıyor.Güncelleme tamamlandıktan sonrada ;

Anthem (2019) [ANA KONU]

Bu boyuta düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2019; 19:40:46 >

Sanırım HDD’ ye yüklemem gerekiyor, SSD boyutu 120, Windows ne kadar kaplıyor bilmiyorum ama bu iş çok can sıkıcı oldu.

SSD de 50 gb lık veriyi yedekleyin güncelleme tamamlandıktan sonra yedekten geri yükleyin diğer türlü HDD de güncellemenin tamamlanma işlemi çok uzun sürebilir.
  • Bu güncellemede sanırım Lootla ilgili herhangi bir değişiklik yer almıyor.Masterwork eşya kraftlamak için gerekli ember sayısı 15 e düşürülecekti fakat yine 25 adet gerekiyor.

Ekleme:Loot güncellemesi buna dahil değilmiş ve daha önce belirtilen lootla ilgili yapılacak olan güncelleme bugün yada yarın aktif olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Şubat 2019; 21:23:33 >
  • Javelin' de Dawn Shield diye bir kısım var, kullanılabilir değil, blueprint vs diyor, nereden buluruz, nasıl açarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Javelin' de Dawn Shield diye bir kısım var, kullanılabilir değil, blueprint vs diyor, nereden buluruz, nasıl açarız?
    Cevabı burada.
    GameWith(ゲームウィズ)
    Anthem | Crafting The Dawn Shield - Main Story Mission Walkthrough
    https://gamewith.net/anthem/article/show/7936

Yalnız açıldıktan sonra kalıcı olarak kalan bir özellik değil tam olarak ne olduğunu bizde anlamadık.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam.

Dawn Shield hikayenin bir parçası sadece. Son göreve gitmek için gerekiyor. Sonrasında bir önemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sırasında kısa süre serverlar kapanıp geri açıldı ve ardından 3 gb lık güncelleme ile eklenen düzeltmeler yanısıra Loot ve eşyalar ile ilgili yapılacak olan güncellemeler aktif oldu.Güncelleme sonrası Masterwork item craftlamak için 25 adet MW Ember gerekiyorken bu sayı kısa süren server bakımı sonrası 15 e düşürüldü.Bunun yanısıra güncelleme sonrası düşürülen eşyalar üzerinde uygun olmayan özellikler yer almıyor fakat güncelleme öncesi sahip olunan itemların özellikleri değişmeyecek.

Son güncelleme önemli değişiklikler içeriyor.Özellikle oyundaki exploit sorunlarını çözmesi,Tethering Timer/geride kalan oyuncuyu diğer oyunculara yetişmesini sağlayan sürenin artırılması ve eşya özelliklerinde yapılan düzenlemeler ile Bioware oyunu iyileştirmek için yoğun çaba sarfediyor.Sadece bu güncellemede değil önceki gelen yamalarda önemli düzeltmeler içeriyordu.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Dün işten dönünce origini açtım ve güncellemeyi yaptım. Oyuna girdim ve bi contract görevi yapayım dedim. Launch dedim ve oyun yüklemeye başladı. %95 gibi bir değerde takıldı. Bunu 5 kere denedim ve her seferde bu şekilde takıldı. Bilgisayarı kapatıp açtım yine aynı. Dün oyunu oynayamadım. Umarım bugün düzelir. Saç baş yolduruyor oyun ama yinede çekiyor bizi.
    Evet ayrıca 100 GB’ ı geçen işlemde adamların ciddi şekilde ilgilendiğini gösteriyor.

Benim beklentim derinlikli görevler, yani her görevin 4 tane parçayı bul şeklinde olması oyuna yakışmıyor.
    Strongholdların artması, bolca olması hatta, akıllı düşmanlar.
    Oyun ve Boss zorluklarının HP, dmg bazlı olmaması, oyuncuyu hedef alan, 4 kişiyi kastıracak daha akıllı oynanış.
    8-10 kişilik strongholdlar.

• komoli kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktığı günden beri oynuyorum. Bağlantı ve oyuna girmeme problemini toplasan 5 defa yaşamışımdır. Sürekli yaşadığını söyleyenlerin ortak bir sorunu olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle öyle. Düşmanların hp seviyesi dışında hiç bir anlamı yok. O yüzden GM1 dışındakiler çok gereksiz olmuş.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    En büyük sıkıntı da orada 4 kişi olması boss’un umrunda değil, kimse olmasa da aynı hareketleri yapıyor. Ben şu javelinlileri bir kastırayım demiyor.

• Arkadaşlar bu Challenge Of Valor'ı tamamlayan kimse var mı? Sonrasında ne var? Yeni bir şeyler açılıyor mu? Verdiği ödüllerin dışında bir şey açılmıyorsa hiç işim olmaz.
  • quote:

Evet ayrıca 100 GB’ ı geçen işlemde adamların ciddi şekilde ilgilendiğini gösteriyor.

Benim beklentim derinlikli görevler, yani her görevin 4 tane parçayı bul şeklinde olması oyuna yakışmıyor.
    Strongholdların artması, bolca olması hatta, akıllı düşmanlar.
    Oyun ve Boss zorluklarının HP, dmg bazlı olmaması, oyuncuyu hedef alan, 4 kişiyi kastıracak daha akıllı oynanış.
    8-10 kişilik strongholdlar.
    kesinlikle katılıyorum. ama şuna da inanıyorum ki oyunu yapanlar da bunun farkındadırlar. ve büyük ihtimal bu konuda da bazı değişimler olacaktır.

yalnız boss fightlar tamamen taktiğe dayalı olursa özellikle gm seviyelerinde stronghold bitirmek bildiğin işkence haline gelir. şu an benim için daha uygun çünkü çok tanıdık yok. kendi başıma matchmaking sistemiyle girip duruyorum. ileride dediğin olursa illaki tanıdık olması gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

kesinlikle katılıyorum. ama şuna da inanıyorum ki oyunu yapanlar da bunun farkındadırlar. ve büyük ihtimal bu konuda da bazı değişimler olacaktır.

yalnız boss fightlar tamamen taktiğe dayalı olursa özellikle gm seviyelerinde stronghold bitirmek bildiğin işkence haline gelir. şu an benim için daha uygun çünkü çok tanıdık yok. kendi başıma matchmaking sistemiyle girip duruyorum. ileride dediğin olursa illaki tanıdık olması gerekecek.

Alıntıları Göster
    Bu dedikleriniz 90 günlük yol haritasında Catactlysm adı ile planlanan raid benzeri eklentide olacak. Mayıs 'ta oyun ancak oturacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.