Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Merhaba arkadaşlar yeni oyuna girebilen var mı ? Bu gün girmeyi denedim, ilk Tarsis de başladım sorun olmadı, sonra yeni görevlere var dedi, giriş yapayım dedim hata verdi. Bir çok kez denedim düzelmedi. Hiç göreve girebilen oldu mu ? Level 30 üzerine çıkıyor mu ? Etiketleyip cevap yazarsanız hemen haberim olur. Teşekkürler.
    Yeni yama mi geldi oyuna ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki gibi test server açıldı, farklı gözüküyor, YouTube de oynayan yabancılar var, giriş yapabildim ama görevlere giremedim.

• Arkadaşlar bu Legendery görevlerini açmam için ne yapmam lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu Legendery görevlerini açmam için ne yapmam lazım.
    Level 30 olman lazim.burada pek cevap veren olmaz anca dalga geciyorlar oyunla

• quote:

Arkadaşlar bu Legendery görevlerini açmam için ne yapmam lazım.
    Hikayeyi bitirmen yeterli, 30 level olmadan da giriş yapabiliyorsun görevlere.Legendary drop 30 level oluna açılıyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoB

Level 30 olman lazim.burada pek cevap veren olmaz anca dalga geciyorlar oyunla

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, ama ben uzun süredir level 30 um.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Hikayeyi bitirmen yeterli, 30 level olmadan da giriş yapabiliyorsun görevlere.Legendary drop 30 level oluna açılıyor sadece.

Alıntıları Göster
    Hikayeyi bitirmek derken hangi kısımdan bahsediyorsunuz ? Level 30 um. Ama sürekli aynı göreve girmekten sıkıldım.

• technoB T kullanıcısına yanıt
    PSdeki nerdeyse çoğu büyük oyunu bitirmiş birisi olarak oyundan baya zevk aldım. Diablodan esintiler olsun vuruş hissi olsun güzel yapılmış.Hatta youtube'dan oynanış videosuna bakıp grafiklerini beğenmemiştim ancak grafikleri de çok güzel.
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    The Tyrant Mine Stronghold görevi geliyorsa sürekli, FreeRoam challengeları yapmamışsınızdır. Sürekli bunu görev olarak vermiyorsa nerede kaldığınızı yazar mısınız? Büyük ihtimal orada tıkandınız, oyun bir yönerge sunmuyor, options`a basınca kritik görevlerde challengelar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

The Tyrant Mine Stronghold görevi geliyorsa sürekli, FreeRoam challengeları yapmamışsınızdır. Sürekli bunu görev olarak vermiyorsa nerede kaldığınızı yazar mısınız? Büyük ihtimal orada tıkandınız, oyun bir yönerge sunmuyor, options`a basınca kritik görevlerde challengelar oluyor.
    Kusura bakmayın bildirimler düşmüyor bana. Mesaj yazdığınızı görmedim. Şu anda durum 2 akşamdır şu şekilde ilerliyor, bir süredir bakamıyordum Bilgisayara. Köyde bir çok kişide görevler var. Bunları üzerime alıp yapıyorum, ama tabii halen bitmedi. Çok görev atlamışım herhalde. Bir an evvel Legendry açılsın diye sabırsızlanıyorum.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Takıldığınız yer olursa PM'de atabilirsiniz hocam.

• Javelinimizi full masterwork donatmak için sürekli Grandmaster zorluk seviyesinde mi oynamamız gerekiyor?
  • Anthem'i 5 aylık bir aranın ardından tekrar oynamaya başladım.Aradan geçen süreçte epey bir güncelleme geldi ve son olarak geçte olsa Cataclysm güncellemesi yayınlandı.Güncellemelerle oyunun ne durumda olduğunu bir süre oynadıktan sonra paylaşmaya çalışacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Anthem'i 5 aylık bir aranın ardından tekrar oynamaya başladım.Aradan geçen süreçte epey bir güncelleme geldi ve son olarak geçte olsa Cataclysm güncellemesi yayınlandı.Güncellemelerle oyunun ne durumda olduğunu bir süre oynadıktan sonra paylaşmaya çalışacağım .
    Ne durumda yeni almayı düşünüyorum. Beta da oynamıştım hoşuma gitmişti. Origin Ukrayna da 75 TL ye geliyor. Alınır mı yeni başlayan için server doluluğu nasıl? Hikaye var mıydı? Teşekkürler.
  • Yaw oyuna giremiyorum bitmedi bu anthem sorunları şimdi girdim baktım origin forumlarında herkes aynı dertten muzdarip.
    Millet topa tutmuş yine EA'yı
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Oyun çıkış yaptığı günden itibaren çok sayıda güncelleme aldı ve özellikle ilk döneminde yaşanılan birçok sorunu giderildi.Elbette bu sürede oyunun sorunları nedeniyle oyuncu sayısında düşüş oldu fakat yinede oyuncu sayısı bakımından yeterli olduğunu söyleyebilirim.Çıkışı sonrası 100 saat oynamış ve ardından oynamamıştım fakat son güncellemeyle Catalysm ana oyuna eklendiği için güncellemelerin neler kattığına bakmak adına tekrar oynadım.

Oyunda senaryo modu yer alıyor ve bitirdikten sonra end-game olarak ifade edilen oyun sonu içeriklerine başlıyorsunuz.Bu aşamada ana hikayede oynadığınız görevleri daha yüksek zorlukta oynuyor,stronghold görevlerini tamamlıyor ve 4 adet farklı özellikte ve yetenekteki javelinlerinizi elde ettiğiniz eşyalarla geliştirmeye çalışıyorsunuz.Bu sayede daha iyi eşyalar düşürerek kendi buildinizi oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda düzeltilen sorunlar olduğu gibi eskisi kadar olmasada halen devam eden sorunlar yer alıyor.Örneğin yükleme süreleri halen uzun ve sıkça yükleme ekranı ile karşılaşılıyor.Bunun dışında ise özellikle yükleme ekranlarında yüksek işlemci kullanımı devam ediyor.Oyun SSD de yüklü olsa bile yükleme sürelerinin uzun olduğunu söyleyebilirim.BETA da beğendiyseniz mevcut sürümünde tercih edebilirsiniz fakat looter-shooter oyunlarını oynuyorsanız Anthem yerine daha uzun ömürlü ve içerik bakımından daha iyi olan Division 2 yi öneririm.Forumda benzer fiyat aralığında Gold sürümünü satan arkadaşlar oluyor eğer bulabilirseniz Anthem yerine tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Ağustos 2019; 20:10:32 >

• @Terminator T-800

Teşekkürler. Division 2 mevcut. Yükleme problemi can sıkıcı olabiliyormuş oyunun ana konusu da aktifliğini yitirmiş. Şuanlık erteledim.
  • Anthem'i Origin Access Basic üyeliğim sayesinde oynamaya başladım. Oyunda özellikle görevlerde acayip lag mevcut. Bu genel bir sorun mudur?
  • Oyun efsane olmuş. 27 Level deyim. Oyun yüklenme süreleri hızlı, öncesinde yavaş denilmiş. Oyun yağ gibi akıyor. Oynayan var mı halen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 6 Ekim 2019; 16:47:58 >
  • Xbox da oynayan varmi

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.