Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crafting the dawn shield görevinde Dax ile Tarsis'te konuşma balonu çıkmıyor. O yüzden görevi yapamıyorum. Reddit'te falan bug olduğu söylenmiş o yüzden shield'i açamıyorum. Bunu açan var mı arkadaşlar?

Ayrıca bazı görevlerde spoiler var devam etmek istiyor musun diye soruyor. Ulan madem spoiler var neden bölüm düzenini ona göre ayarlamamışlar hiç anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 25 Şubat 2019; 17:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

crafting the dawn shield görevinde Dax ile Tarsis'te konuşma balonu çıkmıyor. O yüzden görevi yapamıyorum. Reddit'te falan bug olduğu söylenmiş o yüzden shield'i açamıyorum. Bunu açan var mı arkadaşlar?

Ayrıca bazı görevlerde spoiler var devam etmek istiyor musun diye soruyor. Ulan madem spoiler var neden bölüm düzenini ona göre ayarlamamışlar hiç anlamadım.
    Ben de tam o shield görevlerindeyim, saçma olmuş oyunun kendi içinde spoiler uyarısı vermesi. Herhalde side questlerle alakalı spoiler'dır, millet çok söylenmesin diye kısa tutmuşlarsa orayı

Story'lerde free mode'da falan takılmak isteyen eklesin, birlikte girelim. Titan farmlamak lazım. Discord mevcut. Uncommon ranger ile devam ediyorum. Çalıştığım için akşamları aktifim. Origin id imzada mevcut

• Benim adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 25 Şubat 2019; 23:30:15 >
  • Arkadaşlar iyi bir ranger build paylaşır mısınız?

combo ve componentleri oturdamadım bir türlü, componentlerin türkçe anlamları da rehbere eklenebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Şubat 2019; 0:15:53 >
  • Destiny 1'in %10'u kadar, rezil Mass Effect Andromeda'nın bile yarısı kadar ilk çıkış satışı elde edebilmiş...

Umarım EA, Bioware'i gömmez ve bu firmanın singleplayer oyunlar ile parladığı gerçeğini sineye çekip firmayı eski çalışma düzenine salar.

Ayrıca Bioware 6 ila 12 ay verin bize oyunu adam edeceğiz demişler. Bu nasıl bir açıklamadır ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Benim adam.

Yeşil hiç gitmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Destiny 1'in %10'u kadar, rezil Mass Effect Andromeda'nın bile yarısı kadar ilk çıkış satışı elde edebilmiş...

Umarım EA, Bioware'i gömmez ve bu firmanın singleplayer oyunlar ile parladığı gerçeğini sineye çekip firmayı eski çalışma düzenine salar.

Ayrıca Bioware 6 ila 12 ay verin bize oyunu adam edeceğiz demişler. Bu nasıl bir açıklamadır ya ?
    Erken Erişim oyunu resmen, madem bitiremediysen çıkarma oyunu. Umarım yakında batarlar.
  • Oyunun patlayacağını bile bile aldım sırf o uçma hissini beğendiğim için ama bu kadar end game içi boş olacağını asla düşünememiştim...
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Uçma hissi gerçekten çok güzel, dün bir görev yaptım uzunca bir süre uçmak gerekiyordu, denizler üstünde, şelaleler arasında harikaydı.
    Daha dolu dolu olmalıydı evet ama yapacak bir şeyde yok, en azından oyunun temelleri çok sağlam, bence bu çok önemli, üzerine eksikleri tamamlanırsa 10 numara oyun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Benim hoşuma gitmişti ama akşam değiştireyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Benim hoşuma gitmişti ama akşam değiştireyim.
    Hoşunuza gittiyse değiştirmeyin, oynayın ya. Bakmayın bana. Elinize sağlık.
  • oyunda konsept güzel fakat 6 yıllık geliştirilme sürecinde ortaya çıkan sunum tatmin edici değil. loading sürelerinde ciddi problemler var ve tanıtımıyla oyunun aslı arasında uçurum var neredeyse.
    tatmin edici bir senaryosu yok gibi, kimse ne olduğunu anlamıyor ve oynanış mekanikleri neredeyse sürekli tekrar ediyor. aaa bir oyun için fazla sıradan ancak dediğim gibi konsept güzel belki devam oyunu çıkar ise istenileni verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Ben de tam o shield görevlerindeyim, saçma olmuş oyunun kendi içinde spoiler uyarısı vermesi. Herhalde side questlerle alakalı spoiler'dır, millet çok söylenmesin diye kısa tutmuşlarsa orayı

Story'lerde free mode'da falan takılmak isteyen eklesin, birlikte girelim. Titan farmlamak lazım. Discord mevcut. Uncommon ranger ile devam ediyorum. Çalıştığım için akşamları aktifim. Origin id imzada mevcut

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Anthem'e ve bu konuya özel Discord ve whatsapp gurubumuza bekleriz.

Discord Grubu :https://discord.gg/KhVB5C4
    Whatsapp Grubu :

• Oyunu PC de oynayıp 8 mbit interneti olan var mı ? Sürekli bağlantı hatası veriyor. Bir türlü düzgün oynayamadım.

• Benim canavar bu şu an. Karakterleri görelim beyler de gözümüz gönlümüz açılsın.

Kim ne derse desin oyunun eksikleri elbette çok ama gayet eğlenceli. Özellikle arkadaşlarınızla beraber oynamanız haliyle her oyunda olduğu gibi bunda da keyfi arttırıyor.

Oyun için ufakta olsa en sıkıcı şeylerden biri hem oyun içinde SPOT'lamanın ve harita üzerinde işaretlemenin olmaması. Menü arası geçişlerde pratik noktasında çok eksik var. Güncellemeler ile bunların düzeleceğini umuyorum.

Oyunda beğendiğim en önemli şey ise yapay zeka oldu. Boss'lar ateş ettiğiniz an size dönüyor ve affı olmuyor. Ben şahsen daha basit bekliyordum ama iyi.

• ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 26 Şubat 2019; 20:5:28 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Renkler güzel durmuş, elinize sağlık.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl değiştiriyorsun? Paintten kısmından değiştirmeye çalışıyorum ama pek değişmiyor. Oyun içi parayla renk paleti mi satın aldın?

• Buda benden gelsin

• 22 şubatta bir patch geldi oyun çıkış yaptı 1 haftadır normal oynuyordum erken erişimde 22 şubattan beri 1 kere giremedim oyuna
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.