Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bioware'i seven bir insan olarak oyunun iyi olmasını istiyordum. Bu türü hiç sevmesem dahi oyunu kesin olarak saatlerce oynamayı düşünüyordum. Ama uzun süre bekleme saatleri, haritaya waypoint bile koyamama (update ile geldi mi bilmiyorum denediğimde yoktu), dünyanın görsel olarak güzel oluşu ama aslında o dünyanın içinin gerçekten boş olması, keşfetme hissiyatının düşük olması, çeşit çeşit bağlantı-kopma-çökme problemleri, görev tasarım hataları, görev içerisindeyken arkadaşlarım hızlı gidince benim de onlardan kopamamam (bi nevi iyi ama koştur koştur moduna girince zevki kalmıyor) gibi türlü türlü sayılacak hatalar-oyun zevkini törpüleyecek durumlar yüzünden oyundan çok soğudum. Kaç kişi ps4ün çat diye kapandığını söylemiş bu nasıl bir hatadır ki ps4ü bile kapattırıyor?
    Andromeda aylarca yerin dibine gömüldü ama bir oyun olarak bakacak olursak andromeda çok daha iyi, derli toplu, iyi tasarlanmış bir oyun Anthem'den.
    Ha bunun sorumlusu kim, bana kalırsa %60 EA, %40 Bioware.
    Bundan 5-6 ay sonra nasıl bir Anthem olur karşımızda, umarım düzeltilmiş hatasını telafi etmiş bir oyun olur ama bir süre sonra oyuncu trenini kaçırırsan kimse dönüp bakmaz, bu haliyle bile oynayan kitle kalır yeni oyuncular almaz, dolayısıyla zamanla sönüp gider oyun.
    Bunun örneğini çok gördük. Umarım adam akıllı toparlarlar şu oyunu.

• Selamlar,

Oyunda şöyle bir arayüz olsa fena olmazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Selamlar,

Oyunda şöyle bir arayüz olsa fena olmazmış

Süper duruyor cidden

Ama buralara gelene kadar çok iş var oyunda. Gerçekten bu kadar sorunlu olması üzücü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havalı görünen bir robota jetpack tak oyuncuların kanıp para harcamasını bekle.
    Instagram
    Tom & Don - Flashgitz on Instagram: “#EA cucks #anthem”
    https://www.instagram.com/flashgitz/p/BuZdyeaB0tw

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Şu oyuna yılın oyunu diyen oyun nedir bilmiyordur.
    Yılın fiyaskosu olabilir ama

• Selamlar,

Biraz daha uğraşmak lazım ama şimdilik bu halde

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Divine vengeance nerden düştü?

• Anthem için 12 Mart tarihinde kapsamlı bir güncelleme gelecek.Güncelleme detayları 15 dk sonra başlayacak olan Geliştirici Canlı yayınında paylaşılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2

Çok biliyorsun ya
    zevkler tartışılmaz ama Kıytırık titanfall dan bile 2 kat daha az puan almış bir oyun nasıl yılın oyunu olabilir yılın hayal kırıklığı olur anca bu oyun tabi oyunculara zevkli gelir orası ayrı konu ben genel olarak konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 7 Mart 2019; 0:1:33 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Titanfall 2 kıytırık mı??? 65 saat oynadım harika bir single player muhteşem bir multiplayer var kardeş yaşın kaç bilmem ama sen oyundan anlamıyorsun

• quote:

Titanfall 2 kıytırık mı??? 65 saat oynadım harika bir single player muhteşem bir multiplayer var kardeş yaşın kaç bilmem ama sen oyundan anlamıyorsun
    orada 2 yazmışmıyım bir bak titanfall 1 den bahsediyorum kesinlikle tamamen hayal kırıklığı bir oyun oldu ilk oyun buna rağmen 86 puan aldı metascore anthemin 60

2.oyunda ise biraz toparladılar ama oda fazla tutunamadı şuan 500 600 kişi oynuyor oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 7 Mart 2019; 0:9:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Anthem için 12 Mart tarihinde kapsamlı bir güncelleme gelecek.Güncelleme detayları 15 dk sonra başlayacak olan Geliştirici Canlı yayınında paylaşılacak.
    Link atsaydın keşke kardeş varsa. Izlerdik

• 12 Mart tarihinde gelecek olan güncellemede 300 civarında hata düzeltmesi yapıldığı bildirildi ve bunlardan önemli olanları paylaşıldı.

Öncelikli olarak PS4 te yaşanan teknik sorunların bu güncellemeyle düzeltileceği belirtildi.Bunun dışında ise tün platformlarda oyunun daha stabil çalışmasına yönelik düzenlemeler yer alıyor.Oyun içi düzeltilen hataların başında Level 1 Uncommon Defender Assault Rifle silahının olması gerekenden daha yüksek hasar değerine sahip olma hatası düzeltilecek.GM1-GM2 ve GM3 de düşen lootlarda iyileştirme sağlanacak.Görev sırasında düşen oyuncular diğer takım arkadaşları tarafından repair edilmeyi bekliyordu bunu değiştirerek 30 sn süre sonra tekrar respawn olunabilme özelliği getiriliyor.Oyun içinde arasıra oluşan ses kesilme hatası düzeltiliyor.Quickplay görevlerde yaşanan sorunların düzeltileceği belirtildi.Göreve başlarken Ultimate skill dolu görünüyordu fakat kullanılabilir değildi bu düzeltiliyor.Bazı Masterwork Componentlerin hatalı olan özellikleri düzeltiliyor.Bunların dışında ise Stronghold görevleri içinde Quickplay seçeneği eklenecek.

Yayın sırasında paylaşılanlar genel olarak bunlardı.Başlıca hata düzeltmelerinden bahsettiler fakat düzeltilen hataların 300 civarında olduğunuda yayın başında belirttiler.Bu nedenle yama notları yayınlandıktan sonra diğer hata düzeltmeleride paylaşılmış olacak.

• Yayın sona erdi fakat tekrarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Yayın sona erdi fakat tekrarını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
    https://www.twitch.tv/videos/391386406
    Teşekkür ederim. Bakalım neler demişler

Gerçi sen özeti geçmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 7 Mart 2019; 1:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Link atsaydın keşke kardeş varsa. Izlerdik

Alıntıları Göster
    Her şeyi de "kardeş"ten beklemeyin. Google'da aratınca lap diye en başta çıkıyor.

Zaten izlemediğiniz iyi olmuş. Yayın da oyun gibi fiyasko. Önemli problemlerin hiç birine cevap ver(e)medi. 3-5 uyduruk bug'ı düzelttik diye geveleyip böbürlendi, onları bile 12 Mart'taki patch'te düzelttik yada düxeltmişizdir..yok yani büyük ölçüde kesin düzelttik falan diyor. Ondan bile emin değil. Oyun bug'lardan oynanmaz hale gelmiş, Lead Designer'ın kendi oyunundan haberi yok.

Yazık oldu Bioware'e...

60 saat de titanfall 1 oynadım multiplayer olarak ikiden pek farkı yok o da değeri bilinmeyen oyunlardan bence sen multiplayer otun sevmiyorsun ya da bu oyunları oynamadın

• quote:

60 saat de titanfall 1 oynadım multiplayer olarak ikiden pek farkı yok o da değeri bilinmeyen oyunlardan bence sen multiplayer otun sevmiyorsun ya da bu oyunları oynamadın
    Harbiden bu adam ciddi titanfalla iyi oyun diyor vallahi gram anlamıyor oyundan

Ikiside mevcut maximum 2 ay dayandı oyuncu yok simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 7 Mart 2019; 9:2:27 >
    Peki neden diye düşünmek lazım. Acaba CoD ve BF arasında çıktığı için olabilir mi?

Ayrıca ilk oyun sizin için hayal kırıklığı olabilir fakat MP çok iyiydi. Keşke zamanla daha çok içerik çıksaydı o zaman daha çok tutulacaktı kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.