Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuveyt dinarı o kadar kıymetli mi yahuuu
    ama ingiltereden 2.500 usd ye alamazsın eray kanımca
    zaten taaa Kanadadan uçak ile gemi ile ingiltereye geleceği için de pahalı oluyor bu Anthem/paradigmler biliyorsun
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım almayız bizde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacan sen bu anthemden bi tane eray kaçış yoook!!!
    hele ki dolar düşmüş piyasa coşmuşken.
    1 dolar 1 TL olur mu acaba
  • joven kullanıcısına yanıt
    Zamanla oturacak ama sen şimdiden yap sonra zor

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Trinnov Audio Altitude32 AV Pre Amplifier
    http://www.anthemavs.co.uk/product/trinnov-audio-altitude32-av-pre-amplifier

Tam bir dolby Atmos canavarı

bu yeni bir markamı.?
    bu arada anthem 710 , aylar önce izlediğim filmi tekrar izledim bu akşam,,
    ya ses ne kadar daha gerçekci olmuş, izlediğim filim olmasına ramen o patlama seslerindeki ürkütücülük inanılmaz güzel geliyor kulağa.
    sanırım pişme evresini bitirdi 710..çok daha güzel ses veriyor ..
    bir ara paraya kıyıp iyi bir hop,kablosuda alırsam dadından yenmez olacak..
    gerçekten başka bir cihaz anthem..

• quote:

Yeni bir ürün değil,yanılmıyorsam eğer Anthem geçen sene çıkarttığı bir Pre avr yalnız bu ürün ev tipi değil 32 kanal hoparlör ile ütopik bir noktada acaba böyle bir sisteme sahip sinema varmı şuna eminim ülkemizde yoktur

Mrx konusunda sizinle hem fikirim seste ciddi bir güç farklılığı var ilk günlere göre tabi bunda kablo değişimi
    etkisini değinmeden geçemiyeceğim Altuğ önerdiği kablolar seste farkedilir bir değişimde yaşattı

Eray söylemişti bir ara ama ilgilenememiştim..altuğ önerisi nedir.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Arkadaşlar,

Anthem yeni firmware yayımladı. Sitesinden indirip yükleyebilirsiniz.

MRX .10 Software Upgrade v1.2.9

Bu son versiyonu kullanıyorum, peki eski versiyona geçebilirmiyim, bir konu var kafama takılan onu test edeceğim.
    Önceki versiyonu nereden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 26 Ocak 2016; 17:21:19 >
    Setraç ile görüş bakalım ne diyecek, çok enteresan bir durum ile karşı karşıyayım, agreat r6s ile hiç bir problem yok,evdeki pc ile hiç sıkıntı yok ama himedia Q3ve 10 ile sıkıntı var,yani bir filim izliycez dıyelim,eğerki avr nin sesi filim izleme ses seviyesi kadar açık ise ilk başlarken gelen çızırtı ürkmemize neden oluyor.
    Şimdi aklıma geliyor arayım sertacı sorayım,ama adam diyecek ki başka cihazlarda yapmıyor bunda yapıyorsa avr de kusur yok diyecek,,,o yüzden boşuna aramayım diyorum.
    Son bir deneme kaldı, bana yardımcı oursan sevinirim. Q10 cihazımı sana göndereyim kargo ile birde sendeki 710 ile dene bakalım,sende yapacakmı..eğerki sende yapmaz ise o zaman avr de sıkıntı var demek dir..
    Yardımcı olmak ister isen özelden adresini mesaj at.cıhazı yollayayım sana..
    Bu arada sağlık poroblemi iyi çok şükür,baksana gene başladım hobi ile uğraşmaya
    İlgilendiğin için teşekkür ederim..

• sonunda halletim
    sertaç ile görüştüm cözdük sıkıntıyı..
  • bugün sertaç bey anthem türkiye temsilcisi arkadaşa anlattım durumu,,beni güzelce dinledi,çeşitli sorular sordu yaptıklarım hakkında idi,hepsini söyledim.
    elektirik ile ilgili olma ihtimali yüksek dedi,bir sıkıntı olsa diğer cihazlarda da yapar dedi,yada bir çakışma vardır iki cihaz arasında dedi.
    evdeki elektirik girişini kontrol etmemi, antheme giren kablonun sağ tarafında elektirik solda ise toprak olmalı dedi,
    gurup piriz kullanıyorsan bununda kaliteli olması gerektiğini ve avr nin elektirik girişini grup pirizde ilk deliğe takılmalı dedi.
    ve hatta antheme takılan kendi kablosunu bile çok daha kaliteli bir kablo ile değiştirmemi önerdi.
    yarım saat lik görüşme nin ardından eve geldim ve elektirik kablolarını dediği gibi yaptım.
    önce pek fark eden bir şey olmadı sonra grup pirizdeki butun bağlantıları çıkardım, anthem girişini ilk deliğe taktım.
    denediğimde gördümki sorun kayboldu, inanamadım yahu aylardır bu durumu çözmek için kafa yorarken nasıl aklımıza gelmedi bu durum,
    Elektirik den kaynaklanacağını hiç akıl edemedik.
    Denemek için söktüğüm diğer girişleri tekrar aynı guruba topladım, dedimki nerden kaynaklanıyormuş bakalım,her şeyi eski haline getirmeye çalıştımki hatayı bulacağım ama yok nasıl taksam çalışıyor sorunsuz şimdi.
    Belkide söktüğüm diğer girişleri aynı yerlerine takamadım, yani uğraştım sorun çıksın diye çıkmadı
    Büyük ihtimal yanında takılı olan bir diğer cihazın elektirik kablosundan etkileniyordu.

Dedim kendime fazla kaşınma,hazır sorunsuz çalışmaya başladı fazla kurcalama
    Elektirik konusunda daha önce konularda bir çok kez konuşuldu önemi,,
    Ama kulak arkası yaptık hep,,elektiriğin hat kablosundan cihaza bağlanan kablosuna kadar hatta gurup pirizinin kalitesine kadar önemli,
    Eminim şimdi sese de katkısı olacak bu durumun.
    Bu konuda yanımda bana yardımcı olmaya çalışan çoşkun, joven, tugrul,necat ve en son src elektronik sertaç beye teşekkür ederim..

• erdote kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın abi sevindim valla :) kimin aklına gelirdi ki :))

• erdote kullanıcısına yanıt
    Erdogan sorunun çözüldügüne sevindim. Bu elektrik konusu bazen anlamsız sorunlar çıkarıyor. Tugrulunda önerisiyle bu alttaki priz aldım. grup prizlerin açma kapama tuşlu olanların sese bile etki ettigi söyleniyor. Alttaki linkde 12 li priz 16 amper sigorta var. çok kaliteli malzeme ve bnm için en önemlisi dügmesiz açma kapama istersen sigortasının dügmesinden kapatıyorsun. bu kadar para bagladıgımız cihazlarımıza bu priz deger düşünürsen linki altta.

http://www.formrack.com/tr/aksesuarlar/priz-gruplari.html
  • Buna benzer priz kullanmaya başladım,önerin için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Hadi gözün aydın abi sevindim valla :) kimin aklına gelirdi ki :))

Vallahi öyle necat,,kimin aklına gelir,,neyse en azında buna benzer bir şikayeti olan için bu durum kaynak oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 27 Ocak 2016; 21:51:34 >
  • Alıntı..
    Cihazlarımda kullandığım güç kablosunun kalitesi önemli midir?

Kesinlikle. Unutmayın ki bütün müzik sistemlerinin yaptığı iş temel olarak şebeke elektriğini kinetik enerjiye çevirerek ses üretmektir. Dolayısıyla sorunlu ve amacına uygun olmayan şebeke besleme kabloları temiz ve kaliteli ses hayallerinizi daha en baştan boğacaktır. Dünyanın en harika spor otomobili bile kalitesiz ve kirli yakıtla bir hurda yığınından öteye geçmez. Bu nedenle hem cihazlarınızın güç beklentilerini sağlıklı biçimde karşılayacak hem de şebeke elektriğini distorsiyona uğratmadan sisteminize sağlayacak enerji kablolarına gereksiniminiz olacaktır.

Müzik cihazlarının içinden çıkan standart elektrik kabloları amplifikatörlerde dinamik aralığının daralmasını ve özellikle bas performansının kısıtlanmasını hemen hemen garanti edecektir. Öte yandan bu tür kablolar yalıtım zaafiyetleri nedeniyle de elektromanyetik indüksiyon, radyo frekans karışması vb. çevresel kirliliğe son derece açık durumdadır. Şimdiye kadar saydığımız tüm etkiler özellikle yüksek kaliteli bileşenlerden oluşan müzik sistemlerinde oldukça belirgin hale gelir.

• quote:

Rica ederim sorunun düzelmesine çok sevindim

Ben philips 8 li güç koruma prizini kullanıyorum genel itibari memnunum linkteki ürün dikkatimi çekti acaba philips göre daha güvenli olabilir.

Acma kapatma tusu olan hic bir çoklu prizi degil sisteme takmam eve bile sokmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Rica ederim sorunun düzelmesine çok sevindim

Ben philips 8 li güç koruma prizini kullanıyorum genel itibari memnunum linkteki ürün dikkatimi çekti acaba philips göre daha güvenli olabilir.

Acma kapatma tusu olan hic bir çoklu prizi degil sisteme takmam eve bile sokmam

Eray

Peki sen şuan ne kullanıyorsun ne önerirsiniz?

Stereo sistem direk duvara bağlı

Sinema sistemi de bu linkteki coklayici ya oda ups E bağlı. Geçinip gidiyorlar :)

• Evet

Ben toprakli aldim. Açıkçası ups li. Model dikkatimi cekmedi 12 lisini aldim uzerinde 16 amper sigorta var sebekede oynama olsa sigorta atar zaten oldum olasi acma kapamali prizleri sevmezdim icine uc bes tl lik entegre koyup korumali priz diye satiyorlar. Bu aitenin satis muduruyle irtibat kurdum ilgili biri ayni gun kargo yapiyorlar. Tavsiye ederim birinci sinif kalite.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.