Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki tane sistemim var, birisinde çözemediğim bir durum var, RTX 2070 takılı, oyunda bütün ayarlar ULTRA iken sorun yok, ama ciddi bir elektrik sesi gibi bir ses geliyor karttan, ama ne fps ne donma, hiç bir sorun yaşamıyorum. Bu durum normal mi ? Tam model Asus Rog strix 2070 OC. Farklı bir ayarlar falan mı yapmam lazım. Masaüstüne dönünce de saniyede sesi kesiliyor. Bu akşam BF V ile de deneyeceğim merak ettim. Var mı böyle bir sorun yaşayan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Bobinlerden çıkan ses olabilir hocam. Hani tüm sesleri kısıp duyuyorsaniz çok takilmayin, ama oyun sesleri açıkken duyuyorsaniz problem vardir.

• Oyun çıkalı kaç gün oldu bilmiyorum, 2 saat oldu pc' yi açalı ve anthem' i açmak aklıma bile gelmedi.
  • Bedava olsun oynariz para verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedik bu oyun para tuzağı, çöp ama inanmadı hypelanmış arkadaşlar. Bir de pvp, battle royale modu getirirlerse iyice tüy dikmiş olurlar :) hype trenine atlamak oyuncu için para ve zaman kaybı oluyor. Ülkemizdeki fiyatları da düşününce oyun satın almadan önce iyice analiz etmek gerekiyor.

• Selamlar,

Loot düzeldi deniyor da pek bir fark göremedim. Ama şu grafikler çok iyi yahu

Anthem (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 16 Mart 2019; 21:18:3 >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    çok haklısın hocam division 2 yine biraz daha düzeltilmiş anlaşılan bari onu alsaydı arkadaşlar neyse benim param değil beni ilgilendirmiyor değil mi
  • division 2 stream i izleyim dedim buhranlar bastı. acayip sıkıldım, almaktan vazgeçtim.

şu oyuna 1-2 ay içinde mutlak bir loot dengesi ve endgame content getirirlerse ben devam ederim oyuna.

tüm sıkıntılarına rağmen hala oynamaktan zevk alıyorum.

loot patchi bende işe yaradı şahsen hafta sonu 6 legendary düştü.
  • Anthem’ e ben de ara verip 140 ‘ a Division 2 aldım, bir senelik içerik bedava hepsi 140 lira, fiyat/performans.
    Oyuna gelirsek, 30 leveldan sonra World Tier’ a geçiyorsun ve şuan Tier 1’ deyim, 30 ‘ dan sonra aynı görevleri (şehri kurtardıktan sonra şehir başka gücün eline geçiyor) yapmak biraz sıkıcı, hatta 1-2 günde ara vermiştim, dün şöyle bir gezdiğimde fena görünmedi, birkaç saat oynadım. Bu tarz oyunlar tekrar üzerine kurulu olduğundan buna alışmak lazım.
    Dungeon ve görevler anthem’dan daha iyi, zevkli, daha keyifli, yapay zeka daha iyi ...
    Raid ‘ de yakında geliyor, gelecek içeriklerle de oyun dolu dolu olacak.

Anthem ise %50’ is bile bitmemiş bir oyun, bütün hatalar, eksikler vs. satacağını satıp kazanacağını kazandıktan sonra oyunu da öylece bırakırlar.

• Oyunda halen açılmamış 2 menü mevcut, bunları açmam için hangi görevleri yapmam lazım anlamadım ? Video linki ile bilgi verecek ya da anlatacak olan var mı acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gm1 gm2 serverlari nasil seciliyor arkadaslar ?

• Antem çok kötü battı be
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    İşin doğrusu 6 yıl çalışmayıp oyunu pre production'da tuttuktan sonra 1 yılda all acele yarım kalan oyun.

Kotaku'dan Jason Schreiber detaylı bir araştırma sonrası oyun ile ilgili birçok gerçeği ortaya çıkarmış.
    Kısacası 6 yıl boyunca hiçbir şeyin kararını vermemişler. Şöyle yapalım böyle yapalım diye geçmiş, sayısız toplantı yapmışlar hiçbir karar alınmayan.
    Oyunun reklamını yaptıkları uçma mekaniğini normalde koymama kararı almışlar. EA yöneticisi ilk demoyu beğenmeyince geri koymuşlar uçuşu.
    Tutturmuşlar bir bioware büyüsü diye bir şeyi, herşeyin son anda rayına oturacağına inançları varmış.
    Ancak bu bioware büyüsünde parmağı olan herkes firmadan ayrılmış.
    Dahası bu ekip kendilerini ana ekip olarak gördükleri için biraz burunları kalkıkmış. SWTOR oyunun yürüten ekipten online oyunların yürütülmesi ile ilgili hiçbir şeyi kabul etmemişler.
    Destiny ve benzer oyunlardan bahsetmek yasakmış.
    Bu şartlar altında çok normal böyle bir oyun çıkması.
    Oyunun başındaki kişi son yıl getirilmiş oyunun başına oyunu yetiştirsin diye.

• Az önce Enis Kirazoğlu'nun şu alttaki videosunu seyrettim, neler olmuş böyle Serhat?:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Az önce Enis Kirazoğlu'nun şu alttaki videosunu seyrettim, neler olmuş böyle Serhat?:

Videoyu izleyince sağlam kazık atmışlar millete diye düşünmeden edemedim.

Ha açıkçası halen umudum var. Oyun değişebilir ama o vakte kadar ayağa düşer

• Harika işler yapabilecek bir oyunken bu şekilde sonlanması şahsen beni üzdü. Hikaye ve amaç kendini tekrar etmeyen bir yapıya evrilebilse ve pvp modu gelse oynanır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Harika işler yapabilecek bir oyunken bu şekilde sonlanması şahsen beni üzdü. Hikaye ve amaç kendini tekrar etmeyen bir yapıya evrilebilse ve pvp modu gelse oynanır diye düşünüyorum.
    gerçekten böyle bi gameplay ve açık dünyaya sahipken, oyun tarihine altın harflerle ismini yazdırabilirlerdi.

sonuç: berbat bir süreç yönetimi sonucu kaderine terkedilmiş gibi duran bir oyun.
  • biz diyince küfür ettiler ama çöktü işte daha çıkmadan önce dedim oyunda bir amaç yok 2 haftaya batar diye
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç sorum var Anthem hakkında, oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Oyun son güncellemeyle nasıl bir hal aldı?
    Yükleme ekranları hala uzun mu?
    Loot dengesi getirildi mi?
    Duo olarak oynamayı planlıyoruz, Division 2 ilgimizi çekmedi, Anthem göze hitap ediyor ama nasıl alınır mı?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T7LER

Arkadaşlar merhaba,
    Bir kaç sorum var Anthem hakkında, oynayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Oyun son güncellemeyle nasıl bir hal aldı?
    Yükleme ekranları hala uzun mu?
    Loot dengesi getirildi mi?
    Duo olarak oynamayı planlıyoruz, Division 2 ilgimizi çekmedi, Anthem göze hitap ediyor ama nasıl alınır mı?
    Şimdiden teşekkürler.
    oyun son güncelleme ile yeni bir stronghold daha geldi ve bazı qol gelişmeleri geldi.

yükleme ekranlarına eskisi kadar sık karşılaşmıyorsun şahsen pc de ben o kadar da beklemiyorum ama anladığım konsolda yüklemeler uzun sürüyormuş. dediğim gibi bu sorun kısmen giderildi denilebilir.

loot oyunun sıçış noktası. endgame e kadar herşey güzel, gayet keyif alırsın, diğer javelinlerini dizersin vs gayet keyifli. ama endgame içeriği hem kısıtlı hem de karakteri progress etmen için gerekli legendary loot droprate i çok düşük. bazen bir oturumda 3 tane düşer hiçbiri işine yaramaz, bazen 1 hafta oynarsın hiç düşmez vs. ve bu itemleri craft edemezsin, re-roll yapamazsın, ne düşerse bahtına artık.

görsel olarak ise gayet iyi oyundur. o konuda bir şüpheniz olmasın.

alırsın, endgame e gelirsin (takribi 3 javelin kassan 770 power level, 70-80 saat eder) ondan sonra bekleyeceksin açıkcası. bioware ın eline düşmüş durumdasın. bildiğim kadarıyla tüm loot işini yeniden tasarlıyorlar ama bu belki 6 ay sürer. ekip şu an catacylsm üzerinde çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.