Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet Ali Karakaya

hayır aldığım ürün avrupa endeksli 230 v src elektronik sertaç bey sayesinde özel aldım 2 3 güne kadar elimde olucak

Src zaten bayisi degil mi ordan almadınız ve src Kanada dan almaya yardım mı etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemanın devi geldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

• arkadaşlar arc kurulumunu yapamadım cd yazılımını tam yüklerken pc ıp adresi çakışması denilen bir uyarı verdi sonra tekrar kurulumu yapmaya çalıştım ama pc cd yazılımını tekrardan kurmadı cd okumadı yardımlarınızı bekliyorum teşk
  • Evet normalde kabin kullanıyorum sadece resim için üst üste koymuştum , bilgilendirme için teşk
  • Arkadaşlar ARC2 uygulamasını başlatırken böyle bir hata uyarısı alıyorum programı silip tekrar yükledim ama tekrar veriyor , bu durumla karşılaşan biri var mı ? Teşk

• quote:

Arkadaşlar ARC2 uygulamasını başlatırken böyle bir hata uyarısı alıyorum programı silip tekrar yükledim ama tekrar veriyor , bu durumla karşılaşan biri var mı ? Teşk

yarın ben seni müsait olduğumda, telefon ile arayıp , kurulum aşamasını anlatırım..

• Aranizda Anthem integrated 225 amfi kullanan varmi ?
  • Merhaba arkadaşlar , öncelikli olarak arc2 kurulumu için erdote arkadaşıma ve src elektronik sertaç beyin ilgi anlayışı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. mrx 710 onu almadan önce istediğim o sesi alabilecek miyim diye endişelerim oluyordu ve kurulumu dün akşam bitirdim Arc 2 kalibrasyonun profesyonel kurulumu hayranlık bırakıyor , o an sevdiğim filmlerden 10 kere seyrettiğim sesini çok iyi bildiğim filmlerimden birini koydum ve aman allahım dedim işte o ses sonunda elde ettim o tatlı tizler ve basslar ve sublardan gelen o derinliğe inanamıyorsunuz ses nekadar kısık olsa bile derinliğini bozmuyor sanki kendinizi sinemada hissediyorsunuz demiycem sinemada bile o sesleri duyduğumu hatırlamıyorum , bu satırları yazarken zorlanıyorum çünkü tam olarak duyduğum sesleri ifade etmek benim için zor oluyor , arc kalibrasyon yapmadan önce thx hop hassasiyetinden ötürü istediğim sesi elde edememiştim fakat şuan gerçekten hop lerin tam hakkını alıyorum , mrx 710 oppo oynatıcılarla tam uyum gösterdiği ikisi birbirini tamamlayan eşsiz birer canavar performanslarına hayran kalmamak mümkün değil , diğer kullanıcı arkadaşlarım surroundların ve merkezden gelen seslerin daha dinamik olduğundan bahsetmiş , gerçekten öyle , daha çok detay daha çok ayrıntıyı duydum Anthem mrx 710 performansı ve üstünlüğü ile adeta size şov gösterisi yapıyor , eğer gün gelir evinizdeki mevcut avr nizi değiştirmek sizce onun yerine ne almalıyım derseniz kesinle size Anthem derim başka bir marka avr ler tabi ki kötü değil onları da dinlediğiniz zaman çok iyi diyorsunuz ama eksik bir şey var bilemiyorum iyinin de iyisi olsun taraftarıyım , istenilen sesleri elde etmek bazen gerçekten zor olabiliyor o yüzden = Anthem başka arayışlara gerek yok . Teşekkürler .

• quote:

Merhaba arkadaşlar , öncelikli olarak arc2 kurulumu için erdote arkadaşıma ve src elektronik sertaç beyin ilgi anlayışı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. mrx 710 onu almadan önce istediğim o sesi alabilecek miyim diye endişelerim oluyordu ve kurulumu dün akşam bitirdim Arc 2 kalibrasyonun profesyonel kurulumu hayranlık bırakıyor , o an sevdiğim filmlerden 10 kere seyrettiğim sesini çok iyi bildiğim filmlerimden birini koydum ve aman allahım dedim işte o ses sonunda elde ettim o tatlı tizler ve basslar ve sublardan gelen o derinliğe inanamıyorsunuz ses nekadar kısık olsa bile derinliğini bozmuyor sanki kendinizi sinemada hissediyorsunuz demiycem sinemada bile o sesleri duyduğumu hatırlamıyorum , bu satırları yazarken zorlanıyorum çünkü tam olarak duyduğum sesleri ifade etmek benim için zor oluyor , arc kalibrasyon yapmadan önce thx hop hassasiyetinden ötürü istediğim sesi elde edememiştim fakat şuan gerçekten hop lerin tam hakkını alıyorum , mrx 710 oppo oynatıcılarla tam uyum gösterdiği ikisi birbirini tamamlayan eşsiz birer canavar performanslarına hayran kalmamak mümkün değil , diğer kullanıcı arkadaşlarım surroundların ve merkezden gelen seslerin daha dinamik olduğundan bahsetmiş , gerçekten öyle , daha çok detay daha çok ayrıntıyı duydum Anthem mrx 710 performansı ve üstünlüğü ile adeta size şov gösterisi yapıyor , eğer gün gelir evinizdeki mevcut avr nizi değiştirmek sizce onun yerine ne almalıyım derseniz kesinle size Anthem derim başka bir marka avr ler tabi ki kötü değil onları da dinlediğiniz zaman çok iyi diyorsunuz ama eksik bir şey var bilemiyorum iyinin de iyisi olsun taraftarıyım , istenilen sesleri elde etmek bazen gerçekten zor olabiliyor o yüzden = Anthem başka arayışlara gerek yok . Teşekkürler .

Daha dur mehmet,, cihaz pişsin bak gör neler olacak.
    en az zarar ettiren,her zaman değerini koruyan, sahibine ,satsa bile çok az zarar ettiren bir marka anthem.
    Hep söylüyorum anthemi satsan bile yeni cihazın gene anthem olacaktır, çünkü artık bu tadı aldın.
    Virüsü yedin yani haberin olsun

• erdote kullanıcısına yanıt
    710 satıp 720 alacak arkadaslar çok heves yapmayın 720 de atmos isi oyle çok basit degil ek power amp lazım. Ve ayrıca 710 da var olan
    Trafo yapısına bakarsak 720 de hikaye 710 daha iyi gorunuyor

• quote:

Merhaba arkadaşlar , öncelikli olarak arc2 kurulumu için erdote arkadaşıma ve src elektronik sertaç beyin ilgi anlayışı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. mrx 710 onu almadan önce istediğim o sesi alabilecek miyim diye endişelerim oluyordu ve kurulumu dün akşam bitirdim Arc 2 kalibrasyonun profesyonel kurulumu hayranlık bırakıyor , o an sevdiğim filmlerden 10 kere seyrettiğim sesini çok iyi bildiğim filmlerimden birini koydum ve aman allahım dedim işte o ses sonunda elde ettim o tatlı tizler ve basslar ve sublardan gelen o derinliğe inanamıyorsunuz ses nekadar kısık olsa bile derinliğini bozmuyor sanki kendinizi sinemada hissediyorsunuz demiycem sinemada bile o sesleri duyduğumu hatırlamıyorum , bu satırları yazarken zorlanıyorum çünkü tam olarak duyduğum sesleri ifade etmek benim için zor oluyor , arc kalibrasyon yapmadan önce thx hop hassasiyetinden ötürü istediğim sesi elde edememiştim fakat şuan gerçekten hop lerin tam hakkını alıyorum , mrx 710 oppo oynatıcılarla tam uyum gösterdiği ikisi birbirini tamamlayan eşsiz birer canavar performanslarına hayran kalmamak mümkün değil , diğer kullanıcı arkadaşlarım surroundların ve merkezden gelen seslerin daha dinamik olduğundan bahsetmiş , gerçekten öyle , daha çok detay daha çok ayrıntıyı duydum Anthem mrx 710 performansı ve üstünlüğü ile adeta size şov gösterisi yapıyor , eğer gün gelir evinizdeki mevcut avr nizi değiştirmek sizce onun yerine ne almalıyım derseniz kesinle size Anthem derim başka bir marka avr ler tabi ki kötü değil onları da dinlediğiniz zaman çok iyi diyorsunuz ama eksik bir şey var bilemiyorum iyinin de iyisi olsun taraftarıyım , istenilen sesleri elde etmek bazen gerçekten zor olabiliyor o yüzden = Anthem başka arayışlara gerek yok . Teşekkürler .

Aylar öncesinde senle yaptigimiz konuşmalara değdi değil mi? Memnun olmana çok sevindim,çok anlatmıştım ve hep söyledim,Anthem hakkaten başka bir olay.Ben de 3-4 ay önce mecburiyetten sattım ve içim kan ağlıyor,ilk fırsatta yenileyecegim inşallah
    Allah içine sindirsin,iyi günlerde sağlıkla kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

710 satıp 720 alacak arkadaslar çok heves yapmayın 720 de atmos isi oyle çok basit degil ek power amp lazım. Ve ayrıca 710 da var olan

atmos için bu kadar para verilmez tuğrul,, küçük mekanlarda ciddi fark yaratacağını hiç sanmıyorum, sinamada olur fark,, mekan çok buyuk olduğundan tavandan gelecek sesler fark yaratır düşüncesindeyim.
    710 bana göre son nokta. ilerde neler olur bilmem ama ikinci elde temiz 710 bulan bence kaçırmasın..
    sıfırını bulmak artık zor görünüyor..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    evet , erdote bu anthem harika ötesi bişey , gerçekten virüsü kaptım , ilerde anthemler arası geçiş yapıcam ses rengi tam istediğim gibi çok tatlı ve kibar
  • Affan A kullanıcısına yanıt
    Evet , affan bey almış olduğum için evet değil gerçekten evet , çok memnun kaldım , her insanın duymak istediği elde etmek istediği bir ses vardır anthem bunun ötesinde bir sese sahip , sizde en kısa zamanda tekrar alırsınız inş , Teşekkür ederm
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

atmos için bu kadar para verilmez tuğrul,, küçük mekanlarda ciddi fark yaratacağını hiç sanmıyorum, sinamada olur fark,, mekan çok buyuk olduğundan tavandan gelecek sesler fark yaratır düşüncesindeyim.
    710 bana göre son nokta. ilerde neler olur bilmem ama ikinci elde temiz 710 bulan bence kaçırmasın..
    sıfırını bulmak artık zor görünüyor..

Abi mevzu atmos degil çok yenilik var

• Mehmet Bey cihazınızı güle güle kullanın

Anthem MRX 710 , 510 ve 310 modelleri firma (Paradigm Electronics) stoğunda mevcut olup , peşin ödemeli kampanyalı satış fiyatları

Anthem MRX 710 : 7700 TL

Anthem MRX 510 : 6500 TL

Anthem MRX 310 : 4900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 9 Mart 2016; 10:47:23 >
  • Paradigm ile kurulacak ev sinema sistemlerinde Anthem MRX 710 / 510 / 310 tercih edilirse

Peşin ödemeli kampanyalı fiyatları (Bu kampanya sadece firmamız bünyesinde geçerlidir)

Anthem MRX 710 : 6700 tl

Anthem MRX 510 : 5500 TL

Anthem MRX 310 : 4000 TL
  • Merhaba Hometheatre,

Bu güzel kampanyaları yeni MRX serisi içinde yapmanızı bekliyoruz.
    İlk talipleri biziz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yakın zamanda mevcut sistemimi update edeceğim.
    Dolayısı ile şu an kullanmakta olduğum Anthem MRX 710 avr mi satıyorum. Avr üzerinde çizik dahi yoktur ve garantisi de devam ediyor.
    Koli,kitapçık ve benzeri tüm malzemeleri eksiksiz mevcut.

İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

Saygılar.
  • joven kullanıcısına yanıt
    Selam,

Ben o yola girdim.
    MRX 710 u satıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.